Įkraunama...
Įkraunama...

Una Maid en Manhattan

*****, mačiau anonsą, kad 15.40 rodys, tai šūdas šiaip, nes tokiu laiko "Likimo galia" rodo, bet vistiek šitą per LNK žiūrėsiu.

QUOTE(Ewala @ 2012 05 11, 18:49)
Turėtu greitai baigtis, nes po jo rodys nauja su Zuria Vego serialą smile.gif

Čia po jo rodys?
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2012 05 11, 21:26)
*****, mačiau anonsą, kad 15.40 rodys, tai šūdas šiaip, nes tokiu laiko "Likimo galia" rodo, bet vistiek šitą per LNK žiūrėsiu.
Čia po jo rodys?

Rodys po serialo "likimo galia"
Vadinasi Un Refugio Para El Amor
user posted image
Lietuviškai vadinsis Meilės Prieglobstis
Atsakyti
aš manau kad Likimo galia tikrai anksčiau baigsis nei prasidės Manhatanas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewala @ 2012 05 11, 22:55)
Rodys po serialo "likimo galia"
Vadinasi  Un Refugio Para El Amor
user posted image
Lietuviškai vadinsis Meilės Prieglobstis

Žinau, mačiau anonsą, tik negalvojau, kad taip greitai "Likimo galia" baigis. smile.gif

QUOTE(*panele roze* @ 2012 05 11, 22:59)
aš manau kad Likimo galia tikrai anksčiau baigsis nei prasidės Manhatanas biggrin.gif

Nu tikiuosi. biggrin.gif
Atsakyti
Dar bus like kokios 5 serijos likimo galios kai sitas prasides:)
Atsakyti
Siandien truputi maciau kiek leido aplinkybes, man pasirode visai idomus, su intiga, turbut sis labiau patiks nei per tv paveldetojai, gal ziureti reikes kai baigs likimo galia
Atsakyti
Esu jau mačius, bet žiūrėjau dar karta biggrin.gif I love UMEM biggrin.gif gerulis serialas biggrin.gif O ypač tos Marisos vestuvės su Viktoru biggrin.gif
Atsakyti
Kiek jo seriju bus?
Atsakyti
Oj nzn, bet jau šiandien buvo įkelta 125 serija smile.gif Birželio mėnesį jau filmuos finala smile.gif Tai net nzn biggrin.gif
Atsakyti
ale ta Litze aktore, labai jau uznesa i Sara Maldonado ko tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewala @ 2012 05 24, 22:16)
Oj nzn, bet jau šiandien buvo įkelta 125 serija smile.gif Birželio mėnesį jau filmuos finala smile.gif Tai net nzn biggrin.gif

AAA, tai ilgas bus:( man 100 buna pats tas
Atsakyti
visai nieko pasirode bet brac kaip dubliuojasi lnk dvi serijas sito rodo ir tv3 is viso likimo galia ir paveldotojai dvi serijas nu kaip cia dabar reikes pasirinkti kur ka ziureti doh.gif
Atsakyti