Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 11

Labas rytas kur dinge visi komentatoriai, norisi kuo daugiau nuomoniu isgirsti apie si projektuka. http://public.fotki....my-first-album/
Atsakyti
QUOTE(sidalma @ 2013 02 22, 10:17)
Labas rytas kur dinge visi komentatoriai, norisi kuo daugiau nuomoniu isgirsti apie si projektuka. http://public.fotki....my-first-album/

Man visai nieko, erdvu, ir matosi kad individualiai pagalvota. Patiko kad visur sienines spintos padarytos kaip mini-drabuzines... O svetaineje-valgomajam ten zidinys bus vidury erdves kabantis?
Visumoje, man sis projektas grazus, toks savotiskas.
Atsakyti
sidal, man patiko jūsų namo projektas. Žiuriu ir niekas nekliudo akims smile.gif Man irgi patiko sieninės spintos, laiptai patogūs, o dėl wc, tai atsisakius jo jūsų miegamajame, ten galima įrengti mini antrą drabužinę smile.gif Gautusi dvi, viena vyro, kita-moters smile.gif Ir dar, kadangi aš patiasmeniškai planavausi pagal vasta shastra smile.gif tai man įdomu kaip jūsų namas stovės pagal pasaulio šalis?
Atsakyti
QUOTE(kir @ 2013 02 22, 12:26)
Man visai nieko, erdvu, ir matosi kad individualiai pagalvota. Patiko kad visur sienines spintos padarytos kaip mini-drabuzines... O svetaineje-valgomajam ten zidinys bus vidury erdves kabantis?
Visumoje, man sis projektas grazus, toks savotiskas.

Jo ten viduryje zidinys bus, norejau kaipir atskirti erdves ir nedaryti sienu, tai galvojam dvipusi zidini statyti :-)
Papildyta:
QUOTE(ŽaliaMergelė @ 2013 02 22, 12:48)
sidal, man patiko jūsų namo projektas. Žiuriu ir niekas nekliudo akims smile.gif Man irgi patiko sieninės spintos, laiptai patogūs, o dėl wc, tai atsisakius jo jūsų miegamajame, ten galima įrengti mini antrą drabužinę smile.gif Gautusi dvi, viena vyro, kita-moters smile.gif Ir dar, kadangi aš patiasmeniškai planavausi pagal vasta shastra smile.gif tai man įdomu kaip jūsų namas stovės pagal pasaulio šalis?

Mes nenorim atsisakyti tevu WC o galvojam bendra WC padaryti kaip tevu drabuzine, o miegamo drabuzine atiduoti vaiku kambariui, tik dar nesugalvojom kur bendra WC tada iterpti.
Musu iejimas is vakaru puses, miegamojo langai i pietus, garazo i siaure.
Atsakyti
QUOTE(sidalma @ 2013 02 22, 10:17)

Galiu pasakyti savo nuomonę, kuri ne visiems patinka, nes aš į namą žiūriu labai primityviu kampu: bus šiltas ar nebus šiltas. Taigi:

1. Nežinau, kur jūsų šiaurė, bet namas tinkamas tik vienu atveju: jeigu ji kairėje pusėje žiūrint į kompo ekraną/piešinį.
2. Siena tarp namo ir garažo - šilumos (daug kas sako - šalčio) tiltas. Sprendimas: arba ta siena papildomai apšiltinti, arba pastoviai šildyti garažą. Beje, jei šiltinsite sieną, tai ją reikia taip apšiltinti, kad garažo siena visiškai nesiliestu su namo siena. Visos trys sienos, kurios remiasi į namo sieną turi būti atskirtos (tarp jų turi eiti apšiltinimo sluoksnis). Paprasčiau sakant, gyvenamą namo dalį (tą, kurią šildysite) reikia apvilkti į vientisą šiltinimo sluoksnį.
3. Ties kampiniu langu matau atramine koloną. Čia gali būti dar vienas šalčio tiltas.
4. Nežinau ar žinote, bet kampiniai langai - brangesni. Dabar bute turiu kampinį langą - per jį puikiai košia vėjas. Dabartiniai rinkoje esantys langai (mano buto langai 2004 m.) geresni, bet aš sau nieku gyvu nedaryčiau kampinių langų.
5. Šiltam namui kaminas - peilis. Kalbu apie židinį, nes katilinės langas apšiltinimo sluoksnio nekerta. Schiedel siūlo Termo Split blokelius kaip, neva, tinkamus pasyviam namui, bet jie iš esmės problemos neišspręs. O jei jau darysite kaminą, tai dėkite minėtus blokelius, be to, aš kaminą daryčiau platesnį. Dabar jis kambaryje stovi kaip stulpas. Man norėtųsi platesnio.
6. Prie virtuvės neturite sandėliuko. Aš išnaudočiau erdvę po laiptais ir padaryčiau sandėliuką: dulkių siurbliui, šepečiui ir pan.
7. Kur svetainėje statysite TV. Pagal esamą baldų variantą man susidaro erdviškai nepatogus kampas.
8. Antro aukšto tėvų miegamaame, jei šiaurė yra kaip aš sakiau, naikinčiau langiuką į garažo pusę. Namas bus šiltesnis.

Visą kitą, - jūsų skonio reikalas.

P.S. Pirmas aukštas - beveik vienas prie vieno kaip mano kaimyno. biggrin.gif Jei tai kartotinis projektas, tai jūsų namas kopijuotas nuo šio projekto, Mano kaimyno - tai tikrai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 22 vasario 2013 - 18:06
QUOTE(cibulis @ 2013 02 22, 18:37)
Galiu pasakyti savo nuomonę, kuri ne visiems patinka, nes aš į namą žiūriu labai primityviu kampu: bus šiltas ar nebus šiltas. Taigi:

1. Nežinau, kur jūsų šiaurė, bet namas tinkamas tik vienu atveju: jeigu ji kairėje pusėje žiūrint į kompo ekraną/piešinį.
2. Siena tarp namo ir garažo - šilumos (daug kas sako - šalčio) tiltas. Sprendimas: arba ta siena papildomai apšiltinti, arba pastoviai šildyti garažą. Beje, jei šiltinsite sieną, tai ją reikia taip apšiltinti, kad garažo siena visiškai nesiliestu su namo siena. Visos trys sienos, kurios remiasi į namo sieną turi būti atskirtos (tarp jų turi eiti apšiltinimo sluoksnis). Paprasčiau sakant, gyvenamą namo dalį (tą, kurią šildysite) reikia apvilkti į vientisą šiltinimo sluoksnį.
3. Ties kampiniu langu matau atramine koloną. Čia gali būti dar vienas šalčio tiltas.
4. Nežinau ar žinote, bet kampiniai langai - brangesni. Dabar bute turiu kampinį langą - per jį puikiai košia vėjas. Dabartiniai rinkoje esantys langai (mano buto langai 2004 m.) geresni, bet aš sau nieku gyvu nedaryčiau kampinių langų.
5. Šiltam namui kaminas - peilis. Kalbu apie židinį, nes katilinės langas apšiltinimo sluoksnio nekerta. Schiedel siūlo Termo Split blokelius kaip, neva, tinkamus pasyviam namui, bet jie iš esmės problemos neišspręs. O jei jau darysite kaminą, tai dėkite minėtus blokelius, be to, aš kaminą daryčiau platesnį. Dabar jis kambaryje stovi kaip stulpas. Man norėtųsi platesnio.
6. Prie virtuvės neturite sandėliuko. Aš išnaudočiau erdvę po laiptais ir padaryčiau sandėliuką: dulkių siurbliui, šepečiui ir pan.
7. Kur svetainėje statysite TV. Pagal esamą baldų variantą man susidaro erdviškai nepatogus kampas.
8. Antro aukšto tėvų miegamaame, jei šiaurė yra kaip aš sakiau, naikinčiau langiuką į garažo pusę. Namas bus šiltesnis.

Visą kitą, - jūsų skonio reikalas.

P.S. Pirmas aukštas - beveik vienas prie vieno kaip mano kaimyno.  biggrin.gif Jei tai kartotinis projektas, tai jūsų namas kopijuotas nuo šio projekto, Mano kaimyno - tai tikrai.  smile.gif

Aciu uz kritika, visa kritika yra priimama ir apsvarstoma. Pagalvoti reikes ir del kampiniu langu (nes asmeniskai siluma man yra svarbu, maziau nei 24 jau yra negerai :-)), ir del to holiuko kur laiptai ilgai galvojom ka cia galima butu padaryti, bet norejosi atviru laiptu, bet reikes susidelioti visus pliusus ir minusus ir bestatant apsispresti kas naudingiau:-)
Laukiam dar is kitu nuomones apie projekta :-)
Atsakyti
mergytes, o su kokia programele darot savo namu projektukus.
man reiktu kad ir baldukus galeciau pasiprojektuoti ir spalva..
Atsakyti
QUOTE(rutamano @ 2013 02 24, 00:18)
mergytes, o su kokia programele darot savo namu projektukus.
man reiktu kad ir baldukus galeciau pasiprojektuoti ir spalva..

http://www.sketchup.com/
Galimybes praktiskai neribotos, pradziai gali pasirodyt sudetinga, taciau perziurejus youtube pamokeles manau paliks viskas aisku.
Atsakyti
Sveiki,reikia nuomones-esame pasikele murinuko antra auksta-t.y senaji mansardini paaukstinome.Dabar vyras sugalvojo kad viskas butu tvarkingai uzsakyti pas architekta nauja namo (dabartines statybos)projektuka.Kai parnese sutarti del projektavimo darbu plaukai pasisiause-4000lt.Niekaip nesuprantu uz ka tokia kaina,juk mes patys viska pasiprojektavome,arch.tik reikia suguldyti i popierius ir viskas.Zmones naujam namukui nuperka projekta uz tiek.Tiesa,i tu 4000lt.kaina net neiskaiciuota topo nuotrauka,kuri savaime supranrama yra butina.Labai laukiu pastebejimu-ar cia normalu.Aciu
Atsakyti
QUOTE(velniuke13 @ 2013 02 25, 10:57)
Sveiki,reikia nuomones-esame pasikele murinuko antra auksta-t.y senaji mansardini paaukstinome.Dabar vyras sugalvojo kad viskas butu tvarkingai uzsakyti pas architekta nauja namo (dabartines statybos)projektuka.Kai parnese sutarti del projektavimo darbu plaukai pasisiause-4000lt.Niekaip nesuprantu uz ka tokia kaina,juk mes patys viska pasiprojektavome,arch.tik reikia suguldyti i popierius ir viskas.Zmones naujam namukui nuperka projekta uz tiek.Tiesa,i tu 4000lt.kaina net neiskaiciuota topo nuotrauka,kuri savaime supranrama yra butina.Labai laukiu pastebejimu-ar cia normalu.Aciu

Nu 4000lt už rekonstrukcijos projektą nėra mažai. Bet , turint omenyje, kad antrą aukštą pasistatėte be statybos leidimo , tai už savavališkas statybas tektų , ko gero, sumokėti didesnę baudą nei 4000lt. Brėžiniams perbraižyti reikėtų atlikti matavimus, o ir pats perbraižymas nėra pats maloniausias darbas architektui. Tai gal todėl ir pasakė tokią nemenką sumelę. smile.gif Bet galima ir pigiau rasti. smile.gif
Atsakyti
Noreciau ikelt savo namo projekta jusu kritikai, bet niekaip nerandu informacijos kaip tai padaryti kai failai pdf formate g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 02 26, 14:59)
Noreciau ikelt savo namo projekta jusu kritikai, bet niekaip nerandu informacijos kaip tai padaryti kai failai pdf formate  g.gif

Į visagalį googlą rašote: pdf convert to jpg. Onlaininis vertėjas operaciją atliks per 30 s.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 26 vasario 2013 - 15:19