Įkraunama...
Įkraunama...

Una Maid en Manhattan

Nu LNK vel savam stiliuje gun_bandana.gif

Nuo kitos savaites vel perkelia laika ir kanala, rodys 18 val. per tv1 bash.gif

Didziule nepagarba ziurovui atrodo jau nebeturetu stebinti, bet vis tiek ima ir padaro savo...
Atsakyti
as jiems jau parasiau jog toki s kanala niekas toliau neziures, nes rodo visiska visiska slamsta kaip lt serialus, kurie tinka tik didziausiems debilams, todel ir aisku kodel tas prakeiktas lnk sss
Atsakyti
To ir reikėjo tikėtis. Kas per programų sudarinėtojai ten dirba doh.gif
Galėjo bent jau palaukti kol baigsis savaitgaliais rodomas serialas ir perkelti į savaitgalius. O gal jie taip nori pritraukti daugiau žiūrinčių į TV1? Paeksperimentavo. Iš pradžių rodė po dvi serijas, vėliau po vieną, paskui pakeitė laiką, o dabar TV1... Tikriausiai reitingai maži...
Atsakyti
Viskas, paskutini kart žiūriu LNK. Jie tikrai neturi ką veikt :| Gerai kad aš tą serialą jau nuo pat pradžių per internetą žiūriu. Nu bet tikrai jie nesveiki...
Atsakyti
Idomu ka rodes tuo laiku per LNK
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 06 19, 18:12)
Nu LNK vel savam stiliuje  gun_bandana.gif

Nuo kitos savaites vel perkelia laika ir kanala, rodys 18 val. per tv1 bash.gif

Didziule nepagarba ziurovui atrodo jau nebeturetu stebinti, bet vis tiek ima ir padaro savo...

Be žodžių aš...nors tiesą pasakius, nenustebau visiškai. doh.gif doh.gif
Atsakyti
viskas kanalas dar viena ziurova savo prarado atsibodo doh.gif ai ir gerai ramiai galesiu nejunginedama kanalu ziuret filmus per tv3 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 06 20, 07:54)
viskas kanalas dar viena ziurova savo prarado atsibodo  doh.gif  ai ir gerai ramiai galesiu nejunginedama kanalu ziuret filmus per tv3 rolleyes.gif

aš jau senai taip darau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2012 06 19, 19:24)
Idomu ka rodes tuo laiku per LNK

Kartos senas "KK2" laidas. Sakyčiau rodytų ką nors naujo, o dabar dėl senų laidų keičia serialo rodymo kanalą ir laiką. Nors gerai, kad per TV1 dar laikas normalus, tai galima bus žiūrėti.
Atsakyti
nu joa cia jie pavare, tai kam isvis per ta lnk pradet rodyt, iskart galejo per tv1...
Atsakyti
Jau kelių serijų nemačiau. Kas dabar ten vyksta?
Atsakyti
Aš kaip per tv nežiūriu tai iš vis nesigaudau kelinta serija :DDD Aš per neta žiūriu ir jau liepos 9 dieną JAV bus parodyta paskutinė šio serialo serija biggrin.gif
Jei kas žiūrit, ar galit rimtai pasakyti kelinta serija jau Lietuvoje rodo?
Atsakyti