QUOTE(kir @ 2013 01 19, 17:11)
Tai jums vienintelis imanomas variantas ir lieka s.siurblys, tuomet su katiline viskas cool, jokiu duru i ja is lauko tikrai nereikia, skalbimo masinos patalpinimas visai priimtinas, bet kas liecia dziovinima/ lyginima - tik nebent dziovykle galit ukraut ant skalbykles jei pastaroji pati nedziovina, bet tikrai sitoje praeinamoje, lango neturincioje patalpoje nelyginsite ir nieko nedarysite, tai bus ir nepatogu ir psichologiskai nemalonu (lyginti nesites kurnors prie sviesos, garantuoju). Tam kad katiline sukombinuoti su pilnaverte skalbykla ir sandeliuku, tikrai tektu ja didinti ir ieskoti galimybes padaryti langa. Tiesa ten dar kriaukles reikia butinai.
Del triju sanmazgu viename aukste nepritariu, tai jau butu perdaug.
O terasos duru susikirtimas su iejimu i vaiko kambari - akivaizdi klaida, kazka reikia pastumt kad taip nebutu (kryptys atidarymo tai teisingos). Arba stumdomas duris daryti terasoj.
Nepritariu ir pasiulymui atsisakyti virtuves sandeliuko, nzn kokia seimininke to noretu, (nebent seimoje tik 2 zmones)
Del triju sanmazgu viename aukste nepritariu, tai jau butu perdaug.
O terasos duru susikirtimas su iejimu i vaiko kambari - akivaizdi klaida, kazka reikia pastumt kad taip nebutu (kryptys atidarymo tai teisingos). Arba stumdomas duris daryti terasoj.
Nepritariu ir pasiulymui atsisakyti virtuves sandeliuko, nzn kokia seimininke to noretu, (nebent seimoje tik 2 zmones)
daznai niekas ir nemasto kur vyks skalbimas, dziovinimas ir lyginimas. todel ir parasiau, kad reikia akreipti demesi. nes katiline tik tam ir skirta savo dydziu.
del sanmazgu.. pas mano sese reali situacija- vieno auksto namas, zonos nelabai atskirtos, vienas wc prie miegamojo su vaiku kmb, o kitas truputi kitoje vietoje su duso kabina. kai ateina sveciai, drozia kam kur patinka. sesuo nervuojasi, sako nenoriu, kad vaiksciotu i musu. o vat kai pagalvoji, kad kitu naudotusi mazi pvz vaikai susipyke su tvarka ir ten tektu eiti mano sveteliams.. man nelabai ta ideja
o del sandeliuko.. cia jau kiekvienam savo. mes ne du, bet man jo nereikia. o ir seimininke ka tik parase, kad uogieniu nelaikys, laikys visoki kitoki turta. as pries, nes kuo daugiau turi, tuo daugiau apkrauni. kam skirciau verciau prioriteta? geriau ten daryciau spinta. 4 ar 5 asmenu seimai kambariuose per mazai. yra sezoniniai drabuziai, batai ir kt geris, kuris i 2m tamburo spinta netelpa.