Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Aš savo vaikiukus agro apklosčiau,po pažastim bambalius su karštu vandeniu pakaišiojau,lai būna per naktį,nes dabar vos 5 šilumos rodo termometras
Atsakyti
maniškiai kur į durpę pomidorams specialiai sodinti- irgi nieko gero, o kur į kompostinę žemę- puikiausi ax.gif Bambalių ir aš kelis nunešiau, ir spingsulės jau šviečia wub.gif +5 viduj rodo g.gif
Atsakyti
Blakstiena5, laikykis, kaip gaila įdėto darbo unsure.gif

Aš dar paklausti norėjau. O tam pieno mišiniui reikalingas paprastas kaimiškas pienas?
Papildyta:
Aš neturiu nei agro, nei žvakių Mb nenupirko. Jeigu nušals - jis kaltas bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 05 07, 22:27)
Nu įdomiai tu čia viską matuoji ...  blink.gif marmalą milimetrais, vandenį litais...  lotuliukas.gif , o ištikro tai parašei lygiai tą patį santykį 1:10.

g.gif g.gif

ar as matematike prasta, ar nutrucysiu savo augaliukus, nes santykis 1 : 10 tai man gavosi 1 litras raugo 10 litru vandens ...

o 100ml ir 10 l, tai jau butu 1 : 100 g.gif

oro prognozes nugasdino doh.gif uzdengiau savo balkono gyventojus agro ... bent ramiau miegosiu, kad padariau ka galejau ... buvo mintis nest vidun, bet labai jau suauge jei, sakeles susipyne. bus vargelio, kai i nuolatine gyvenama vieta nugabent reiks unsure.gif
Atsakyti

Aš neturiu nei agro, nei žvakių Mb nenupirko. Jeigu nušals - jis kaltas bus tongue.gif
[/quote]
O tai kas jam,nebent taviškis juos kartu bovino ir tampė pirmyn atgal,čipolinus skaitė,Vagnerio Valkiriją grojo ax.gif Aš saviškį pribukinau iš miego antrą nakties važiuot užklot pomidorų šiltnamy, o likusius į dirbtuves sutysėm karsta.gif Plius du laipsniai prie Nemuno.MB dar bandė priešintis važiuot,bet nebuvau nusiteikus į ilgas diskusijas,tai pasakiau,kad apseisiu šiemet tik su dvidešimt žaibolaidžių šimtui pomidorų,tai pabambėjo ir padėjo ax.gif Gal jam gimtadieniui kitus aštuoniasdešimt padovanot už kelių dienų? lotuliukas.gif
Bet koks sodų žydėjimas.Negi ir nušals viskas verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Oi, jumoristė lotuliukas.gif

Kažkoks paukštys po langais triukšmauja, laikas patikrinti šiltnamio stovį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 08, 02:53)
aikas patikrinti šiltnamio stovį  cool.gif

ir kaip ten?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 08, 03:53)
Kažkoks paukštys po langais triukšmauja, laikas patikrinti šiltnamio stovį  cool.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 05 08, 06:41)
ir kaip ten?

...manau, kad paukštis nuskrido, o šiltnamis tebestovi... biggrin.gif

-----------------------------------------------------
Šalnos kai kur nubalino pievą, bet šiltnamyje pliusas.
Siam, kaip ten pas tave pomidoriniai reikalai?.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 08 gegužės 2012 - 05:49
ainu ir aš pas saviškius unsure.gif Paryčiui buvau pabudus tai žvakelės jau nedegė g.gif Gal užšąlo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
oi nesakyk.. neaišku, koks ten paukštys buvo biggrin.gif

Ramiai naktį miegojau, o ryte čia pasiskaičius nusigandau blink.gif Įdomu, kaip ten mano plantacijos.. šiltnamy tai uždengta, ale visas sodas žydintis..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 08, 06:52)
šiltnamy tai uždengta, ale visas sodas žydintis..

..tai išeina, kad uždengei ne tą ką reikėjo?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 05 08, 05:54)
..tai išeina, kad uždengei ne tą ką reikėjo?.. g.gif

taip gaunasi mastau.gif
Atsakyti