Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(georgiana @ 2012 05 08, 12:47)
tany manau ziurekite pagal save....

cia apie ka?
QUOTE(georgiana @ 2012 05 08, 12:47)
siaip man labai patinka senbuviu koemtarai Ex, Assese, Gaudvile, Saintlina, tany, vytaute, Lolita1960,Ausrone ko jau seniai negirdziu, nes sveikata skundesi, beje ko neprirasiau

oj, mane prie senbuviu nerasyk mirksiukas.gif as tikra tikriausia naujoke ir dar mokausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 08, 13:49)
jeigu aukstauis, juos reikia nuskabyti, bet reikia ziureti keliais stiebais auginsit, jeigu zemaugis, sakbyti nereiktu, nebent nuo apatiniu pazasteliu smile.gif vazoniniai neskabomi smile.gif

pas mane visi aukstaugei,augs pacios kaip nores nedarisiu stiebu nes nesuprantu kaip padarit nors ir perskaiciau pirmam puslapi 3 kartus visvien nedaeina doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2012 05 08, 14:08)
pas mane visi aukstaugei,augs pacios kaip nores nedarisiu stiebu nes nesuprantu kaip padarit nors ir perskaiciau pirmam puslapi 3 kartus visvien nedaeina doh.gif  doh.gif  doh.gif

Jei nepririši, jie išvirs ax.gif Nestovi jie kaip kokie kukurūzai smile.gif
Atsakyti
na ka, laukia greiciausiai ilga nerimo naktis unsure.gif
http://www.meteo.lt/oru_prognoze.php
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 05 08, 14:32)
Jei nepririši, jie išvirs  ax.gif  Nestovi jie kaip kokie kukurūzai  smile.gif

tai as pririsiu,juk aukstaugiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 08, 13:45)
nemanau,kad labai ispusiu as ta reikala, jei pasisildysiu nakti siltnami. nes arbuzu keli daigai ryskiai pasale siltnamyje. agurkams dar agro uzteko, tai tiems dzin, o pomidorai stovi kaip stoveja. bet ir be ju kam yra dar ten nusalti. ciliai, paprikos ir sveiki arbuzu daigai  unsure.gif  o vyras ryte masinos stiklus gramde. va tau ir dzukija.o sianakt salciau pranesa  doh.gif darze pamirsau uzkloti sparagines, tai ir tos nusalo. teks atsodinti  blush2.gif

šparagines ankstoka sėti, gegužės pabaigoj tik sėt ruošiuos wink.gif

QUOTE(rionka @ 2012 05 08, 14:08)
pas mane visi aukstaugei,augs pacios kaip nores nedarisiu stiebu nes nesuprantu kaip padarit nors ir perskaiciau pirmam puslapi 3 kartus visvien nedaeina doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai gal yra kas nors šalia, kas gali parodyt gyvai wink.gif

išskabymo paveiksliukai ir auginimą 2-3 stiebais gali atidėti vėlesniam laikui, kai patirties daugiau atsiras. Visi mes mokėmės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2012 05 08, 10:17)
ojoj, kaip issigandusi buvau, vakar apie dvylikta uzsiminiau vyrui, kad reikia gal sildytuvo i siltnami, tas pabumbejo, kad jau velu, tai skaudancia sirdim nuejau miegoti, ryte jau galvojau rasiu nusalusius pomidorus, ogi ziuriu, laidai pravesti, vyras apie pirma nakties visgi pagailejo daigeliu  thumbup.gif gerai ilgai prie kompo dirbantys vyrai  thumbup.gif  lotuliukas.gif

bet tai koks malacius bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
mergikes jauskit pagal save, forumas duoda naudos na bet blin ne isminties.
Aha sukisau svogunus ale dirva po kiltuvatoriaus nors rankom minkyk darze smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 08 gegužės 2012 - 14:25
Sveikos, noriu paklausti, ar kas nors bandėt palaistyt pomidorus akvariumo vandeniu? Aš galvoju savo balkoninius - vazoninius paliet, tik ar būtų naudos g.gif Gal turit patirties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2012 05 08, 15:00)
tai as pririsiu,juk aukstaugiai mirksiukas.gif

Aš ne taip supratau tavo pirmą žinutę blush2.gif -: kai parašei: nedarisiu, aš perskaičiau nedarišiu (t.y nepririšiu) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 08 gegužės 2012 - 14:35
QUOTE(ienor @ 2012 05 08, 14:24)
Sveikos, noriu paklausti, ar kas nors bandėt palaistyt pomidorus akvariumo vandeniu? Aš galvoju savo balkoninius - vazoninius paliet, tik ar būtų naudos  g.gif Gal turit patirties smile.gif

as daigus ir geles visada laistau akvariumo vandeniu, man patogu, kad nereikia laikyti, is karto siltas, nusistovejes, ir daigai labai gerai auga, bet dabar galvoju, gal tame vandenyje trasu per duag kokiu nors, nes daigai auga greitai (per 5 savaites kiekvienais metais pilnai sodinimui i sitlnami), bet plonoki buna..
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 05 08, 15:34)
Aš ne taip supratau tavo pirmą žinutę  blush2.gif -: kai parašei: nedarisiu, aš perskaičiau nedarišiu (t.y nepririšiu)  doh.gif

nieko mirksiukas.gif buna smile.gif
Atsakyti