Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Bomba @ 2012 05 08, 15:36)
as daigus ir geles visada laistau akvariumo vandeniu, man patogu, kad nereikia laikyti, is karto siltas, nusistovejes, ir daigai labai gerai auga, bet dabar galvoju, gal tame vandenyje trasu per duag kokiu nors, nes daigai auga greitai (per 5 savaites kiekvienais metais pilnai sodinimui i sitlnami), bet plonoki buna..

Tai aš ir galvoju, ar nebus azoto per daug, bet jei laistot srutų raugu, tai man atrodo, kad tas pats azotas, ar jų kitokia sudėtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ienor @ 2012 05 08, 15:57)
Tai aš ir galvoju, ar nebus azoto per daug, bet jei laistot srutų raugu, tai man atrodo, kad tas pats azotas, ar jų kitokia sudėtis  g.gif

srutu raugu palieju dosniai viena karta i pora savaiciu . dazniau laistyti, jau gal ir per daug butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 08, 15:06)
šparagines ankstoka sėti, gegužės pabaigoj tik sėt ruošiuos wink.gif
tai gal yra kas nors šalia, kas gali parodyt gyvai wink.gif

išskabymo paveiksliukai ir auginimą 2-3 stiebais gali atidėti vėlesniam laikui, kai patirties daugiau atsiras. Visi mes mokėmės wink.gif

kaip supratau tai reikia salinti maziukus,ane? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 08, 15:06)
šparagines ankstoka sėti, gegužės pabaigoj tik sėt ruošiuos wink.gif

visgi, jei nebuciau vista ir buciau uzklojus su agro, tai nekiltu problemu tokiu greiciausiai doh.gif atsesiu, tokia cia ir problema... blush2.gif
Atsakyti
Man tai su tuo išskabymu nesklandumas blush2.gif .Žemaūgius Diuni paaiškino,kad tik kelias apatines pažastis išskabyt.Aukštus formuosiu dviem stiebais,tai paskui visas pažastis iki vienos nušniot?O tai kur žiedynai bus-tik viršūnėj?O tai su vidutinio aukščio pomidorais,pvz.Toyoto ar Tocayo ką daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 05 08, 16:27)
Man tai su tuo išskabymu nesklandumas blush2.gif .Žemaūgius Diuni paaiškino,kad tik kelias apatines pažastis išskabyt.Aukštus formuosiu dviem stiebais,tai paskui visas pažastis iki vienos nušniot?O tai kur žiedynai bus-tik viršūnėj?O tai su vidutinio aukščio pomidorais,pvz.Toyoto ar Tocayo ką daryt g.gif

Žiedynai ir pažastiniai ūgliukai yra visai skirtingi dalykai, jie ir auga ne iš tų pačių vietų. Pažastukus aukštaūgiams ir vidutinio aukščio pomidorams visus šalink, nes kitaip gausi medį su gausybe šakų ir smulkiais vaisiais.

[attachmentid=221773]

O žiedynų neskabyk biggrin.gif , palik, gal kokia nauda iš jų bus.

Nuotrauka Ex, kad būtų aišku kieno copyright'as biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnužė: 08 gegužės 2012 - 15:44
user posted image
nu va mes jau atskiruose vazonuose ax.gif
Atsakyti
Ačiū Ugnuže biggrin.gif Nuotrauką išsisaugosiu,nes tikrai dar sumaišysiu, ką nereikia išskinsiu ir liksiu su žaliuojančiu pomidorų medžiu be pomidorų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 05 08, 12:47)
kartais siame forume uzknisa tuscio pilstymas i kiuara, na gal geriau sakau kokia Klausimu-Atsakymu skilti atidaryti, kaip, kad kituose forumuose..

tai kad cia ir taip istisinis klausimu-atsakymu maratonas, ka cia dar papildomai atidarinet biggrin.gif O be papilstymu butu labai nudna..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 08, 19:21)
O be papilstymu butu labai nudna..

aha, ne tik sau, bet ir kitom papilstom, gi kitaip pomidorai neauga... biggrin.gif net ir rimti seimo posėdžiai be tuščių pasipilstymų neapsieina biggrin.gif
Marmurinis, rimtas veidas tik kremliaus sargybai reikalingas.. smile.gif

Beje, georgiana, jei kyla kokių pomidorinių klausimų, klausk, mes galim ir be pasižvingavimų atsakyt. Sausai ir trumpai smile.gif
Gal tikrai tarp Saintlinos anekdotų neįmanoma reikalingos informacijos surast.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 08 gegužės 2012 - 19:01
Papilstysiu ir as blush2.gif Gryzau ka tik is siltnamio. Prasikeikiau juodai. Nesusitvarkiau su ta agro 3,2 m plocio schmoll.gif Pomidorai aukstoki, neina apeiti ten su ta velniava apie juos...spjoviau. apdengiau tik arbuzus ir cilius su paprikom. prisegiau agro gabala ant duru,kad per tarpus neitu saltis, pastaciau sildytuva dar neijungta ir zvakes paruosiau. velniop tas salnas ir visa ta dengialiojima schmoll.gif
Atsakyti
Manieji gyvi ir sveiki gyvenimu džiaugiasi. Bet ir vėl liko nedengti ir be romantikos ax.gif Tikiuosi išgyvens. Skaitmeninė prognozė Elektrėnuose mažiau +3 nerodo. Tikėkimės taip ir bus.
Atsakyti