Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Labas rytas,
Vilniaus raj. šalnų nebuvo
.Nors ir pridengus buvau su agro, ale 4 val užsistačiau žadintuvą, tai rodė +2,5, apie penktą + 1,7, o šeštą kai kėliaus vėl +2,5.
Aš tai pasiruošus extra, prailgintuvai nutemti į šiltnamį ir ten įjungtas fenas vejelis, jei ttik šalnas pabudus pamatau, laidą į rozetę įkišu ir šiltnamy fenas pučia karšrą orą.
Dievuliau kaip pagalvoji, ko tik dėl tų "vaikų" neprigalvosi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 05 09, 03:38)
Jaučiu nebus šalnų Alytuj šiąnakt.Dabar plius 7,tai ačiū viešpatie už mažus džiaugsmus rolleyes.gif

nieko panasaus i salnas nebuvo, atlaikem sekmingai nakti, bet siandien jau reiks rist, nes virsta...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 05 09, 00:38)
Pamiršau žvakių nupirkt doh.gif MB kategoriškai atsisakė įjunkt elektrinį pečiuką šiltnamy.Maištas laive greit užgeso,kai pamatė mane išsijuosusią tarabaninant pomidorams lauko kepsninę ir šašlykinę ax.gif Taigi išsigando,kad vidury nakties teks jam lėkt šašlykus kept pomidorams ant garbės. :hihihi:Kai padėkojau,tai tik numykė,kad atvesčiau tų pomidorų jam į Žiegždrius,bo jei bogu išdurnės su mano išmislais iki derliaus ax.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Prisijuokiau iki ašarų. Linksma čia pas Jus. Jaučiu Žiegždriuose mes po kokia porą metų turėsime progą gyvai susipažinti biggrin.gif Atsiminimais apie augintinius dalinsimės, gal ir šiltnamį leis pasistatyti rolleyes.gif O vyrai džiaugsis ligonių atsikratę doh.gif

Pas mane Kauno raj. atrodo irgi šalnos nebuvo. Pabudau vėlai 7val., bet atrodo, kad jos čia nebūta. Pasirodo be reikalo vakar parsitempiau pomidorus namo. Dirbau iki 23.30val. Bet kai pagalvoji vistiek jiems namie šilčiau ant sofkutės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 05 09, 05:56)
Labas rytas,
Vilniaus raj. šalnų nebuvo
.Nors ir pridengus buvau su agro, ale 4 val užsistačiau žadintuvą, tai rodė +2,5, apie penktą + 1,7, o šeštą kai kėliaus vėl +2,5.
Aš tai pasiruošus extra, prailgintuvai nutemti į šiltnamį ir ten įjungtas fenas vejelis, jei ttik šalnas pabudus pamatau, laidą į rozetę įkišu ir šiltnamy fenas pučia karšrą orą.
Dievuliau kaip pagalvoji, ko tik dėl tų "vaikų" neprigalvosi. doh.gif

Sveikos pomidorų mylėtojos,
o pas mus arčiau Baltarusijos sienos tai žolė kaip reikiant balta buvo prieš 6 val.
Pirmą kartą taip anksti savo pomodorus į šiltnamį susodinus tai ir nežinau, jeigu būtų pašalę tai iš karto matytusi, ar ne? Nes lyg tais daigai atrodo taip pat kaip ir vakar. Gal išgyveno... g.gif buvau porą žvakių uždegusi...
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 05 08, 20:32)
Taip greit Saintilinos brangiausias nusipirko  g.gif  lotuliukas.gif  clap.gif  clap_1.gif

ale matai.. kol mano tėvai laužus ruošia, kad šalnos žiedų nenukandžiotų, anas kitam LT kampe sau bimbinėja, svetimą orą maišo g.gif Jei ne forumas, tai ir neužuosčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 05 09, 00:38)
Pamiršau žvakių nupirkt doh.gif MB kategoriškai atsisakė įjunkt elektrinį pečiuką šiltnamy.Maištas laive greit užgeso,kai pamatė mane išsijuosusią tarabaninant pomidorams lauko kepsninę ir šašlykinę ax.gif Taigi išsigando,kad vidury nakties teks jam lėkt šašlykus kept pomidorams ant garbės. :hihihi:Kai padėkojau,tai tik numykė,kad atvesčiau tų pomidorų jam į Žiegždrius,bo jei bogu išdurnės su mano išmislais iki derliaus ax.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif
---------
Vilniaus raj. 6.30 vedziojau sobaka tai rode -1. zole buvo balta, masina apsalus, o bet taciau darze stovejo issisiepe cukinijos ir sparagines pupeles visai nepaliestos salnos. vat ir suprask g.gif
silntamy apkutoti agro plevele pomidorai isvis nieko apie salna nesuzinojo...
Atsakyti
6 val. Vilniuje, Balsiuose buvo +1 laipsnis... Pomidorai gyvi smile.gif
Atsakyti

laba ryta 4u.gif
Siluteje 3:30val buvo +5. 4:10val +6 biggrin.gif biggrin.gif Gerai, kad esam dvi nuokvaisos, tai paeiliui zvalgemes nakti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 05 08, 21:17)
Ex, makiazas pas tave siandien keistokas  g.gif

as galvoju , o daigams kazin nieko tokio praleist  50% savo gyvenimo kelyje elektrenai-kaunas-elektrenai-kaunas-elektrenai-kaunas ....?  lotuliukas.gif

nea, aš čia natural' didis.gif makiažą jau nusivaliau prieš miegą..

Gal reiktų jau pakelt kainą šitam populiariam maršrutui.. g.gif a, Siam, kaip galvoji?.. bigsmile.gif

QUOTE(siamese20 @ 2012 05 08, 21:20)
Didoka ta gulbė būtų  blink.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos ,pas mane vakar tai stipri buvo šalna, nukėlus agro plėvelę nuo šilauogių šone pastačiau. o širyt 6 val. truputi baltavo o nuo aprišto persiko viršus agro buvo sulypęs atplėšt dvigubą plėvelę jau reikėjo taip kaip ir pranešė Šulija ,kad bus paviršinės šalnos taip ir buvo tikiuosi kad jau baigsis tos šalnos atsibodo vakare viską apdenginėt ir tampytis su pomidorais biggrin.gif
Atsakyti
Aš kai jūsų postus paskaitau, tai tokia tingine pasijaučiu. Nu jau tokia puchoiste jaučiuosi, kad nežinau. Vakar praneša pas mus -1, vakare pastoviu lauke, pamąstau, termometras lauke rodo +9, tada nutariu, kad šalnos pas mane nebus ir nieko nedarau. Pomidorai šiltnamy, pelargonijos lauke lieka be jokio mano rūpesčio ir dėmesio. Miegu ramiai visą naktį, na ir ką? 6val. ryte pas mus +5, net nepanašu į jokią šalną. lotuliukas.gif tinginystė nugalėjo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atigisa: 09 gegužės 2012 - 08:36
Kitos savaitės pradžioje vėl praneša šalnas. Kaip nusibodo jau doh.gif
Atsakyti