Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(adija5 @ 2012 05 05, 16:49)
Tai kad dar nieko baisaus tos prognozės.Bet va pagal gismeteo,tai kitą sekmadienį gali tekt lakstyt su plėvelėm ir žvakelėm mad.gif
Reiškia žemaūgiams tik kelias pažastis apatines išskint ir vsio g.gif Reiks neleist anytos į šiltnamį,nes pernai tai ogulniai visus išdepiliavo doh.gif

ax.gif taip...nes jie toks pomidoras , dėl to dar krūminiais vadinami...
Atsakyti
nezinau kuo tiketi-gismeteo.lt ar meteo.lt orais ateinanciai savaitei doh.gif nakties temperaturos skiriasi kaip diena ir naktis pas juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 05, 17:18)
nezinau kuo tiketi-gismeteo.lt ar meteo.lt orais ateinanciai savaitei  doh.gif  nakties temperaturos skiriasi kaip diena ir naktis pas juos  g.gif

nuuuu lotuliukas.gif aš pati bandžiau žiūrėt, tai nesupratau doh.gif nu nieko palauksiu porą dienų gal suvienodės prognozės biggrin.gif
Atsakyti
Susodinau ir aš savo pomidoriukus vakar į šiltnamį. Skaičiavau, kad tilps 90. Tilpo 64. Liko n+k doh.gif , kai n ir k artėja į begalybę. blush2.gif Reiks plakatą didelėm raidėm užsirašyt ir virš lovos pasikabint, kad kitais metais tiek neprisisėčiau
Atsakyti
Aš niekada nežiūriu tų prognozių savaitinių schmoll.gif , nes namie esu, savaitei dabar neišvykstam 4u.gif Vakare žinias pažiūriu, jei pranašautų kokius -4, eičiau uždengti, o dėl mažiau nesuku galvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2012 05 05, 18:29)
Susodinau ir aš savo pomidoriukus vakar į šiltnamį. Skaičiavau, kad tilps 90. Tilpo 64. Liko n+k  doh.gif , kai n ir k artėja į begalybę.  blush2.gif Reiks plakatą didelėm raidėm užsirašyt ir virš lovos pasikabint, kad kitais metais tiek neprisisėčiau

Ir as savo "vaikus" sukisau siandien i siltnami,tilpo apie 70,o jau liko.. belekiek doh.gif . Gimines ir kaimynai patenkinti,uzteko 4 siltnamiams dar smile.gif . kitamet maziau sesiu....... turbut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2012 05 05, 13:35)
Is 6 veisliu mano betaliuksai prasciausi. Seti tuo pat metu,kaip ir kiti,o auga desimtkart prasciau

niu va, o mano kaip tik betaluxai ir ola polka graziausi, ir taip kas met. tvirti , sroti ir tamsiai zali, visi kiti siemet pastype kazkokie sad.gif ai, sukisau siandien, stengiausi nesugrusti, nes pernai labai sirgo. tai tilpo 30 daigu, dar palikau kampa agurkams.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 05 05, 07:38)
g.gif gan ilgai visgi jie dera , tik nereikia jų nugenėti , tik iš apačios šiek tiek...o paskui , atiderėjusias šakeles , ...jie leidžia naujus ūglius ir vėl žydi ir dera , tik vaisiai būna jau smulkūs , ne tokie kaip piemieji
Papildyta:

Negeniu as zemaugiu g.gif Ju geneti ir nereikia..Siandien apsodinau siltnami jau biggrin.gif Ir zemaugiu - tik tris daigus, bet jau ne Betalux 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 05, 08:55)
o pomidoru medziai va siti bigsmile.gif

user posted image

Vajeee bigsmile.gif Koks geris cia thumbup.gif O per kiek metu jis toks uzauga blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute-2002: 05 gegužės 2012 - 20:00
QUOTE(Asese @ 2012 05 05, 18:39)
Aš niekada nežiūriu tų prognozių savaitinių  schmoll.gif , nes namie esu, savaitei dabar neišvykstam  4u.gif  Vakare žinias pažiūriu, jei pranašautų kokius -4, eičiau uždengti, o dėl mažiau nesuku galvos  4u.gif

Nu mane jau 7-8 laipsniai šilumos gąsdina...Susodinau šiandien antrą pusę šiltnamio, ir eisiu uždengti...Tokie gražūs corazonų ir uraganų daigai, gaila būtų jei pašaltų.
Atsakyti
tai dabar antradienį šalnas jau nemažas žada, per LTV panoramos orus iki minus penkių..... žvakių mamkai bent jau nuvešiu. Tos mažos metaliniuose indeliuose kaži ilgai dega? kažin kada prisakyt kad uždegtų kad iki paryčių užtektų..... šimtuko žvakiukų užteks a tokiam vidutiniam šiltnamukui? į kitą gal bandysim tada pečiuką.....
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2012 05 05, 18:29)
Susodinau ir aš savo pomidoriukus vakar į šiltnamį. Skaičiavau, kad tilps 90. Tilpo 64. Liko n+k  doh.gif , kai n ir k artėja į begalybę.  blush2.gif Reiks plakatą didelėm raidėm užsirašyt ir virš lovos pasikabint, kad kitais metais tiek neprisisėčiau

ja ja, kaip ir mano vyras skaiciavo, telpa 90 daigu, pati skaiciavau, tilpo 70, siandien susodinau tik 64 biggrin.gif tik nenufotkinau, nes namo parejau puse 10, ryt sukisiu serenciu ir baziliku i tarpus, suzymesiu kuriu nespejau, ir nufotkinsiu rolleyes.gif
tuos kelis susodinsiu i kita siltnami ax.gif

QUOTE(eglute-2002 @ 2012 05 05, 20:52)
Vajeee bigsmile.gif Koks geris cia thumbup.gif O per kiek metu jis toks uzauga blink.gif

oi nezinau ten per kiek emtu toks uzaugintas, bet lietuvoj tokie neuzauga jauciu, bus kaip aukstaugis ir tiek ax.gif
Atsakyti

[/quote]
Visą dieną akyse stovi tas medis.Taigi tilptų ir sofka,ne tik žvejo kėdutė šiltnamy kavai išgert tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif Ir daigas tik vienas ant palangės pavasary,ir pirmyn atgal iš į balkoną tik vieną tampyt.Kopėčias turiu,jei lipt tingėsiu nukrėsiu kaip obuolius.Tai labai būtų pamatyt įdomu,kaip pas jus Zirze augs tie medžiai ax.gif
Atsakyti