Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(diuni @ 2012 05 05, 14:15)
g.gif aš tai suprantu , kad reik nemulčiuot prie pat stiebo...pernai lauke mano augo pievoje mulčiuoti , tai buvo palikta aplink pomidorą lėkštės dydžio užkandinės plotas...ant stiebo pilti vandenį nėr gerai...

O as is to dziaugsmo,kad tacka zoles gavau,apklosciau pilnai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2012 05 05, 14:27)
O as is to dziaugsmo,kad tacka zoles gavau,apklosciau pilnai...  blush2.gif

tai atitraukit toliau ir viskas...ir dar -žalia žolė nudegins ir pačius stiebus pomidorams...
Atsakyti
Is 6 veisliu mano betaliuksai prasciausi. Seti tuo pat metu,kaip ir kiti,o auga desimtkart prasciau
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2012 05 05, 14:35)
Is 6 veisliu mano betaliuksai prasciausi. Seti tuo pat metu,kaip ir kiti,o auga desimtkart prasciau

g.gif šiemet aš jų neturiu...man tai jie labai gerai augo...ir vaisingi buvo tikrai...bet norėjosi vien naujoves visokias išbandyti blush2.gif
Atsakyti
Truputį gailiuosi, kad pusę šiltnamio susodinau anksčiau. Tolstojai ir Delfinai tokie susitraukę stovi... Tolstojų tai turiu atliekamų, tai persodinsiu. O va Delfinų kaip gaila, bet lauksiu, gal atsigaus...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 05 05, 14:29)
tai atitraukit toliau ir viskas...ir dar -žalia žolė nudegins ir pačius stiebus pomidorams...

Jau padaryta. O zolyte tai gerai pradziuvus jau
Atsakyti
QUOTE(klevo sula @ 2012 05 05, 14:40)
Truputį gailiuosi, kad pusę šiltnamio susodinau anksčiau. Tolstojai ir Delfinai tokie susitraukę stovi... Tolstojų tai turiu atliekamų, tai persodinsiu. O va Delfinų kaip gaila, bet lauksiu, gal atsigaus...

g.gif o kodėl jie tokie...ar dėl šaltų naktų g.gif
Papildyta:
QUOTE(j.ole @ 2012 05 05, 14:41)
Jau padaryta. O zolyte tai gerai pradziuvus jau

ax.gif na ir aš gal jau kitą savaitę baigsiu visus susodinti ir tada mulčiuosiu...dar didelis darbas čia irgi laukia rolleyes.gif
Atsakyti
Pataisykit jei klystu.
Jeigu negrūdintas pomidoras pasodinamas į šaltą dirvą,jis nebegali pasisavinti kai kurių maisto medžiagų.Užtat ir gelsta.Plius maždaug porai savaičių iš streso iš vis nustoja augti.
Tikrai esu kažkur skaičius apie tai g.gif

Dėl mulčiaus,tai pas mane visur jis liečiasi prie visų augalų.Nebent labai daug kraut nedžiūvusios žolės,tada sušus ir pan. Nepatiko pernai tik daugiagalviams svogūnams,bet pati per daug apkroviau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 05 05, 14:43)

ax.gif na ir aš gal jau kitą savaitę baigsiu visus susodinti ir tada mulčiuosiu...dar didelis darbas čia irgi laukia rolleyes.gif

Jo,man mulciuo irgi sunku - kol antra lysve pamulciuoju,nuo pirmos maze visa mulciu atgal i kibira sukrauna.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 05 05, 14:43)
g.gif o kodėl jie tokie...ar dėl šaltų naktų g.gif

Tikriausiai kad dėl šaltų naktų. Bet ir dabar žiūriu prognozės nieko gero nežada...Tai teks dar kloti nakčiai.
Atsakyti
QUOTE(klevo sula @ 2012 05 05, 16:39)
Tikriausiai kad dėl šaltų naktų. Bet ir dabar žiūriu prognozės nieko gero nežada...Tai teks dar kloti nakčiai.

g.gif o kokios tos prognozės...aš tai Vilniuje žiūriu , 7 berods mažiausiai...o tai tiek visai gerai bus...
aplamai , kiek įdomu naktį šiltnamyje būna...aš kol nueinu iki jo būna 9 valandos , tai būna 25 ant termometro ten...pats tas tidaryti vėdinti...
Atsakyti
QUOTE(klevo sula @ 2012 05 05, 16:39)

Tai kad dar nieko baisaus tos prognozės.Bet va pagal gismeteo,tai kitą sekmadienį gali tekt lakstyt su plėvelėm ir žvakelėm mad.gif
Reiškia žemaūgiams tik kelias pažastis apatines išskint ir vsio g.gif Reiks neleist anytos į šiltnamį,nes pernai tai ogulniai visus išdepiliavo doh.gif
Atsakyti