Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ugnužė @ 2012 05 09, 09:45)
Kitos savaitės pradžioje vėl praneša šalnas. Kaip nusibodo jau  doh.gif

turint omenyje kad dar tik trečiadienis, tai ta prognozė keisis kelis kartus cool.gif
Atsakyti
as salnu daugiau nematau ir nonoriu matyti smile.gif, o dabar trumpas fotoreportazas:
sio ryto vaizdas:
[attachmentid=221783]
o cia mano vazoninis Black cherry, teko nusileisti ant zemes siandien doh.gif... bet nepersodinu i zeme, tupes toliau vazone
[attachmentid=221784]

P.S. einu trint senas foto ir pratesiu biggrin.gif
Atsakyti
ko gero aš irgi save prie tinginių priskirčiau čia pasiskaitinėjusi smile.gif
Tik šilauogę užsidengiau.
Vilniaus rytiniame pakraštyje 6:00 rodė 0 laipsnių. Tai turbūt šalna buvo nestipri.
Atsakyti
o dabar vaizdai, kurie atperka visas kancias biggrin.gif
Sweet million
[attachmentid=221786]
Polfast
[attachmentid=221787]
Betaliux
[attachmentid=221788]

P.S. cia kaip ir vaikai, uztenka ju sipsenos ir pamirsti visus vargus wink.gif
Atsakyti
tany kada tu juos sėjai? pas mane tai jo visi su žiedais bet dar pomidoriukų nėra.... aš kiek pamenu kovo pirmom dienom sėjau......
Atsakyti
tany...vos neapvirtau su visa kede............
ar sazines bent kiek turi tokius vaizdus rodyti? smile.gif kaip dora lietuve dziaugtumeisi viena sau, tai ne,- ant visos Lietuvos parodyti reikia smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tany, labai nuotaikingai nuteikiantys vaizdai bigsmile.gif thumbup.gif

Pas mane ir daug zydinciu. Seti skirtingu intervalu, tai tikiuosi ir derliaus per visa vasara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 09, 10:32)
Tany, labai nuotaikingai nuteikiantys vaizdai  bigsmile.gif  thumbup.gif

Pas mane ir daug zydinciu. Seti skirtingu intervalu, tai tikiuosi ir derliaus per visa vasara  smile.gif

Patarkit prašau. Jei raugti dilgynes į kokį kibirą, tai kiek jų prisiskinti. Prigrūsti tą indą dilgėlėmis ir užpilti vandenuku. Pridėti pusę indo, vinu žodžiu koks dilgynių kiekis turėtų būti. Ir dar- ar tas gerasis kokteiliukas tiktų palaistyri gėlytes-rožes, jurginukų daigelius. Ačiū, visoms kas padedat pradedančiai. blush2.gif
Atsakyti
o as sianakt jau pabijojau salnu ir i sitnami sildytuva isinesiau,miegojau ramiai,o tai visi pomidorai tenai,jei nusaltu visi,prarasciau gyvenimo prasme biggrin.gif 7.30val begu i siltnami tikrinti kas kaip ten,termoometras rode 20 biggrin.gif vien zo lauke minusas,o pomidorai kanaruose lotuliukas.gif be reikalo visas paprikas namo susitempiau.

o kada pomidorus i lauka sodinti galima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2012 05 09, 10:43)
Patarkit prašau. Jei raugti dilgynes į kokį kibirą, tai kiek jų prisiskinti. Prigrūsti tą indą dilgėlėmis ir užpilti vandenuku. Pridėti pusę indo, vinu žodžiu koks dilgynių kiekis turėtų būti. Ir dar- ar tas gerasis kokteiliukas tiktų palaistyri gėlytes-rožes, jurginukų daigelius. Ačiū, visoms kas padedat pradedančiai. blush2.gif

1 kg dilgeliu, 10 litu kibirui ir pripilti vandens sklidinai. tinka laistyti ir jusu minetiems augalams.
QUOTE(katyttee @ 2012 05 09, 10:52)
    o kada pomidorus i lauka sodinti galima?  blush2.gif

as sodinsiu savo pertekliu i lauka birzelio pradzioj. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 09, 10:59)
1 kg dilgeliu, 10 litu kibirui ir pripilti vandens sklidinai. tinka laistyti ir jusu minetiems augalams.

as sodinsiu savo pertekliu i lauka birzelio pradzioj.  smile.gif

Ačiū. Manau, kad nesversiu. tiesiog priskinsiu glėbį ir eisiu gaminti thumbup.gif . Ačiū dar kartą.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 09, 10:59)

as sodinsiu savo pertekliu i lauka birzelio pradzioj.  smile.gif

o jeigu sodinti i pakelta lysve ir sukonstruoti koki mini siltnamiuka (mediniu brusu ir pleveles pagalba),gal galima ada anksciau ax.gif blush2.gif
Atsakyti