Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 11

Sveiki,

Jūsų teismui įkeliu brėžinuką, gal turėsite protingų pastebėjimų 4u.gif Iš anksto ačiū 4u.gif

Įvažiavimas iš šiaurės, namo formą nuo įvažiavimo apsprendžia Teo linija su apsaugos zona, t.y, kad garažas tiek išsikišęs.
Sklypas ilgas ir siauras, max dar apie metrą galėtų didėti namo plotis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2013 01 15, 16:06)
Sveiki,

Jūsų teismui įkeliu brėžinuką, gal turėsite protingų pastebėjimų  4u.gif  Iš anksto ačiū  4u.gif

Įvažiavimas iš šiaurės, namo formą nuo įvažiavimo apsprendžia Teo linija su apsaugos zona, t.y, kad garažas tiek išsikišęs.

Tai šiaurė yra kur vonios langas? Ar užstoja kažkas kažkur, kur vaizdas normalus?
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2013 01 15, 21:08)
Tai šiaurė yra kur vonios langas? Ar užstoja kažkas kažkur, kur vaizdas normalus?

Siaure ivaziavimo i sklypa puseje, ivaziavimas i garaza bus nuo gatves. Vonios langas - i rytus. Pietu puseje z.u paskirties zeme, tolumoje miskelis, is sonu - kiti sklypai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sausainiukas*: 15 sausio 2013 - 20:39
Gaila, kad nesulaukėm jokių pastabų/pasiūlymų... kita vertus, gal tai reiškia, kad visai neblogai smile.gif nes beviltiški variantai paprastai be komentarų nepraslysta biggrin.gif Bandysim tobulint toliau šita linkme 4u.gif
Atsakyti
Jei malkom kūrensit tai sakyčiau katilinė nepatogi. Per dvi duris į ją reikia eit. Tokiu atveju bandyčiau ją sukeist vietom su darbo kambariu... Bet jei malkinė bus ten kur garažo vartai, tai mano variantas irigi nelabai patogus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyriukas: 18 sausio 2013 - 10:34
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2013 01 15, 15:06)
Sveiki,

Jūsų teismui įkeliu brėžinuką, gal turėsite protingų pastebėjimų  4u.gif  Iš anksto ačiū  4u.gif

user posted image

Normalus isplanavimas. Man siek tiek nepatinka miegamojo artumas viešosios/svečių zonos atžvilgių (durys prie pat svetainės, už sienos - virtuvė), bet viskas priklauso nuo gyvenimo stiliaus. Su katiline viskas ok, tik duru atidarymas einant is lauko ne per garaza tragiskas - jei nešiosite malkas per čia, siulyciau perkabint duris kaipnors kitaip.
Papildyta:
QUOTE(Vyriukas @ 2013 01 18, 10:32)
Jei malkom kūrensit tai sakyčiau katilinė nepatogi. Per dvi duris į ją reikia eit. Tokiu atveju bandyčiau ją sukeist vietom su darbo kambariu... Bet jei malkinė bus ten kur garažo vartai, tai mano variantas irigi nelabai patogus smile.gif

O lango darbo kambariui siūlot atsisakyti? Jau geriau malkas per aplinkui nešiot...

Bet jei kuras būtų dujos (arba pvz jei ateityje jos galėtų atsirasti), tuomet katilinės perkelimas - būtinas.
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2013 01 18, 11:32)

QUOTE(kir @ 2013 01 18, 12:39)
Normalus isplanavimas. Man siek tiek nepatinka miegamojo artumas viešosios/svečių zonos atžvilgių (durys prie pat svetainės, už sienos - virtuvė), bet viskas priklauso nuo gyvenimo stiliaus. Su katiline viskas ok, tik duru atidarymas einant is lauko ne per garaza tragiskas - jei nešiosite malkas per čia, siulyciau perkabint duris kaipnors kitaip.
Papildyta:
O lango darbo kambariui siūlot atsisakyti? Jau geriau malkas per aplinkui nešiot...

Bet jei kuras būtų dujos (arba pvz jei ateityje jos galėtų atsirasti), tuomet katilinės perkelimas - būtinas.

Ačiū už komentarus 4u.gif Šildymas tikriausiai bus koks nors šilumos siurblys, tikrai ne KKK 4u.gif Toje katilinėje planuojam dar ir skalbyklę įkurdinti.
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2013 01 15, 16:06)
Sveiki,

user posted image

katilines durys atsidaro i keista puse. beje ji pati man irgi nepatiktu - sutalpinsi tik katilus ir geriausiu atveju skalbimo masina. o kur dziovykle, dziovinimo stovas, lyginimo lenta, namo tvarkymosi priemones (siurbliai, sluotos, kibirai ir pan.). as nesidaryciau sandeliuko prie virtuves, bet cia kiekvienos seimininkes skonis, gal jus ziauriai daug uogieniu turesite. del jos atsiranda tokia keista ir neisnaudota gan didele erdve is tamburo pasukus i virtuve. drabuzine man mazoka pasirode, o dar ir durys i vidu atsidaro. sandeliuko prie vaiku kambariu as is vis nesuprantu. ka jame darysite tokio plocio ir dydzio? nebent susluoti greitai viska kai sveciai neperspeje ateina lotuliukas.gif dar man labai nepatinka desinio vaiko kmb isplanavimas- vaiko lova labai nejaukioje vietoje. beje durys i tera lotuliukas.gif sa is vaiku kmb irgi keistai asidaro. save gerbiantis architektas neturetu sau taip leisti klisti. dar kazkaip nekilo ideju kur statyciau TV svetaineje. o ir pritarciau, kad gali net labai praversti durys i kiema katilineje.
Papildyta:
a dar.. man pvz dar nelabai patinka, kad vaiku WC bus bendro naudojimo. as greiciausiai duris i ji daryciau is vaiku koridoriaus puses, o vietoje virtuves sandeliuko padaryciau kazkaip WC bendriems tikslams.
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2013 01 18, 18:51)
Ačiū už komentarus  4u.gif  Šildymas tikriausiai bus koks nors šilumos siurblys, tikrai ne KKK  4u.gif Toje katilinėje planuojam dar ir skalbyklę įkurdinti.

Tai jums vienintelis imanomas variantas ir lieka s.siurblys, tuomet su katiline viskas cool, jokiu duru i ja is lauko tikrai nereikia, skalbimo masinos patalpinimas visai priimtinas, bet kas liecia dziovinima/ lyginima - tik nebent dziovykle galit ukraut ant skalbykles jei pastaroji pati nedziovina, bet tikrai sitoje praeinamoje, lango neturincioje patalpoje nelyginsite ir nieko nedarysite, tai bus ir nepatogu ir psichologiskai nemalonu (lyginti nesites kurnors prie sviesos, garantuoju). Tam kad katiline sukombinuoti su pilnaverte skalbykla ir sandeliuku, tikrai tektu ja didinti ir ieskoti galimybes padaryti langa. Tiesa ten dar kriaukles reikia butinai.

Del triju sanmazgu viename aukste nepritariu, tai jau butu perdaug.

O terasos duru susikirtimas su iejimu i vaiko kambari - akivaizdi klaida, kazka reikia pastumt kad taip nebutu (kryptys atidarymo tai teisingos). Arba stumdomas duris daryti terasoj.

Nepritariu ir pasiulymui atsisakyti virtuves sandeliuko, nzn kokia seimininke to noretu, (nebent seimoje tik 2 zmones)
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2013 01 15, 15:06)
Sveiki,

user posted image

Tas siauras kolidoriukas nepatinka. Pagal str siauriasias berods gali buti 1,2m

Maziau nei metro plocio dar neapsviestas kazkokia klaustrofobija smile.gif
Atsakyti
Kam jis iš viso reikalingas? Tai gal verčiau padidinti kambarį koridoriaus sąskaita ir nedaryti tos siauros klaustrofobijos g.gif Ir dar sutaupoma ant sienos, duris tik įstatyti kur baigiasi kito kambario siena. Nebent konstruktyvas kažkoks įpareigojantis.
Atsakyti
Labai ačiū už mintis, iš tiesų kai kurių dalykų buvome nes nepastebėję, dabar atsirado idėjų tobulinimui .... duris ir langus dar manau pastumdysim. O kai kurios pastabos tik patvirtina, kad kiekvieno išsivaizdavimas apie savo namą yra skirtingas smile.gif Bet tikrai labai vertinu, kad nepasivarginote pasidalinti mintimis 4u.gif

QUOTE(BonyEx @ 2013 01 18, 21:14)
as nesidaryciau sandeliuko prie virtuves, bet cia kiekvienos seimininkes skonis, gal jus ziauriai daug uogieniu turesite. del jos atsiranda tokia keista ir neisnaudota gan didele erdve is tamburo pasukus i virtuve. drabuzine man mazoka pasirode, o dar ir durys i vidu atsidaro. sandeliuko prie vaiku kambariu as is vis nesuprantu. ka jame darysite tokio plocio ir dydzio? nebent susluoti greitai viska kai sveciai neperspeje ateina  lotuliukas.gif 
a dar.. man pvz dar nelabai patinka, kad vaiku WC bus bendro naudojimo. as greiciausiai duris i ji daryciau is vaiku koridoriaus puses, o vietoje virtuves sandeliuko padaryciau kazkaip WC bendriems tikslams.

Sandėliukas prie virtuvės mano svajonė smile.gif ne vien uogienėms (gal net nelabai ir tiktų ten joms, nes geriau būtų laikyti vėsioje atalpoje), bet virt. kombainui, sulčiaspaudei, puodams ir visokiems stambiems, bet ne kasdien naudojamiems dalykams, man čia superinė vieta, vietoje to, kad užsibarikaduoti visą virtuvę iki lubų spintelėmis 4u.gif dėl sandėliuko atsirandanti erdvė, lyg ir platus koridorius iki virtuvės, nelabai patinka, bet kol kas geriau nesugalvojom...
Su tuo pašlavimu smagiai nuskambėjo biggrin.gif Vaikų mini sandėliukas gal ir nelabai funkcionalus, iš tiesų būtų galima didinti vieną kambarį, čia matyt taip architektas "sureagavo" į pageidavimą, kad vaikų kambariai būtų panašaus dydžio smile.gif ir į pietų pusę...
Bendras vonios kambarys man visiškai nekliūna. Kaip tik nepatinka mažulyčiai tik WC.

QUOTE(kir @ 2013 01 19, 17:11)
Tai jums vienintelis imanomas variantas ir lieka s.siurblys, tuomet su katiline viskas cool, jokiu duru i ja is lauko tikrai nereikia, skalbimo masinos patalpinimas visai priimtinas, bet kas liecia dziovinima/ lyginima - tik nebent dziovykle galit ukraut ant skalbykles jei pastaroji pati nedziovina, bet tikrai sitoje praeinamoje, lango neturincioje patalpoje nelyginsite ir nieko nedarysite, tai bus ir nepatogu ir psichologiskai nemalonu (lyginti nesites kurnors prie sviesos, garantuoju). Tam kad katiline sukombinuoti su pilnaverte skalbykla ir sandeliuku, tikrai tektu ja didinti ir ieskoti galimybes padaryti langa. Tiesa ten dar kriaukles reikia butinai.

Del triju sanmazgu viename aukste nepritariu, tai jau butu perdaug.

O terasos duru susikirtimas su iejimu i vaiko kambari - akivaizdi klaida, kazka reikia pastumt kad taip nebutu (kryptys atidarymo tai teisingos). Arba stumdomas duris daryti terasoj.

Nepritariu ir pasiulymui atsisakyti virtuves sandeliuko, nzn kokia seimininke to noretu, (nebent seimoje tik 2 zmones)

Katilinei/skalbyklai mielai dar pridėčiau pora-trejetą kvadratų, jei nereiktų atsisakyti kitų patalpų...
Dėl durų ačiū, kažką galvosim, dar nesvarstėm, ar varstomos, ar stumdomos.

QUOTE(*** @ 2013 01 19, 17:46)
Tas siauras kolidoriukas nepatinka. Pagal str siauriasias berods gali buti 1,2m

Maziau nei metro plocio dar neapsviestas kazkokia klaustrofobija smile.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2013 01 19, 23:54)
Kam jis iš viso reikalingas? Tai gal verčiau padidinti kambarį koridoriaus sąskaita ir nedaryti tos siauros klaustrofobijos g.gif Ir dar sutaupoma ant sienos, duris tik įstatyti kur baigiasi kito kambario siena. Nebent konstruktyvas kažkoks įpareigojantis.

4u.gif Man iš esmės koridoriai nepatinka.... 4u.gif gal bandysim naikinti jį didinant vaiko kambarį. Tik kažkai reikia išlaikyti proporcijas, kad neliktų padidintas kambarys ilga rankove doh.gif
Atsakyti