Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(migluzez @ 2012 05 08, 07:40)
Kauno rajone, Zapyškyje, dabar dar (7.30) balta aplink.

Vienam šiltnamyje, kuriam daigai dėžėse nakvojo tik po dviguba agro ir su dideliais vandens bambaliais kompanijoj, ryte 7 val. ryto buvo -1. Kitam, kuriam jau pomidorai susodinti, apdengti agro ir deginau žvakeles - gal laipsniu kokiu šilčiau. Pomidorai puikiai jaučiasi po romantiškos nakties smile.gif

Pas mus dar 7-10km nuo Zapyškio (Altoniškiai) 6.15 visur buvo balta balta pavėsyje. Į termometrą nežiūrėjau, nes jau saulutė buvo pakilusi ir švietė į jį.
Mano pomidoriukai sėkmingai nakvojo namie. Kadangi anksti saulė patekėjo, tai ir šiltnamius pašildė. Gal nebus didelių nuostolių šitoj palatoj mirksiukas.gif
Maniškės pelergonijos, tagetės, bakopos, verbenos nakvojo šilnamyje po agro. Salotos, ridikėliai ir t.t. taip pat. Dabar kavagėris. Poto temsiu pomidoriukus atgal į šiltnamį. Kažkaip vistiek nejauku ten eii, bijau nuostolių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 05 08, 08:20)
g.gif čia kas tas Brutusas? dresuotas, muzikalus, juodas, grojantis šuo?

Cia mano favoritines veisles lotuliukas.gif del kuriu pergyvenciau greiciausiai labiausiai blush2.gif , bent mano vidine pasamone taip isduoda per sapnus lotuliukas.gif
nu beveik atspejai, butu ne toks trapus, tikrai parsitempciau i lova, bent i kojugali po kaldra leisciau, bet kaip i mane vyras ziures, kai is po kaldros toks popmidoru mistas tarp manes ir jo styro? unsure.gif
as tai suprantu- romantiska, dar zvakes uzdegciau, bet vyrai.... nu vyrai, jie gi visai isuo atveju pas mane ne romantiski.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 08 gegužės 2012 - 08:32
QUOTE(saintlina @ 2012 05 08, 09:04)
aš truputį ne į temą, bet kad vobla priminė..  ax.gif  Pirkau šiemet šeimos obelaitę, ir kol medelis dar nepasodintas kieme stovėjo, kaimynka užsuko. Na, mama ir pasigyrė, kad penkios veislės obuolių ant vieno medžio bus. Paaikčiojo paaikčiojo kaimynka ir išėjo. Vakare ateina kitas kaimynas ir sako - girdėjau, kad kokį tai medį interesną turi, penkių rūšių vaisiai auga - bananai, obuoliai, apelsinai..  lotuliukas.gif

Pastovūs kaimo bajeriai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 08, 08:04)
aš truputį ne į temą, bet kad vobla priminė..  ax.gif  Pirkau šiemet šeimos obelaitę, ir kol medelis dar nepasodintas kieme stovėjo, kaimynka užsuko. Na, mama ir pasigyrė, kad penkios veislės obuolių ant vieno medžio bus. Paaikčiojo paaikčiojo kaimynka ir išėjo. Vakare ateina kitas kaimynas ir sako - girdėjau, kad kokį tai medį interesną turi, penkių rūšių vaisiai auga - bananai, obuoliai, apelsinai..  lotuliukas.gif

oi saintlina lotuliukas.gif , reikejo pasakyti, "Jus ka" pas mus nei apelsinai nei bananai lauke nedera, ant sito bus tik obuoliai, kriauses ir slyvos... lotuliukas.gif
Atsakyti
nebloga strapsni radau, del salnu prevencijos 4u.gif Del salnu prevencijos
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 08, 08:41)
nebloga strapsni radau, del salnu prevencijos  4u.gif

na ką, diedas seniai lėktuviuko norėjo, galiu duot leidimą pirkt sraigtasparnį biggrin.gif Tik kaži, kol judins orą virš medelių, šiltnamiai nepakils į orą? g.gif
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2012 05 08, 08:33)
oi saintlina lotuliukas.gif , reikejo pasakyti, "Jus ka" pas mus nei apelsinai nei bananai lauke nedera, ant sito bus tik obuoliai, kriauses ir slyvos... lotuliukas.gif

nieko, dar šeimos trešnę planuoju pirkt, bus dar vietos fantazijai smile.gif
Atsakyti
ojoj, kaip issigandusi buvau, vakar apie dvylikta uzsiminiau vyrui, kad reikia gal sildytuvo i siltnami, tas pabumbejo, kad jau velu, tai skaudancia sirdim nuejau miegoti, ryte jau galvojau rasiu nusalusius pomidorus, ogi ziuriu, laidai pravesti, vyras apie pirma nakties visgi pagailejo daigeliu thumbup.gif gerai ilgai prie kompo dirbantys vyrai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 08, 10:16)
na ką, diedas seniai lėktuviuko norėjo, galiu duot leidimą pirkt sraigtasparnį  biggrin.gif  Tik kaži, kol judins orą virš medelių, šiltnamiai nepakils į orą?  g.gif

Nu jo g.gif - gi naktį nesimatys, jei ir bus truputį pakilę g.gif
Bet bent kaimynai turės apie ką šnekėt, kol naktim judinsit orą tongue.gif
Atsakyti
O aš vis gi netikėjau kad bus šalna, pomidorai susodinti šiltnamyje jau keturios dienos, surfinojos ir pelargonijos lauke su vazonais doh.gif Atsikeliu ryte- ogi visur balta, nes namų stogai balti doh.gif Sakau vyrui ragas mano vargui, atrodo nieko neturėsim... Tai atsikėlęs nuėjo pažiūrėt- ogi visi šiltnamyje sovi kaip vienas, nė truputėjo neapleipę. Gėlės irgi visos lauke atrodo gražiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 05 08, 09:19)
Nu jo  g.gif  - gi naktį nesimatys, jei ir bus truputį pakilę  g.gif
Bet bent kaimynai turės apie ką šnekėt, kol naktim judinsit orą  tongue.gif

...ir spaudoje pasirode pranesimai apie naktinius siltnamius-skraiduolius varenos raj. unsure.gif

merginoas o kur zvakes statote ant tako? ar kampuose? jauciu reiks kazka galvoti nes jei sia svaite pranese vietomis, kita savaite jau ir pas mus zada - mad.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 08, 06:41)
ir kaip ten?

Et, šalnos tai nebuvo, ale radau pasiutusį kurmį - pusę paprikų iškilnojo doh.gif

QUOTE(Ex @ 2012 05 08, 06:49)

niekur jis nenuskirdo, dar ir draugų prisikvietė tongue.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 05 08, 10:16)
na ką, diedas seniai lėktuviuko norėjo, galiu duot leidimą pirkt sraigtasparnį  biggrin.gif  Tik kaži, kol judins orą virš medelių, šiltnamiai nepakils į orą?  g.gif

žinai, lėktuvai ne tik nuo šalnų, ale dar ir debesų pravaikymui naudojami - užėjus liepos mėn broliams Myžniams, galės pupsėt kelias savaites bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 08, 09:25)
1. Et, šalnos tai nebuvo, ale radau pasiutusį kurmį - pusę paprikų iškilnojo  doh.gif

2. žinai, lėktuvai ne tik nuo šalnų, ale dar ir debesų pravaikymui naudojami - užėjus liepos mėn broliams Myžniams, galės pupsėt kelias savaites  bigsmile.gif

1. tai bent kurmiai pas tave.. paukščių balsais taip gieda, kad net vidury nakties savo lovoj išgirdai bigsmile.gif
Vos neparašiau, kad ir aš tokių noriu, ale tuoj pat persigalvojau biggrin.gif

2. o, super thumbup.gif Einu diedo ieškot biggrin.gif
Atsakyti