QUOTE(coliukexxx @ 2012 12 03, 11:34)
Aciu uz nuomone. Apie tokius dalykus tikrai negirdejau.
O medinis garazas vs. jusu isvardinti dalykai (Webastas ir pan.) jus vistiek uz pastaruosius?
Parduodant masina, galima "issidiegti" ta sistema ir ja persikelti i nauja masina? Ar jei jau idiegei, tai su visam? Sorry uz galbut blondiniskus klausimus
Matot aš esu iš principo prieš garažą. Aš nesu Jurgelis-Meistrelis, kuris dienų dienas tepaluotas sėdi garaže, liurlina alų ir t.t. Todėl ar garažas medinis ar metalinis, jokio skirtumo - garažas mašinai nebūtinas.
Įsivaizduokit. Dabar jūsų mašina prastovi visą dieną prie darbo lauke. Ateinate prie mašinos po darbo, o ji visa apsnigta. Kadangi nemėgstate valyti sniego, tai tik šiek tiek prasigramdote langus. Grįžtate su visa apsnigta mašina namo ir įvarote ją į garažą. Per naktį visas gėris tirpsta, pripurvina, drėkina garažą, kurį po to reikia valyti ir t.t. Taip taip, yra vandens nubėgimo sistemą, bet gi mašina purvina garažą tai tikrai.
O be to kur dar dūmai, kurie iš garažo keliauja į namą. O jei ta jūsų mašina dyzelinė, be jokių filtrų ir meta juoda dūmelį, kad net akis graužia. Fui.
Todėl sakau, kad nesvarbu koks garažas (medinis ar metalinis) jis mašinai, kuri skirta gyventi lauke yra visiškai nereikalingas.
Webasto galima permontuoti. Galite pradėti nuo paprasčiausio langų apipurškimo skysčio. Nusipirkite tokio ir jau rytoj ryte galėsite pabandyti. Gal kitaip apie garažą pradėsite galvoti.