QUOTE(cibulis @ 2012 12 06, 08:51)
Aš sakiau, kad lietuviai sudievina garažą. Kaušpėdas pasakė, kad lietuviai persistengia su būstu. Iš esmės - vienas ir tas pats.
Žinoma, kad tai mano subjektyvi nuomonė. Čia visų nuomonės subjektyvios. Jūs, ką čia dabar prirašėte, galvojate, kad esate objektyvus?
Tema - individualus namo projektas. Štai čia žodžio
individualus reikšmė. Paskaitykite.
Taip pat faktas, kad namas - gali turėti arba neturi garažą. Šiuo atveju visiškai į temą reiškiu savo subjektyvią nuomonę apie individualų projektą: su garažu daryti ar be garažo daryti namą.
Aš tiesiog išdėsčiau savo subjektyvią nuomonę.
Labai objektyvūs oponentai vietoj kontraargumentų, kodėl garažas yra gėris, tiesiog puola ir įžeidinėja mane.
Nepulkit mane aklai, o pateikė priešingą nuomonę. Diskusijoje gimsta tiesa.
Ne, nu turi žmogus neeilinį talentą užknisti bet ką. O tik pabandai griežčiau atsakyti - griūna ant žemės ir verkia kaip jį visi puola ir koks jis nuskriaustas. gal tau dar paminklą pastatyti? o gal susimastyk, kad kažkur kažkiek perlenki lazdą?
Niekas to tavo garažo nesudievina, žmogau atsipeikėk. viską kuo puikiausiai tau išdėstė
mfsouth nestatyk tu to garažo, visi jau supratom ką tu norėjai pasakyti. ir palik A. Kaušpėda ramybėje, tame straipsnyje nėra nei vieno žodžio, kuris patvirtintų tavo nuomonę. frazė "Lietuviai labai sureikšmina savo būstą. Kartais net personifikuoja jį ..." neturi nieko bendro ne tik su tavo straipsnio interpretacija "persistengia su būstu" bet netgi neišsako Autoriaus nuomonės ar jis už garažą name ar prieš. Ir jei vadini savo nuomonę subjektyvia, kodėl tau reikia ją pridenginėti autoritetais?
Suprask - tai individualu, čia tas pats kaip ginčytis kokia spalva dažyti namą. Pagyvensi kelis metus name be garažo - pasikalbėsime iš naujo.
ir būk zmogus, nebevadink automobilio grandymą nuo ledo sportu. Mazochizmas nėra sportas.
ir dar - pats įsiskaityk į žodžio individualus reikšmę, nes visi čia ir bando tau pačiam įrodyti, jog tai individualu, o tu liepi žodžio reikšmes mokytis.