Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(adija5 @ 2012 05 08, 03:14)
Aš saviškį pribukinau iš miego antrą nakties važiuot užklot pomidorų šiltnamy, o likusius į dirbtuves sutysėm karsta.gif Plius du laipsniai prie Nemuno.MB dar bandė priešintis važiuot,bet nebuvau nusiteikus į ilgas diskusijas

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

Pas mus buvo šalna, bet nestipri, gal koks -1 lauke 4u.gif Bet dar nežydi sodai pas mus, tik slyvos žydi. Ir braškės dar nežydi schmoll.gif
Atsakyti
Įdomu kaip Anykščių-Rokiškio rajonuose, šalna buvo? Pagal meteo.lt, 6 val. Utenoje 4 laipsniai, Biržuose - 2. Baisu, kad nuvažiuosiu penktadienį ir rasiu pajuodavusius blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 08, 08:43)
eisiu ir as ziureti,kas ten pas mane siltnamyje darosi  unsure.gif  vakar zvekiu gal 11 uzdegiau. bet ne kapiniu, o i stiklainius ir bliudus gilius aromatiniu dideliu turejau namie daug, tai tas sunesiau . idomiai atrode nakti apsviestas siltnamis  smile.gif  kadangi zvakes baigesi jau, tai reiks siandien kapininiu nusipirkt ateinanciai nakciai  unsure.gif

idomu koks bus poveikis pomidorams tos aromaterapijos? apsinese bananus megzt prades? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2012 05 08, 08:52)
Baisu, kad nuvažiuosiu penktadienį ir rasiu pajuodavusius  blink.gif

O nėra kas pomidorais ten pasirūpintų nors kiek? kol šalnos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 05 08, 07:54)
idomu koks bus poveikis pomidorams tos aromaterapijos? apsinese bananus megzt prades? g.gif

aš truputį ne į temą, bet kad vobla priminė.. ax.gif Pirkau šiemet šeimos obelaitę, ir kol medelis dar nepasodintas kieme stovėjo, kaimynka užsuko. Na, mama ir pasigyrė, kad penkios veislės obuolių ant vieno medžio bus. Paaikčiojo paaikčiojo kaimynka ir išėjo. Vakare ateina kitas kaimynas ir sako - girdėjau, kad kokį tai medį interesną turi, penkių rūšių vaisiai auga - bananai, obuoliai, apelsinai.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 05 08, 08:54)

maziausias mano pilietis neisbrokintu ir bananu biggrin.gif

lyg gerai viskas g.gif isgyveno . nors nemanau, kad tokietemperaturu svravimai i nauda jiems schmoll.gif eisiu tuoj palieti visu su raugu tuo ...
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 05 08, 09:04)
aš truputį ne į temą, bet kad vobla priminė..  ax.gif  Pirkau šiemet šeimos obelaitę, ir kol medelis dar nepasodintas kieme stovėjo, kaimynka užsuko. Na, mama ir pasigyrė, kad penkios veislės obuolių ant vieno medžio bus. Paaikčiojo paaikčiojo kaimynka ir išėjo. Vakare ateina kitas kaimynas ir sako - girdėjau, kad kokį tai medį interesną turi, penkių rūšių vaisiai auga - bananai, obuoliai, apelsinai..  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ot ,tos moteriskes biggrin.gif
Atsakyti
oi su tom salnom doh.gif
vakar vakare 9 val. ejau i siltnami ziureti kas darosi, buvo vos +5, isigandusi tampiau bambalius su karatu vandeniu ax.gif dar trilitriniu sloiku su karstu vandeniu ant tako pridejau, zvakiu dar nedegiau. bet temperatura prinesius karsto vandens pakilo po gero pusvalandzio +3 laipsniai thumbup.gif , pati nepatikejau blush2.gif
salnos Vilniuje nebuvo, bet nakti sapnavau, kaip mano Brutusas su armonika pajuode tupi blush2.gif , kiti apsale... nu ir sapnliai doh.gif neisimiegojau juodai unsure.gif
atejus i siltnami radau visus sveikus ir nesusalusius, tik rasa pasidengusiu ax.gif
nupurciau, uzdariau isejau i darba. lauksiu sios nakties, sako bus saltensne, gal zvakiu padeginti, bet man baisu, kad siltnamis neuzsidegtu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 05 08, 09:04)
O nėra kas pomidorais ten pasirūpintų nors kiek? kol šalnos unsure.gif

Tas ir blogiausia, kad nėra. Pasodinau, apkamšiau kiek galėjau ir palikau vargšelius. Tikiuos geriausio.

Kita naktis, pagal sinoptikus, irgi bus šalta, bet dieną saulutė bent prišildys šiltnamį, vis mažesnė nušalimo tikimybė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnužė: 08 gegužės 2012 - 08:12
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 08, 09:05)
nemanau, kad tokietemperaturu svravimai i nauda jiems  schmoll.gif  eisiu tuoj palieti visu su raugu tuo ...

tai manai, kad nuo raugo jiems dabar bus naudos? Geriau paliek tada, kai nebus šalnų naktimis, kai bent kiek atšils. Kai šalta, pomidorai neįsisavins nieko... bereikalingas darbas.
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2012 05 08, 08:10)
Tas ir blogiausia, kad nėra. Pasodinau, apkamšiau kiek galėjau ir palikau vargšelius. Tikiuos geriausio.

tai jei apkamšei, tai viskas gerai turėtų būti smile.gif
Atsakyti
Vyras parase,kad ryte anksti buvo pas mus salnos,kai kelesi i darbuka. Bet zvakes dar dege siltnamyje ir buvo +5 4u.gif

Ex, bet kad jau kaip ir reiktu juos palieti ax.gif Savaite neliejau. Siandien apziurejau pirsta prie daigu i zeme sukisus,kad dregmes truksta g.gif Nesakau,kad raugas dabar juos ims ir isgelbes, bet nepakenks tai tikrai rolleyes.gif po poros savaiciu vel liesiu raugu, bet si karta srutu raugu g.gif pora kartu per menesi skanestais vienzo lepinsiu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 05 08, 09:09)

salnos Vilniuje nebuvo, bet nakti sapnavau, kaip mano Brutusas su armonika pajuode tupi

g.gif čia kas tas Brutusas? dresuotas, muzikalus, juodas, grojantis šuo?
Atsakyti