Įkraunama...
Įkraunama...

Una Maid en Manhattan

Gal galit kuri papasakot ką vakar ir šiandien rodė, neturėjau laiko pažiūrėt? doh.gif

QUOTE(BabyGirl @ 2012 05 31, 19:57)
Man Marisa patinka. Pagaliau parinko normaliai mano akym atrodancia aktore, o neeiline perkarusia anoreksike wacko.gif  na, cia tik mano nuomone.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2012 05 31, 18:57)
Man Marisa patinka. Pagaliau parinko normaliai mano akym atrodancia aktore, o neeiline perkarusia anoreksike wacko.gif  na, cia tik mano nuomone.

Kas paziurejo gera gabala i prieki, ar visas serialas nebus tik eiline grazia pasakele apie vargsiuke, kuriai visi tik nores pakenkt ir isskirt su tuo vaikinu,senatorio sunumi? Ar bus kokiu kitu  intrigu?

Man taip pat smile.gif

Bus kad Sarita nesamonių pridaris. Ten dar su Belindos vyru bus inrtigų. O po Sara su Estanislavu ir Tareku prasidės. Bet šiaip bus kai Marisa su Kristobaliu politikoje dirbs. Tikrai ne vien bus visur Saros įsikišimai į jų santykius. Kai kur pati Marisa juo nutrauks. O vat 130 serijoje (kurią šiandien Meksikoje rodė) Kristobalis dėl politikos sugriaus jų santykius smile.gif Tikiuosi aiškiai parašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewala @ 2012 05 31, 20:13)
Man taip pat smile.gif

Bus kad Sarita nesamonių pridaris. Ten dar su Belindos vyru bus inrtigų. O po Sara su Estanislavu ir Tareku prasidės. Bet šiaip bus kai Marisa su Kristobaliu politikoje dirbs. Tikrai ne vien bus visur Saros įsikišimai į jų santykius. Kai kur pati Marisa juo nutrauks. O  vat 130 serijoje (kurią šiandien Meksikoje rodė) Kristobalis dėl politikos sugriaus jų santykius smile.gif Tikiuosi aiškiai parašiau biggrin.gif

aciu 4u.gif
ziuresiu toliau
nes nei meiles prieglobstis, nei peveldetojai visiskai neuzkabino
Atsakyti
kas ten ivyko tarp Viktoro tevu? kodel viktoro motina pas marisos mama atvaziavo apie ka jos ten kalbejo? kas jas sieja ? gal cia biski papasakoti kas galetumet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 06 03, 01:44)
kas ten ivyko tarp Viktoro tevu? kodel viktoro motina pas marisos mama atvaziavo apie ka jos ten kalbejo? kas jas sieja ? gal cia biski papasakoti kas galetumet  biggrin.gif

siaip kiek zinau jas sieja tas pats vyras, kuri abi mylejo (kuris mires),Marisa ir Viktoro sesuo yra sesrys biggrin.gif
dar taip pagalvojau gerai kad ne Viktroras brolis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip supratau tai Viktoro motina turėjo romaną su tuo pačiu vyru kaip ir Marisos mama.. Ir jiems gimė dukra Yaya, kuri yra netikra Marisos sesuo.

Įdomus serialas. Telemundo serialai visada būna įdomūs. O meksikietiško muilo nežiūriu. Beje, gal kas žino kiek iš viso serijų planuojama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jol: 03 birželio 2012 - 08:57
QUOTE(Jol @ 2012 06 03, 10:56)
Įdomus serialas. Telemundo serialai visada būna įdomūs. O meksikietiško muilo nežiūriu. Beje, gal kas žino kiek iš viso serijų planuojama?

Iš viso yra 131 serija sukurta, o planuojama lygtais 141.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6Combo9: 03 birželio 2012 - 11:23
QUOTE(*panele roze* @ 2012 05 07, 20:24)
Na ir kas kad serialas panašus į tą filmą kur J. LO vaidino tačiau tokio tipo iš Kolumbijos tikrai mažiausiai tikėjausi taigi žiūrėsiu ir labai laukiu thumbup.gif

visos muiliaškės yra tokios kad vietoj dviejų valandų filmo tempia porą šimtų serijų. tik čia dar įkiš amneziją/pamestą vaiką/tariamą ar tikrą neištikimybę/ atsiradusį turtingą tėvą/motiną /vieną dozę sekso per porą šimtų serijų/vestuves bent vienas, antraip neturinčios kaip prasmingai leisti laiko moteriškos lyties atstovės kažin ar žiūrėtų smile.gif
Atsakyti
nu ir geriau ziuret si, nei filma dvi valandos, kur dvi valandos vien nesamones ir stebuklai, kur tik vaikam tinka ziureti biggrin.gif
Atsakyti
neturint prasmingesnio laiko praleidimo gal ir taip - geriau 'nesąmones ir stebuklus kur tik vaikam tinką žiūrėti' žiūrėti porą šimtų valandų biggrin.gif
Atsakyti
Bet jūs ko gero irgi neturit kaip prasmingai praleisti laiko, jeigu einat per temas kurios jus nedomina ir rašot tokius dalykus bei gaištat savo prasmingą laiką, ar aš klystu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6Combo9: 03 birželio 2012 - 16:49
klystat, aš bukų muiliaškių nežiūriu ir joms laiko negaištu, pernelyg nuspėjama be to iš jų žiūrėjimo išaugau pradėjusi eiti į mokyklą. į temą užsukau dėl pavadinimo. nemanau kad draudžiama pasidairyti po įvairias temas. o turinį manau kad atspėjau jei jau tiek dėmesio susilaukė. o porą minučių temoje ir muiliaškės žiūrėjimas beveik valandą gan nevykęs palyginimas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 03 birželio 2012 - 17:25