Po dvi serijas greičiau baigsis :DDD Aišku kur jau Meksikoj greit finala rodys, kur Lietuvoj tik pradeda rodyti Bet vertime galėjo labiau pasistengti
kai gerai pirma serija snd baigesi
QUOTE(eglliux @ 2012 05 25, 16:38)
kai gerai pirma serija snd baigesi
Jo :DDD Ronio veidelis tai..... Toks apšepias stovi :DDD Lukas apsidžiaugęs pažvelgė ;D Gerulė vieta
Nea jos sesers vardas prasideda is L raidės irgi ir brolio vardas iš L
QUOTE(minde0445 @ 2012 05 25, 12:33)
ale ta Litze aktore, labai jau uznesa i Sara Maldonado ko tai
QUOTE(eglliux @ 2012 05 25, 15:31)
visai nieko pasirode bet brac kaip dubliuojasi lnk dvi serijas sito rodo ir tv3 is viso likimo galia ir paveldotojai dvi serijas nu kaip cia dabar reikes pasirinkti kur ka ziureti
Jooo...didelis galvos skausmas man čia buvo, ką žiūrėt. Bet deja nepabaigsiu žiūrėt "Likimo galia" (kad ir kaip gaila būtų), o "Paveldėtojai" tik vieną seriją žiūrėsiu.
http://imageshack.us...2/19887611.png/
nors per tv dar itikimiau atrodo ir vel New York, ir vel tas Siller, ir dar keli is Auroros aktoriai, tesinys
nors per tv dar itikimiau atrodo ir vel New York, ir vel tas Siller, ir dar keli is Auroros aktoriai, tesinys
QUOTE(minde0445 @ 2012 05 25, 23:18)
Na aktoriai tai taip, bet siužetas juk skiriasi kaip diena, nuo nakties.
Rimtai panašios :DDD
Čia tas pats ir su Litzy, daug veikėjų iš serialo "Nuodemingoji" :DDDD
Čia tas pats ir su Litzy, daug veikėjų iš serialo "Nuodemingoji" :DDDD
manau nuo dabar ziuresiu tik tokius serialus kur kuria telemundo, ir pvz New Yorke, ir tokius ne tipinius siuzetus, nes jie yra nesamoningi. O cia matosi tas telemundo nori pakeisti daugmaz serialus, ir pritraukti zmoniu daug
Papildyta:
ir apskritai ta Litzy elgiasi siam seriale kaip Aurora ta, gal kiek aukstesne tik, o taip tai nu nezinau, lyg ji butu, net braliukas sako vel ziuresi su ta savo Sara
Papildyta:
ir apskritai ta Litzy elgiasi siam seriale kaip Aurora ta, gal kiek aukstesne tik, o taip tai nu nezinau, lyg ji butu, net braliukas sako vel ziuresi su ta savo Sara
QUOTE(6Combo9 @ 2012 05 25, 19:50)
Jooo...didelis galvos skausmas man čia buvo, ką žiūrėt. Bet deja nepabaigsiu žiūrėt "Likimo galia" (kad ir kaip gaila būtų), o "Paveldėtojai" tik vieną seriją žiūrėsiu.
taip taip,ir aš pasirinkau Manhatana nes Likimo galia pažiūrėjau ispanų kalba tai tiek širdelės neskaudės praleist o Paveldėtojai kažkaip man nepatiko...
QUOTE(minde0445 @ 2012 05 25, 22:18)
vakar vienoj serijoj kur jie buvo ligoninėj su motina pas tėvą (tie patys aktoriai kaip ir iš Auroros) tai vienas epizodas žiauriai panašus buvo į Auroros,ligoninė,aktoriai