Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 11

Labas , mes pasimetę ir ieškojimuose doh.gif Turime jau mansardinio namo projektą, bet... stopas įsijungė- negražus fasadas visai blush2.gif Įvažiavimas pas mus iš pietų pusės doh.gif Reikia 4 miegamųjų, o dar galutinai nusprendėm daryt 1 aukšto be mansardos, tai nesinori traukinio doh.gif Sklypas 11arų rolleyes.gif Patiko Žeimena, tik pirčių vietoj gal daryt zoną ax.gif
Ačiū už paprotinimus, nes matau,kad temukė labai faina, gal kokia išganinga mintis kam šaus 4u.gif
Atsakyti
Na pas mus buvo 12 aru sklypas, is ju 2arai servitutas, labai nedekingos formos, plius uzstatymo apribojimai, ivaziavimas is pietvakariu puses, tai aplinkybes priverte toki pasistatyti
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2013 02 19, 19:09)
Na pas mus buvo 12 aru sklypas, is ju 2arai servitutas, labai nedekingos formos, plius uzstatymo apribojimai, ivaziavimas is pietvakariu puses, tai aplinkybes priverte toki pasistatyti

Vidus patiko. Tik ilgas koridorius man nelabai. Norėčiau, jei galima išorę pamatyti? Beje, iš ko statėte? Kaip sprendėte laužtų, netaisyklingų kampų susikirtimų vietas, kad jos būtų sandarios? Ar daug kainavo įgyvendinimas?
Atsakyti
Kokiuose uzsienio puslapiuose dar semiates ideju? http://www.kastelli.fi visai patiko kazkieno uzrodytas.
Beje, nejau nieks neturi komentaru siam namui:
http://www.module.lt...ject/fogas.html
man pats namas paprastas ir grazus, bet reiktu gerokai koreaguoti antra auksta (reiktu 3miegamuju ir 2vonios kambariu, drabuzines)
pirmam aukste tas holas gal toks neisnaudotas atrodo. ir virtuve su pietiniu langu...
i kuria puse jusu virtuves?
Atsakyti
Viso vagono ilgis 27 m. doh.gif tai ir koridorius ilgokas gavosi, siaip vagono stogas kitoks turejo buti, kitoki dariau negu pagal projekta, tik tai kur svetaine palikau toki pati, kampiniu langu nedariau, ir katilines durys kitoje vietoje padarytos, arciau kambario, staciau is arko blokeliu, kur netaisyklingi kampai, tai viskas normaliai isejo, blokelius graziai supjauste, siu dalyku isvis po statybu gal but tik koks mazas karutis liko, sildziausi puta, tai ir graziai suleido, susikirtimus puta sandarinome, bet putos likuciu, tai sociai liko, nes stogo daug, gegniu issikisiusiu pakankamai. Siaip koks realiai sandarumas gavosi rusiuosi su termovizoriumi pazvelgti, kaimynas vis zada gauti savaitgaliui. Sio vagono statyba gavosi apie 310 t. lt viso 155 kv.m. siaip siuo metu uz tiek nepastatyciau, kainos visu medziagu pabrangusios, darbas tai pat.
Pamirsau pamineti, kad 310 t.lt cia pilna apdaila, be baldu ir gerbuvio. Rekuperatoriaus dar nepastaciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriukas5: 19 vasario 2013 - 21:00
Man pasirodė šis nieko,tik jokių baseinų ir pirčių doh.gif http://www.ekspertai...is_namas_041233
Atsakyti
Labas vakaras noreciau sulaukti komentaru apie si namo projekta. Pirmas aukstas kaip ir gerai, o antrame aukste norisi bendra WC paversti tevu drabuzine, ir nesugalvojam kur italpinti ta bendra WC kitur. Gal kam kil kokiu minciu, prasau komentaru http://public.fotki....1283.html#media
Atsakyti
QUOTE(ggrass @ 2013 02 19, 20:13)

Beje, nejau nieks neturi komentaru siam namui:
http://www.module.lt...ject/fogas.html
man pats namas paprastas ir grazus, bet reiktu gerokai koreaguoti antra auksta (reiktu 3miegamuju ir 2vonios kambariu, drabuzines)
pirmam aukste tas holas gal toks neisnaudotas atrodo. ir virtuve su pietiniu langu...
i kuria puse jusu virtuves?

na tai normalus tas namas, tai niekas ir nekomentuoja. bet paprastu tai aš jo nepavadinčiau - ir su apdaila išorėje yra ką veikti ir stogas ne iš paprastų ir su langais bus kur galvą pasukti. bet jeigu tinka ir patinka - valio 4u.gif
o kas dėl IIa - yra 4 kambariai, WC, atskiras unitazas ir dar drabužinė - tai jeigu reikia 3 miegamųjų - vietoje vieno pasidarykite kita wc ir dar dalį jos skirkite drabužinei. Nesuprantu aš Jūsų. g.gif
Papildyta:
QUOTE(sidalma @ 2013 02 19, 22:32)
Labas vakaras noreciau sulaukti komentaru apie si namo projekta. Pirmas aukstas kaip ir gerai, o antrame aukste norisi bendra WC paversti tevu drabuzine, ir nesugalvojam kur italpinti ta bendra WC kitur. Gal kam kil kokiu minciu, prasau komentaru http://public.fotki....1283.html#media

juk tėvų mingamajame jau numatyta drabužinė, tai dar vienos reikia? Ia drabužinė, kiekvienas kambarys turi dar po atskirą spintą/drabužinę ir Jums dar vienos reikia? na gal aš ko ir nesuprantu, bet tai kaip tiek rūbų galima turėti? kada juos užsidėt visus?

o man kaip tik Ia keistai išnaudotas - tambūras kažkoks kaip prielipas g.gif tarsi jie ten du. na bet kiek suprantu tai auka eksterjerui, nes ten bendras stogas su garažu?
na trauk jį šimtas, grožis irgi rekalauja aukų, tada klausimas kam ta vieta po laiptais ir šalia jų? kas ten bus?
Papildyta:
QUOTE(Noriukas5 @ 2013 02 19, 19:09)

Šaunuoliai 4u.gif
išplanavimas toks su cinkeliu mirksiukas.gif thumbup.gif
matosi padirbėta. aišku koridorius yra, bet jeigu situacija spaudė į kampą tai reikia pripažinti radot išėjimą iš padėties - laikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 02 20, 01:13)
na tai normalus tas namas, tai niekas ir nekomentuoja. bet paprastu tai aš jo nepavadinčiau  - ir su apdaila išorėje yra ką veikti ir stogas ne iš paprastų ir su langais bus kur galvą pasukti. bet jeigu tinka ir patinka - valio  4u.gif
o kas dėl IIa - yra 4 kambariai, WC, atskiras unitazas ir dar drabužinė - tai jeigu reikia 3 miegamųjų - vietoje vieno pasidarykite kita wc ir dar dalį jos skirkite drabužinei. Nesuprantu aš Jūsų.  g.gif
Papildyta:
juk tėvų mingamajame jau numatyta drabužinė, tai dar vienos reikia? Ia drabužinė, kiekvienas kambarys turi dar po atskirą spintą/drabužinę ir Jums dar vienos reikia? na gal aš ko ir nesuprantu, bet tai kaip tiek rūbų galima turėti? kada juos užsidėt visus?

o man kaip tik Ia keistai išnaudotas - tambūras kažkoks kaip prielipas  g.gif  tarsi jie ten du. na bet kiek suprantu tai auka eksterjerui, nes ten bendras stogas su garažu?
na trauk jį šimtas, grožis irgi rekalauja aukų, tada klausimas kam ta vieta po laiptais ir šalia jų? kas ten bus?
Papildyta:

Šaunuoliai  4u.gif
išplanavimas toks su cinkeliu  mirksiukas.gif  thumbup.gif
matosi padirbėta. aišku koridorius yra, bet jeigu situacija spaudė į kampą tai reikia pripažinti radot išėjimą iš padėties - laikinu  thumbup.gif

Tai mes tevu drabuzine norim naikinti , jungti prie kambario vaiku o sau pasiimti ta didesnes drabuzine. Nera tos drabuzines spintos tokios dideles, kai agalvoji kur desi visus zieminius rubus, kuriu yra nemazai ir vietos jie daugiau uzima, tai norisi ir didesnes drabuzines. O ta vieta po laiptais tai ir galvos skausmas nes tas holas (laiptai)didele ir neisnaudota erdve, nezinau ka su ja daryti :-)
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 02 20, 01:13)
na tai normalus tas namas, tai niekas ir nekomentuoja. bet paprastu tai aš jo nepavadinčiau  - ir su apdaila išorėje yra ką veikti ir stogas ne iš paprastų ir su langais bus kur galvą pasukti. bet jeigu tinka ir patinka - valio  4u.gif
o kas dėl IIa - yra 4 kambariai, WC, atskiras unitazas ir dar drabužinė - tai jeigu reikia 3 miegamųjų - vietoje vieno pasidarykite kita wc ir dar dalį jos skirkite drabužinei. Nesuprantu aš Jūsų.  g.gif

apdaila namo, turbut, supaprastintume. del langu tikrai reiks pagalvot, bet kaip virtuves lokalizacija i pietu puse?
Atsakyti
QUOTE(sidalma @ 2013 02 20, 08:57)
Tai mes tevu drabuzine norim naikinti , jungti prie kambario vaiku o sau pasiimti ta didesnes drabuzine. Nera tos drabuzines spintos tokios dideles, kai agalvoji kur desi visus zieminius rubus, kuriu yra nemazai ir vietos jie daugiau uzima, tai norisi ir didesnes drabuzines. O ta vieta po laiptais tai ir galvos skausmas nes tas holas (laiptai)didele ir neisnaudota erdve, nezinau ka su ja daryti :-)

tai vaiko kambarys ten ~17m2, tai labai normali erdvė, kam ją dar didinti? ir pasiliktumėt tą drabužinę ~4m2 - aišku ne fontanai, bet tikrai talpu, manau tilpsite. bandykite pasiskaičiuoti į kokį plotą dabar telpate ir kiek numatę name - nustebsite 4u.gif . Ia drabužinei galima išnaudoti visą aukšti (kuris dažnai būna ~3m) aišku ne kasdieniniam naudojimui bet mažiau reikalingiems daiktams pats tas. Ir jei prie laiptų holas be paskirties - apsukite laiptus. Ta prasme viršuje užlipsite į tą pačią vietą tik pradėsite lipti iš karto už WC, o tą likusį plotą (kur dabar užlipimas) prijunkite prie darbo kabineto ir darykite sezoniam rubam pasidėjimą. jeigu ir ten netilps - bandykite kažkiek rubų parduoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ggrass @ 2013 02 20, 10:00)
apdaila namo, turbut, supaprastintume. del langu tikrai reiks pagalvot, bet kaip virtuves lokalizacija i pietu puse?

tai siūlau nuo to ir pradėti, nes dabar matote bendrą vaizdą ir jis Jums patinka, o ar patiks viską pakeitus? nepalikite to klausimo atviro, nes paskui bus vėlu arba žiūrėsite į fasadą ir nervinsitės.

Virtuvė šiame projekte orientuota į dvi aklinas sienas - prie ko čia pietūs? o išėjimas iš virtuvės į terasą yra labai sveikintinas dalykas ir per jas šviesos tikrai nebus perdaug
Atsakyti
Sveiki,

labai daug protingu minciu apie projektavima, erdves, statybos sanaudas siame straipsnyje:

http://blog.lrytas.l...ija-ar-realybe/
Atsakyti