Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(siamese20 @ 2012 05 08, 20:00)
Manieji gyvi ir sveiki gyvenimu džiaugiasi.

Taip ir tikėjausi, kad bus viskas tvarkoj, džiaugiuosi thumbup.gif nes ir prie mūsų pievose tik kur ne kur žolytė pabalinta buvo, o šiltnamyje pliusas.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 05 08, 18:55)

Gal tikrai tarp Saintlinos anekdotų neįmanoma reikalingos informacijos surast.. g.gif

tease.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2012 05 08, 20:00)
Manieji gyvi ir sveiki gyvenimu džiaugiasi. Bet ir vėl liko nedengti ir be romantikos  ax.gif  Tikiuosi išgyvens. Skaitmeninė prognozė Elektrėnuose mažiau +3 nerodo. Tikėkimės taip ir bus.

O aš kai tarp Elektrėnų ir Kauno, tai nesuprantu kur žiūrėt g.gif Pagal Kauną +5 šiąnakt, bet vistiek žvakių nunešiu, naktis kieme gražesnė bus biggrin.gif Mano Schery Roma nupiepę kažkokie verysad.gif Prastoki daigai gavosi bet ir neatsigauna- jau savaitė kaip pasodinti šiltnamyje g.gif Bet labai gražūs Marmandai, jau su žiedukais ir tamsūs, neištysę ax.gif Ir paprikėlės tavo bujoja thumbup.gif Tik dar nesusodintos, pirmyn atgal kasdien į šiltnamį ir atgal vaikšto. Po dvi visų pasilikau dėl vietos trūkumo blush2.gif kitas bendradarbei atidaviau kad pasidžiaugtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 05 08, 20:38)
O aš kai tarp Elektrėnų ir Kauno, tai nesuprantu kur žiūrėt g.gif Pagal Kauną +5 šiąnakt, bet vistiek žvakių nunešiu, naktis kieme gražesnė bus biggrin.gif Mano Schery Roma nupiepę kažkokie verysad.gif Prastoki daigai gavosi bet ir neatsigauna- jau savaitė kaip pasodinti šiltnamyje g.gif Bet labai gražūs Marmandai, jau su žiedukais ir tamsūs, neištysę ax.gif  Ir paprikėlės tavo bujoja thumbup.gif Tik dar nesusodintos, pirmyn atgal kasdien į šiltnamį ir atgal vaikšto. Po dvi visų pasilikau dėl vietos trūkumo blush2.gif kitas bendradarbei atidaviau kad pasidžiaugtų 4u.gif

Pamėgink čia
http://www.meteo.lt/...og_lt_miest.php

Susirask Kaišiadoris gal....

Džiugu, kad paprikytės sudygo ir auga. Manosios irgi dar nesodintos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamese20: 08 gegužės 2012 - 19:48
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 05 08, 20:38)
Pagal Kauną +5 šiąnakt,

g.gif
http://www.meteo.lt/oru_prognoze.php

as tai minus -1 matau ties kaunu sianakt....
bet as optimiste, isivaizduoju kad net be dengimo ir be zvakiu shiltnamyje ishgyvens.....

siamse, tik apie mano optimizma nepasakyk nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 05 08, 20:49)

siamse, tik apie mano optimizma nepasakyk nieko  lotuliukas.gif

o ką? Aš tokia pat optimistė 4u.gif Jei ką atsargų dar yra, dalinsimės abi 4u.gif
Atsakyti
siamse, tik apie mano optimizma nepasakyk nieko  lotuliukas.gif

listen.gif listen.gif listen.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2012 05 08, 20:47)
Pamėgink čia

Aha, ačiū, radau 4u.gif Irgi +3 rodo, bet parašyta, kad rodo 2 m aukštyje, o pažeme tai dar mažiau g.gif
Atsakyti
Pas mus parasparnis skraido - kad tik ilgiau... kad tik ilgiau.... kad tik labiau virš daržo, virš šiltnamio... Vis orą pamaišo g.gif
Atsakyti

orai.lt žiūrėjau ir dar gismeteo g.gif Eina sau, kokios prognozės skirtingos, gal pas vienus ar kitus technika dar Tarybinė ar ką g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 05 08, 21:04)
Irgi +3 rodo, bet parašyta, kad rodo 2 m aukštyje, o pažeme tai dar mažiau g.gif

Pas Siamesę šiltnamis ant vištos kojos, tai užtat ir rodo jai pliusą tame aukštyje...
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 05 08, 21:07)
Pas mus parasparnis skraido - kad tik ilgiau... kad tik ilgiau.... kad tik labiau virš daržo, virš šiltnamio... Vis orą pamaišo  g.gif

lotuliukas.gif pašūkauk, kad labiau sparnais plasnotų - geriau oras maišysis biggrin.gif
Atsakyti