Man Marisa patinka. Pagaliau parinko normaliai mano akym atrodancia aktore, o neeiline perkarusia anoreksike na, cia tik mano nuomone.
Kas paziurejo gera gabala i prieki, ar visas serialas nebus tik eiline grazia pasakele apie vargsiuke, kuriai visi tik nores pakenkt ir isskirt su tuo vaikinu,senatorio sunumi? Ar bus kokiu kitu intrigu?
Bus kad Sarita nesamonių pridaris. Ten dar su Belindos vyru bus inrtigų. O po Sara su Estanislavu ir Tareku prasidės. Bet šiaip bus kai Marisa su Kristobaliu politikoje dirbs. Tikrai ne vien bus visur Saros įsikišimai į jų santykius. Kai kur pati Marisa juo nutrauks. O vat 130 serijoje (kurią šiandien Meksikoje rodė) Kristobalis dėl politikos sugriaus jų santykius Tikiuosi aiškiai parašiau
Bus kad Sarita nesamonių pridaris. Ten dar su Belindos vyru bus inrtigų. O po Sara su Estanislavu ir Tareku prasidės. Bet šiaip bus kai Marisa su Kristobaliu politikoje dirbs. Tikrai ne vien bus visur Saros įsikišimai į jų santykius. Kai kur pati Marisa juo nutrauks. O vat 130 serijoje (kurią šiandien Meksikoje rodė) Kristobalis dėl politikos sugriaus jų santykius Tikiuosi aiškiai parašiau
kas ten ivyko tarp Viktoro tevu? kodel viktoro motina pas marisos mama atvaziavo apie ka jos ten kalbejo? kas jas sieja ? gal cia biski papasakoti kas galetumet
kas ten ivyko tarp Viktoro tevu? kodel viktoro motina pas marisos mama atvaziavo apie ka jos ten kalbejo? kas jas sieja ? gal cia biski papasakoti kas galetumet
siaip kiek zinau jas sieja tas pats vyras, kuri abi mylejo (kuris mires),Marisa ir Viktoro sesuo yra sesrys
dar taip pagalvojau gerai kad ne Viktroras brolis
visos muiliaškės yra tokios kad vietoj dviejų valandų filmo tempia porą šimtų serijų. tik čia dar įkiš amneziją/pamestą vaiką/tariamą ar tikrą neištikimybę/ atsiradusį turtingą tėvą/motiną /vieną dozę sekso per porą šimtų serijų/vestuves bent vienas, antraip neturinčios kaip prasmingai leisti laiko moteriškos lyties atstovės kažin ar žiūrėtų
Bet jūs ko gero irgi neturit kaip prasmingai praleisti laiko, jeigu einat per temas kurios jus nedomina ir rašot tokius dalykus bei gaištat savo prasmingą laiką, ar aš klystu?
klystat, aš bukų muiliaškių nežiūriu ir joms laiko negaištu, pernelyg nuspėjama be to iš jų žiūrėjimo išaugau pradėjusi eiti į mokyklą. į temą užsukau dėl pavadinimo. nemanau kad draudžiama pasidairyti po įvairias temas. o turinį manau kad atspėjau jei jau tiek dėmesio susilaukė. o porą minučių temoje ir muiliaškės žiūrėjimas beveik valandą gan nevykęs palyginimas