Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

kazkuo man siandien nesimiega is ryto doh.gif nuejau apziureti savo turta, tai siltnami 13 ar 15 laipsniu...jau ir pamirsau, vnz nesalta smile.gif, aisku sildytuvo dar neisjungiau, nes lauke tik 3 rode, bet Kaune nieko balto nemaciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš gyvenu prie Garliavos. Tai viskas balta balta doh.gif Langai auto apšalę.Ot blyn prognozuotojai doh.gif Vakar viską susitempiau į garažą.Netbraškes agro užsidengiau,nes žydi,tai pagailėjau biggrin.gif
Jaučiuos nugalėjus orą lotuliukas.gif nes pernai panašiom dienom viskas sušalo pas mane.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 05 08, 03:14)
O tai kas jam,nebent taviškis juos kartu bovino ir tampė pirmyn atgal,čipolinus skaitė,Vagnerio Valkiriją grojo ax.gif Aš saviškį pribukinau iš miego antrą nakties važiuot užklot pomidorų šiltnamy, o likusius į dirbtuves sutysėm karsta.gif Plius du laipsniai prie Nemuno.MB dar bandė priešintis važiuot,bet nebuvau nusiteikus į ilgas diskusijas,tai pasakiau,kad apseisiu šiemet tik su dvidešimt žaibolaidžių šimtui pomidorų,tai pabambėjo ir padėjo ax.gif Gal jam gimtadieniui kitus aštuoniasdešimt padovanot už kelių dienų? lotuliukas.gif
Bet koks sodų žydėjimas.Negi ir nušals viskas verysad.gif  verysad.gif

Tik jis pomidorus ir tampydavo kasdien į šiltnamį, nes mano mažasis pagalbininkas tik ir žiūrėjo kaip kokį pomidorą numesti nuo palangės ar išrauti smile.gif
Pas mus 5 val. lauke buvo 3 laipsniai. Tikiuosi, viskas gerai 4u.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 08, 03:53)
Oi, jumoristė  lotuliukas.gif

Kažkoks paukštys po langais triukšmauja, laikas patikrinti šiltnamio stovį  cool.gif

Alia irgi nesimiega bigsmile.gif Viskas gerai?
Atsakyti
nu man iki Garliavos 5km, nebent per velai atsikeliau ir jau istirpo blush2.gif
Atsakyti
Kauno rajone, Zapyškyje, dabar dar (7.30) balta aplink.

Vienam šiltnamyje, kuriam daigai dėžėse nakvojo tik po dviguba agro ir su dideliais vandens bambaliais kompanijoj, ryte 7 val. ryto buvo -1. Kitam, kuriam jau pomidorai susodinti, apdengti agro ir deginau žvakeles - gal laipsniu kokiu šilčiau. Pomidorai puikiai jaučiasi po romantiškos nakties smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migluzez: 08 gegužės 2012 - 06:50
QUOTE(migluzez @ 2012 05 08, 06:40)
Kauno rajone, Zapyškyje, dabar dar (7.30) balta aplink.

Vienam šiltnamyje, kuriam daigai dėžėse nakvojo tik po dviguba agro ir su dideliais vandens bambaliais kompanijoj, ryte 7 val. ryto buvo -1. Kitam, kuriam jau pomidorai susodinti ir deginau žvakeles - gal laipsniu kokiu šilčiau. Pomidorai puikiai jaučiasi po romantiškos nakties smile.gif

jo linksma, vadinasi mano puskes daigai bus nusale, nes nieko nedengti, pasodinti savaitgaly vargseliai, netoli Kacergines vienkiemi unsure.gif nors vakar ispejau, kad reiketu pridengti, bet turbut nieks nebevaziavo(jie ne tokie lygoniai kaip as biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 05 08, 07:34)
nu man iki Garliavos 5km, nebent per velai atsikeliau ir jau istirpo blush2.gif

Mes beveik laukuose gyvenam,tai labai jaučias šalnos pas mus.6.30 dar buvo balta pavėsyje.

Mama giraitėje gyvena,pas juos irgi viskas balta buvo.
Atsakyti
o pas mus buvo 0, taigi viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Nu vat kaip skirtingai- kai pas visas nebuvo salnu- as turejau personalines. o sianakt visgi nebuvo, nes rukas laukus laukus apsedo. bet rytas tai brrrrr koks vesus- vos 4 laipsniai unsure.gif
paprikas tai namo susinesus buvau- ryte boginau viska atgal. kalba, kad kita naktis bus dar saltesne g.gif unsure.gif kiek ilgai cia taip sportuot reiks g.gif
Atsakyti
eisiu ir as ziureti,kas ten pas mane siltnamyje darosi unsure.gif vakar zvekiu gal 11 uzdegiau. bet ne kapiniu, o i stiklainius ir bliudus gilius aromatiniu dideliu turejau namie daug, tai tas sunesiau . idomiai atrode nakti apsviestas siltnamis smile.gif kadangi zvakes baigesi jau, tai reiks siandien kapininiu nusipirkt ateinanciai nakciai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 05 08, 07:35)
Nu vat kaip skirtingai- kai pas visas nebuvo salnu- as  turejau personalines. o sianakt visgi  nebuvo, nes rukas laukus laukus apsedo. bet rytas tai brrrrr koks vesus- vos 4 laipsniai unsure.gif
paprikas tai namo susinesus buvau- ryte boginau viska atgal. kalba, kad kita naktis bus dar saltesne g.gif  unsure.gif kiek  ilgai cia taip sportuot reiks g.gif

manau dar tik 1, bent jau kol kas panasu, kad bus atsalimo pertrauka smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif balionai bambaliams su šiltu vandeniu (pyliau iš krano-taigi, ne per karštas - apie 45 laipsnius max) - ryte akivaizdžiai šiltnamy šilčiau (nelabai sandariom durim jis pas mus doh.gif ) nei lauke bigsmile.gif . Ačiū visom patarusiom aciuks.gif. Pernai nešiau šiltus akmenis krosny pakaitintus ir pan. - ale per daug vargo doh.gif . Šiemet pabandžiau bambalius.
Atsakyti