Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Buvau turguj, maciau pomidoro daiga "vengerskaja slyva" jau kaip jis man uzkliuvo doh.gif
bet ne, nitratais ispustu, neaiskiu man nereikia schmoll.gif .... unsure.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif ar reikia nukirpt lapukus ir duot augti naujiem lapukam?
user posted image
Atsakyti
O aš nežinau kaio manieji laikosi. Ryte išlėkiau į darbą, nebuvo kada iki šiltnamio nuvažiuoti. verysad.gif Po darbo važiuodama namo patikrinsiu ar gyvi. Tikiuosi viskas bus gerai. Autostradoje 6 ryto ties Mijaugonimis mašinos termometras +2 rodė. Žolė Elektrėnuose balta nebuvo, langų skusti nereikėjo. Tikiuos, kad viskas bus gerai g.gif
Atsakyti
prisipirkau zvakiu, vyras dar kazkoki elektrini peciuka papigiai rado, tai su visa amunicija nakties lauksiu unsure.gif
Atsakyti

kol kas nepanasu, kad bus salciau negu sianakt, bent jau Kaune
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 08 gegužės 2012 - 12:37
skaitau ir vis pagalvoju kiek rupesciu keliate, auginu pomidoriukus mazam siltnamiuke 15 metu kazkaip vis sodinu na pagal stalini kalendoriu ir rupesciu nei su zvakem nei su kazkuom neturiu, mazu cia ispustas reikals jau gaunasi... ax.gif cia tik mano nuomone; o sildytuvo MB ir namie liepia vasarai artejant nejungti sako geriua malkom pasikuryt lotuliukas.gif o tai is jo kisenes neisgyvensim blin visi
Atsakyti
sakykit o kirminu dienos galioja tik pomidorams ar nieko negaliu rytoj sodinti g.gif ?
Atsakyti
nemanau,kad labai ispusiu as ta reikala, jei pasisildysiu nakti siltnami. nes arbuzu keli daigai ryskiai pasale siltnamyje. agurkams dar agro uzteko, tai tiems dzin, o pomidorai stovi kaip stoveja. bet ir be ju kam yra dar ten nusalti. ciliai, paprikos ir sveiki arbuzu daigai unsure.gif o vyras ryte masinos stiklus gramde. va tau ir dzukija.o sianakt salciau pranesa doh.gif darze pamirsau uzkloti sparagines, tai ir tos nusalo. teks atsodinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 05 08, 12:40)
skaitau ir vis pagalvoju kiek rupesciu keliate,

kam rupesciai, o kam malonus vargeliai wink.gif nuobodu turbut butu be nuotykiu...
Atsakyti
tany manau ziurekite pagal save....
siaip man labai patinka senbuviu koemtarai Ex, Assese, Gaudvile, Saintlina, tany, vytaute, Lolita1960,Ausrone ko jau seniai negirdziu, nes sveikata skundesi, beje ko neprirasiau Prasau nesupykite komentarai, kartais siame forume uzknisa tuscio pilstymas i kiuara, na gal geriau sakau kokia Klausimu-Atsakymu skilti atidaryti, kaip, kad kituose forumuose, na cia tik mano nuomone, viskas varau svogunu sodyt, bo vakar vejas ir lietus dzukijoj buvo, tai per stanislava likau basa...aciu uz supratima 4u.gif Gerbiu visas.
P.S. klaidas atleiskite doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 08 gegužės 2012 - 12:48
QUOTE(rionka @ 2012 05 08, 13:20)
sveiki 4u.gif  ar reikia nukirpt lapukus ir duot augti naujiem lapukam?

jeigu aukstauis, juos reikia nuskabyti, bet reikia ziureti keliais stiebais auginsit, jeigu zemaugis, sakbyti nereiktu, nebent nuo apatiniu pazasteliu smile.gif vazoniniai neskabomi smile.gif
Atsakyti
Georgiana, Stanislovas, arba cibulinis siandien, dar spesi mirksiukas.gif
Atsakyti