Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 08, 21:37)
Rodai, kokiu keliu namo parkeliaut?  g.gif

Ne daigai keliaus namo, o pomidorai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 05 08, 21:39)
nu netykiu kazkuo as ta prognoze, nors tu ka ... aisku sildytuva paungsiu, tai tikrai smile.gif,

drinks_cheers.gif nu tai aishku ! cia gi elektros tinklais susimoke su meteorologais - tycia paskelbia shalnas kad moteros kiaura para shildytuvais shiltnamius o gal ir visa kaimo ora shildytu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 08, 21:37)
Rodai, kokiu keliu namo parkeliaut?  g.gif

ups doh.gif vietoj "rodai" perskaiciau "radai"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 05 08, 21:34)
neneshk. busi man i kompanija kai reiks is naujo seklas seti ir daigus auginti  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

eik kakot beee.gif nenoriu, kad maniskiai susaltu biggrin.gif
kieme ir as turiu didziuli baseina, ir pas kaimynus yra dar didesnis baseinas, ir pas kaimynus is kitos puses prudas, eisiu ciuozinet assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 05 08, 20:43)
drinks_cheers.gif  nu tai aishku ! cia gi elektros tinklais susimoke su meteorologais - tycia paskelbia  shalnas kad moteros kiaura para shildytuvais shiltnamius o gal ir visa kaimo ora shildytu  4u.gif

svarbiausia o namuose, tai salta. brrr... uz tai siltnami bus silta biggrin.gif

tiesa Casual, is kur seklytes emei? kitais metais noresiu vel po viena tu svyranciu, ir tas nesvyrantis irgi ispudingas... labai man jei patiko biggrin.gif, reikes butinai pasisodinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 08 gegužės 2012 - 21:00
QUOTE(edinka @ 2012 05 07, 22:27)
Nu įdomiai tu čia viską matuoji ...  blink.gif marmalą milimetrais, vandenį litais...  lotuliukas.gif , o ištikro tai parašei lygiai tą patį santykį 1:10.

blush2.gif blush2.gif

tai kaip turi buti is tikruju - 1 litras marmalo, 10 litru vandens g.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 05 08, 21:58)
svarbiausia o namuose, tai salta. brrr... uz tai siltnami bus silta  biggrin.gif

tiesa Casual, is kur seklytes emei? kitais metais noresiu vel po viena tu svyranciu, ir tas nesvyrantis irgi ispudingas... labai man jei patiko biggrin.gif, reikes butinai pasisodinti

aaa... klausimas geras g.gif neatsimenu....
bet tuos nesvyrancius (Florida petit) - imk seklas is pomidoro drasiai - jie ne hibridai - turesi sociai seklyciu kas metai 4u.gif
anie du Thumbling tom geltoni ir raudoni - lyg irgi ne hibridas, bet negarantuoju. tikiuosi bus kas pasakys ar is ju seklas imti galima....

beje jie labai skirtingi pas mane. O pas tave? mano raudonas dvigubai rimtesnis uz geltonaji......

Papildyta:
QUOTE(KRISTINACH @ 2012 05 08, 22:06)
blush2.gif  blush2.gif

tai kaip turi buti is tikruju - 1 litras marmalo, 10 litru vandens g.gif

reik skiest po bishki ir vis ragaut, kaip skonis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 05 08, 21:14)
aaa... klausimas geras  g.gif  neatsimenu....
bet tuos nesvyrancius (Florida petit) - imk seklas is pomidoro drasiai - jie ne hibridai - turesi sociai seklyciu kas metai  4u.gif
anie du Thumbling tom geltoni ir raudoni - lyg irgi ne hibridas, bet negarantuoju. tikiuosi bus kas pasakys ar is ju seklas imti galima....

beje jie labai skirtingi pas mane. O pas tave? mano raudonas dvigubai rimtesnis uz geltonaji......

Papildyta:
reik skiest po bishki ir vis ragaut, kaip skonis  4u.gif

nu zinok kadangi geltonam pasiseke labiau su vazonu, tai jis pas mane pralenke raudonaji, ir zydi jau nemazai, o raudonas stabdo, matyt mazai vietos jam g.gif norejau siandien fotosesija padaryti, bet kazkaip nedaejo rankos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 05 08, 22:18)
nu zinok kadangi geltonam pasiseke labiau su vazonu, tai jis pas mane pralenke raudonaji, ir zydi jau nemazai, o raudonas stabdo, matyt mazai vietos  jam  g.gif norejau siandien fotosesija padaryti, bet kazkaip nedaejo rankos smile.gif

mano raudonas jau du pomidoriukus turi cool.gif
ir vazona geresni turi smile.gif

o geltonas man toks nushiurelis atrodo..........

nagi, nagi - lauksim foto 4u.gif
Atsakyti
Na, ką. Pažiūrėjau Šulijos pronozes +5 Kaune pažadėjo ir aš visa kaip patenkinta kaip slyva nutariau palikti nakvoti šiltnamyje. Indelius įkasiau giliau į žemę, kad šilčiau jiems būtų.
Atvažiavo kaimynė pasiskolinti agro, o aš sakau, kad Šulija pas mus šalnų nežada. Daviau aš jai tą agro. Galvoju, vakar kai šalnas prognozavo, tai nedengė, o šnd jau dengs g.gif .
Apsidirbau visus darbus ir prieš miegą užėjau į palatą pažiūrėti, kaip palatos draugės laikosi. O jomajo...............Pasirodo šalnos blink.gif blink.gif blink.gif
Tamsoje susitempiau visus vaikus atgal. Kas pasodinta apdengiau agro. Blynnnnnnnn, kada tos šalnos baigsis.O tai reiks šildytuvą tikrai į šiltnamį nešti. Užkniso negyvai tas nešiojimas pirmyn atgal. Nugara ačiū irgi nesako. Nu dar pakentėsiu, bet jei šildytuvą reiks jungti, ar žvakes deginti, tai turbūt kitais metais iš Maximos pomidorai bus gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na nebent derlius bus geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Ko mažiausia tikiuosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (pirmi metai tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veveryčka: 08 gegužės 2012 - 22:24
ir čia viskas per gobšumą: kad tik greičiau pilnus pilvus prisikimšt ir kad per barzdą varvėtų smile.gif Še kad nori, tai teks panešiot, neduos Dievulis ramiai laukt derliaus... Maniškiai jau 2 sav. išvežti į sodo namelį, tsakant, arčiau šilnamio, bet taip šalta ir stovi jie ant staliuko, ir saulės mažokai gauna, nu ir tįsti pradeda, nu nenešiu atgal į penktą aukštą, gal kada sušils šiais metais, o jei ne, taip ir auginsiu namely, bus staliniai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 08 gegužės 2012 - 23:32
Pamiršau žvakių nupirkt doh.gif MB kategoriškai atsisakė įjunkt elektrinį pečiuką šiltnamy.Maištas laive greit užgeso,kai pamatė mane išsijuosusią tarabaninant pomidorams lauko kepsninę ir šašlykinę ax.gif Taigi išsigando,kad vidury nakties teks jam lėkt šašlykus kept pomidorams ant garbės. :hihihi:Kai padėkojau,tai tik numykė,kad atvesčiau tų pomidorų jam į Žiegždrius,bo jei bogu išdurnės su mano išmislais iki derliaus ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Jaučiu nebus šalnų Alytuj šiąnakt.Dabar plius 7,tai ačiū viešpatie už mažus džiaugsmus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 09 gegužės 2012 - 02:41