QUOTE(Ingucci @ 2008 07 10, 15:53)
bet tas pardavimas tikriausiai labai sunkus... mano nuomone jei žmogui nereikia kortelės ar jis nesinaudoja šio banko el. paslaugomis gali piršti darbuotojai kiek nori, jis nepasirašys. o tas kuriam reikia ar bent mąsto kad reikėtu - ims.
girdėjau tokį labai gerą kliento pasakymą banke " nuuuu nebekiškit man tu savo kortelių"
tai manau tokiam žmogui gali naudoti savo geriausias vadybininko žinias ar kompetencijas parduoti produkto nepavyks.
o jei tokiu dauguma, kurie jau turi savo korteles ar naudojasi paslaugomis kitų bankų, kuriem nebereikia kišti naujų produktų, o vadovai reikalauja nemechaninio darbo??????
girdėjau tokį labai gerą kliento pasakymą banke " nuuuu nebekiškit man tu savo kortelių"
tai manau tokiam žmogui gali naudoti savo geriausias vadybininko žinias ar kompetencijas parduoti produkto nepavyks.
o jei tokiu dauguma, kurie jau turi savo korteles ar naudojasi paslaugomis kitų bankų, kuriem nebereikia kišti naujų produktų, o vadovai reikalauja nemechaninio darbo??????
o man banke visi pasiulymai tinka ka tik siulo, ta imu (bo dazniausiai visokios akcijos atrakcijos ir pan) Korteles turiu beveik visu banku - ir visos reikalingos o jei neturiu banko korteles, tai bent jau saskaita yra
o del sunkaus pardavimo, tai nesamone Tiesiog pasiklausi zmogaus, jei jis pvz moka mokescius banke ar nenoretu moket internetu jei kas men nusiimineja pinigus nuo saskaitos pasiulai kortele ir pan Tavo reikalas pasiulyt, kliento reikalas atsisakyt/sutikt
grazus pasiklausimas, tai ne ikyrus siulymas ir lindimas kaip pvz kokie nors is bites ar omnio skambuciai, kad pas juos pereit
padirbetum tikru pardavimo vadybininku tai pamatytum, kas tas "sunkus pardavimas"