Įkraunama...
Įkraunama...

Una Maid en Manhattan

QUOTE(6Combo9 @ 2012 05 25, 18:50)
drinks_cheers.gif
Jooo...didelis galvos skausmas man čia buvo, ką žiūrėt. doh.gif Bet deja nepabaigsiu žiūrėt "Likimo galia" (kad ir kaip gaila būtų), o "Paveldėtojai" tik vieną seriją žiūrėsiu. ax.gif

as ir taip darysiu nusprendziau drinks_cheers.gif jei paveldetojai labiau kabins paziuresiu nete vis tiek manhattan labiau patiko kad lietuviskai jo dvi serijas ziuresiu, taip greitai graziai rutuliojasi viskas galetu uz kokiu 10 seriju jau ir baigtis filmas lotuliukas.gif tai ka visa filma rodys? kad ji tipo slepsis nuo jo o jis bandys issiaiskinti kas ji tokia? g.gif
Papildyta:
nu ejau paziureti foto tos saros maldonado nu ne grazi ji visai tik neskaitant kokia auroroj ji buvo ten grazi man labai, o siaip foto visur kazkokia garbane man negrazu nepalyginsi kokia aurroj ji buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 05 26, 09:52)
as ir taip darysiu nusprendziau  drinks_cheers.gif  jei paveldetojai labiau kabins paziuresiu nete vis tiek manhattan labiau patiko kad lietuviskai jo dvi serijas ziuresiu, taip greitai graziai rutuliojasi viskas galetu uz kokiu 10 seriju jau ir baigtis filmas  lotuliukas.gif tai ka visa filma rodys? kad ji tipo slepsis nuo jo o jis bandys issiaiskinti kas ji tokia? g.gif

Nea. Greit sužinos kas ji tokia smile.gif Bet jie visvien bus kartu, bet tada prasidės blogiukės Saros era biggrin.gif Susipiks Marisa su Krisu ir vėl taikisis, ir taip kelis kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 05 26, 10:52)
taip greitai graziai rutuliojasi viskas galetu uz kokiu 10 seriju jau ir baigtis filmas  lotuliukas.gif tai ka visa filma rodys? kad ji tipo slepsis nuo jo o jis bandys issiaiskinti kas ji tokia? g.gif

drinks_cheers.gif va ir aš taip pagalvojau. unsure.gif
Atsakyti
egliux tik tau, bet ji yra grazuole, ir net labai. Viskuom grazi, zodziu ji nepriekaistinga tobulybe, pykit nepykit, bet Saros graziu negali prilygti net ir kokia Lopez ar panasios, ir tai ne vien mano nuomone, aiskiai matosi visiems tai
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2012 05 26, 13:45)
egliux tik tau, bet ji yra grazuole, ir net labai. Viskuom grazi, zodziu ji nepriekaistinga tobulybe, pykit nepykit, bet Saros graziu negali prilygti net ir kokia Lopez ar panasios, ir tai ne vien mano nuomone, aiskiai matosi visiems tai

Gal jau galima pabaigti? blink.gif Visose serialų temose amžinai postringaujat kokia Sara Maldonado gražuolė/tobulybė/gražesnių nėra ir t.t. ir jeigu kas nors nepritaria jūsų nuomonei, tai amžinai puolate. Supraskite, kad visų nuomonės negali būti kaip jūsų ir net neverta dėl to ginčytis ir kelt diskusijų. Suaukite vieną kartą...
Atsakyti
nereikia suaugti man smile.gif tai, kad as pasakau jog jos panasios ir tiek, ateina komentaore viena, ir pasako jog ji negrazi visai smile.gif tai reikia paskaityti ankstesniys komentarus smile.gif as nesakiau pries tai jog ji graziausia ir tt, bet kaip sako jog ji negrazi, kai nieko nesakiau jog grazuole pries tai, tai nelabai malonu biggrin.gif
Atsakyti
Kiek žmonių tiek ir nuomonių biggrin.gif
Nesipykstam wink.gif
Atsakyti
tai va, noriu tik kad cia niekas epradetu smerk jog ta ir ana negrazi, taip ant zmogaus sakyt negalima, pirma i save reik paziureti
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2012 05 26, 13:36)
tai va, noriu tik kad cia niekas epradetu smerk jog ta ir ana negrazi, taip ant zmogaus sakyt negalima, pirma i save reik paziureti

tai niekas nieko nesmerkia kodel taip priimi skaudziai? man negrazi kitur ji tau grazi viskas puiku gi tau gal negrazu kas man grazu ir viskas norma. o i save as ziuriu kasdien ir groziuosi jei ka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2012 05 25, 15:57)
tas paveldetojai tai eilinis muilas kaime bus su ta favela, priverks asaru visa kibira, va telemundo kas kita, geriausi serialai telemundo, nors buna isimciu kaip likimo galia biggrin.gif

Ir Paveldėtojai, ir šitas serialas abu Telemundo, o ir kiek skaičiau komentarų, Favela ten toli gražu nelieja ašarų pakalnių smile.gif

Rašėt, jau eina į pabaigą. O koks naujas Meksikoj išeis po Una Maid En Manhattan?
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 05 26, 16:34)
Ir Paveldėtojai, ir šitas serialas abu Telemundo, o ir kiek skaičiau komentarų, Favela ten toli gražu nelieja ašarų pakalnių  smile.gif

Rašėt, jau eina į pabaigą. O koks naujas Meksikoj  išeis po Una Maid En Manhattan?

Po Una Maid En Manhattan Meksikoje rodys "Rosa Diamante" Su Mauricio Ochmann ir Carla Hernandez
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ewala: 26 gegužės 2012 - 15:51
QUOTE(minde0445 @ 2012 05 26, 14:44)
nereikia suaugti man smile.gif tai, kad as pasakau jog jos panasios ir tiek, ateina komentaore viena, ir pasako jog ji negrazi visai smile.gif tai reikia paskaityti ankstesniys komentarus smile.gif as nesakiau pries tai jog ji graziausia ir tt, bet kaip sako jog ji negrazi, kai nieko nesakiau jog grazuole pries tai, tai nelabai malonu biggrin.gif

Jeigu tai komentatorei negraži ta Sara Maldonado, ar ji neturi teisės pasakyti, kad ji negraži? Jau visos žinom kokia graži jums Sara, bet nebūtina priimti taip asmeniškai ir netgi įsižeisti, jeigu kažkieno yra kitokia nuomonė, negu jūsiškė...
Atsakyti