Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 11

QUOTE(Eleda @ 2012 05 07, 23:26)

Geriausias - antras, Darius. Optimalus gyvenamųjų ir pagalbinių patalpų skaičius. Pvz., asmeniškai man namas turi visas reikiamas patalpas. Man šis projektas kažkada irgi labai patiko. Nelabai patinka tik šiek tiek pailgi antro aukšto kambariai.
Atsakyti
QUOTE(Eleda @ 2012 05 07, 23:26)

siulyciau rinktis idomesnius smile.gif reiketu issirinkti viena tada galima butu konkreciau ir aptarti smile.gif siuos pavyzdzius priskirciau prie kategorijos "dideli nuobodus namai"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezas: 08 gegužės 2012 - 09:33
Sveiki,gal užmatėt,kokį vieno aukšto namuką150-200kv.m. blush2.gif Akys nukrypo į http://www.namoproje...ojektai/?id=121 su garažo pakeitimais.Dar kimba ilgas koridorius ax.gif
Dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arfa @ 2012 05 08, 20:54)
Sveiki,gal užmatėt,kokį vieno aukšto namuką150-200kv.m. blush2.gif  Akys nukrypo į http://www.namoproje...ojektai/?id=121  su garažo pakeitimais.Dar kimba ilgas koridorius ax.gif 
Dėkinga už pagalbą  4u.gif

plotai nesubalansuoti mano manymu, vaiku kambariai perdideli pilnai pakanka 15-16 m2, tevu miegamajam reiketu sukeisti vonia su drabuzine, tevu miegamojo proporcija negrazi, koridorius milziniskas smile.gif jeigu jau 6 sanmazgas pereinamas tai kam dar tas koridoriukas, tie koridorium gaunasi auksciausia namo vieta, nelabai logiska. jeigu suvesti tuos galiukus gal visai nieko gausis namukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezas: 09 gegužės 2012 - 09:26
QUOTE(cezas @ 2012 05 09, 10:26)
plotai nesubalansuoti mano manymu, vaiku kambariai perdideli pilnai pakanka 15-16 m2, tevu miegamajam reiketu sukeisti vonia su drabuzine, tevu miegamojo proporcija negrazi, koridorius milziniskas smile.gif jeigu jau 6 sanmazgas pereinamas tai kam dar tas koridoriukas, tie koridorium gaunasi auksciausia namo vieta, nelabai logiska. jeigu suvesti tuos galiukus gal visai nieko gausis namukas smile.gif

Ačiū 4u.gif Labai taiklūs pastebėjimai thumbup.gif tobulinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas išmanantis gali pasakyti, kokios galimybės yra pasidaryti įvažiavimą į sklypą kitoje vietoje nei nurodyta plane? Norėtųsi bent jau perstumti arčiau sankryžos.
Dėkui už atsakymus!

user posted image

Atsakyti
QUOTE(edita.z @ 2012 05 11, 16:49)
Sveiki,

gal kas išmanantis gali pasakyti, kokios galimybės yra pasidaryti įvažiavimą į sklypą kitoje vietoje nei nurodyta plane? Norėtųsi bent jau perstumti arčiau sankryžos.
Dėkui už atsakymus!

user posted image

Mano galva - tai tik preliminarus įvažiavimo pažymėjimas, kuris buvo padarytas darant kelio projektą. Kadangi jūsų sklypas kampinis, jūs, mano galva, galite daryti įvažiavimą iš abiejų gatvių, t.y. iš dviejų sklypo kraštinių. Taip pat be jokių problemų galima pastumti ir įvažiavimo vietą tam tikroje sklypo kraštinėje. Bet tai tik mano subjektyvi nuomonė. Mano sklypas panašus. Man leidžia daryti įvažiavimą iš abiejų gatvių, todėl manau, kad ir jums turi leisti,
Atsakyti
QUOTE(edita.z @ 2012 05 11, 16:49)
Sveiki,

Dėkui už atsakymus!

user posted image

link sankryzos manau galima butu pastumti ivaziavima (detaliam jis paprastai buna preliminarus) taciau nuo sankryzos irgi turi buti islaikytas atstumas priklausomai nuo gatves kategorijos smile.gif
Atsakyti
Laba, pakomentuokit prašau šį namo projektą
http://www.namuplana...;prj_id=877#kom
man asmeniškai patiko išplanavimas Ia., truksta sakyčiau terasos... Gal ką įžvelgsite daugiau. Ačiū.
Atsakyti
Sveiki ,
gal galite padeti, statybose esu zalia verysad.gif reikia isirengti palepeje gyvenamasias patalpas, kadangi vietos ziauriai mazai o reikia wc su dusu bendrospatalpos vaiku kamario, miegamojo, drabuzines ir svetaines sujungtos su mini virtuve. Gal galit pasiulyti ideju kaip visa tai padaryti kad atrodytu erdviau ir plota isnaudojant protingai smile.gif

aukstis patalpu butu 2800mm
Atsakyti
Kaip jums toks namas?

Kičas ar klasika? Beje, tikriausiai stogas baisiai brangus ir sudėtingas.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 05 14, 12:25)
Kaip jums toks namas?

Kičas ar klasika? Beje, tikriausiai stogas baisiai brangus ir sudėtingas.

Stogas tikrai bus nepigus, šeip namukas gražus, man labiau klasika sakyčiau..
Atsakyti