Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(juste10 @ 2012 05 03, 20:01)
Merginos,jei lauke nakti bus -2,ar uztenka uzklot vienu sluoksniu agro,ar reik dviem?Siltnamis plevelinis,nera labai sandarus.

aš dedu daugiau nei vieną. Jei žada -2, tai realiai gali būti kur kas daugiau (bent pas mus).
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2012 05 03, 18:35)
O nieko, jei dilgėles raugsiu aliuminiam puode, ar geriau plastmasinė tara?

Ačiū,EX, nuraminot ax.gif

Geriau plastmasiniam kibire raugti, nes bet koks metalas reaguoja su rūgstančiu skysčiu. Metalas oksiduojasi, kaupiasi rūdys, o trąšoms tai jau negerai.
Atsakyti
Audine68, nieko sau kaip gražiai susodinti pomidorai bigsmile.gif
Atsakyti
antadienio nakciai raso iki -5 , tai jau pavojinga
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 05 03, 21:01)
Merginos,jei lauke nakti bus -2

čia kur? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 03, 21:54)
čia kur?  blink.gif

Sivakar per radija isgirdau Klaipedos rajone.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 03, 21:42)
antadienio nakciai raso iki -5 , tai jau pavojinga

O jei... tai jau liepsiu vyrui žvakių nupirkti unsure.gif
Atsakyti
viską nakčiai uždangsčiau, tikiuosi neįsiskverps šaltukas, jei ką smile.gif
Atsakyti
Na sestadieni jau susitvarkysiu savo siltnami, viska susisodinsiu ir zinosiu kiek turiu vietos. Tada ramiai pamulciuosiu viska. Pomidoriukus ryt paliesiu biohumusu. Dilgeliu rauga kitam kartui paliksiu. Dar gal su karves blynu uzraugsiu. O sakykit tas dilgeliu raugas turi koki galiojimo laika kiek gali stovet? Ar butinai tik savaite?
Atsakyti
ar pomidoru derliu imanoma tureti sodinant juos lauke,visi gasdina kad nebus neverta vargt gal kas este sodine.
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2012 05 03, 22:29)
ar pomidoru derliu imanoma tureti sodinant juos lauke,visi gasdina kad nebus neverta vargt gal kas este sodine.

Veislės turi būti tinkamos sodinti lauke. Būna parašyta ant pokelio ax.gif Sodinti dar anksti, o vėliau pageidautina po priedanga pradžiai. Mano mama daug metų sodindavo tik lauke ir derliaus pakankamai būdavo. Pasodinus apkaišiodavo žaliuojančiomis beržų šakelėmis, kad nenudegtų ir drėgmę sulaikytų...Šiemet ir man lieka daigų, tai bandysiu taip senoviškai ax.gif
Atsakyti
[quote=audine68,2012 05 03, 16:54]
rodau ir as savo augintinius. Indeliuose jie kamavosi, o čia rodosi atgijo
Papildyta:
Labai gražu,o pomidorai kokie thumbup.gif Aš irgi mąsčiau apie takelius,pakraštėlius,bet pamačiau ir supratau-ne mano.Tobulybė atrodo man ne prie širdies , taip sakant,nuobodu blush2.gif .Ir taip ant betono gyvenu,tai man kažkaip norisi darže nuvažiavus natūralaus bordako.Senstu verysad.gif
Ir mano pomidorų apatiniai lapai gelsta,bet aš po šaknim padėjus šūdeliuko,tai gal dar nepasiekė per kelias dienas g.gif
Atsakyti