Nesuprantu ką bendro turi kartotiniai projektai, reguliarus jų aptarimas ir pan. su šia tema. Šiukšlynėlis ir tiek. Įsidėjau temą į favoritus, kaip individualių namų projektų aptarimą ir t.t. Kol kas nieko.
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 05 27, 08:55)
Nesuprantu ką bendro turi kartotiniai projektai, reguliarus jų aptarimas ir pan. su šia tema. Šiukšlynėlis ir tiek. Įsidėjau temą į favoritus, kaip individualių namų projektų aptarimą ir t.t. Kol kas nieko.
Labai teisingai sakote.
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 05 27, 08:55)
as jau sita aptarinejau man taippat noretusi daugiau individualiu projektu, kur akis paganyti bet tema yra idividualus namai kurie nebutinai statomi pagal individualius projektus
Sveiki, gal galėtumėt kas primesti kiek +/- kainuotų toks namelis, jei didžiąją dalį darbų darytumėm patys? http://www.namuplana...ctsLtd/Gilvydas
nuo 150T- iki......
pagal save manau
pagal save manau
QUOTE(Ivy* @ 2012 05 29, 10:35)
Sveiki, gal galėtumėt kas primesti kiek +/- kainuotų toks namelis, jei didžiąją dalį darbų darytumėm patys? http://www.namuplana...ctsLtd/Gilvydas
Sveiki,
Su vyru projektuojam sau namuka. Neturim patirties siuo klausimu, tad labai butu idomu suzinoti jusu nuomone
pirmas aukstas ~ 120 kv.
Antras aukstas 47kv.
Mes norim, kad vaikai butu antram aukste:).
patobulintas projektas del garazo .
Su vyru projektuojam sau namuka. Neturim patirties siuo klausimu, tad labai butu idomu suzinoti jusu nuomone
pirmas aukstas ~ 120 kv.
Antras aukstas 47kv.
QUOTE(*Silver* @ 2012 05 30, 16:22)
Sveiki,
pirmas aukstas ~ 120 kv.
Antras aukstas 47kv.
pirmas aukstas ~ 120 kv.
Antras aukstas 47kv.
nesutampa planai ir vizualizacija pataisykite klaidas
QUOTE(cezas @ 2012 05 31, 08:19)
nesutampa planai ir vizualizacija pataisykite klaidas
Cia kazkas sukryzminta su
http://www.haus.lt/k...maumedis?page=1
Zinau, kad nesutampa
Mes piesiam plana, kuri norim,ypac daug keiciam pirmame aukste, o jau architekto darbas bus sudelioti viska kaip reikia
Mes piesiam plana, kuri norim,ypac daug keiciam pirmame aukste, o jau architekto darbas bus sudelioti viska kaip reikia
Zalciux - labai sunku iziureti.
Man kai renkuosi kuo mazesni ir ekonomiskesni projekta, sitas atrodo didelis . Viena tevu miegamasis koks
Siaip isplanavimas neblogas.
Tik katiline ar nedumins namu ? as ja mesciau i garaza
Man kai renkuosi kuo mazesni ir ekonomiskesni projekta, sitas atrodo didelis . Viena tevu miegamasis koks
QUOTE(*Silver* @ 2012 05 31, 11:57)
Zalciux - labai sunku iziureti.
Sorry del kokybes, bet kai verti is PDF i nuotraukas labai kokybe nukencia. Kitaip nesugalvojau kaip ikelti.
Katiline, pirtis ir dalis garazo eis po atkiru pirmo auskto stogu.