QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 21, 13:52)
va va , man ta katilinė irgi kliūna
per daug jai garbės
na nebent ten skalbykla/katilinė, nors ši idėja man mažiau patinka, ypač kai derini su malkiniu KKK. Smalkės, šiukšlės, pelenai asmeniškai man nesiderina su švariais skalbiniais. daryčiau katilinę per kapitalinę sieną ir iš garažo ir dar atskirčiau su drabužine, pastaroji pasitarnautų kaip garso izoliacija.
o dėl namų dydžių irgi sutinku. kai pasižiūri kokiose erdvėse gyvena skandinavai, tai kažin ar statistinė vidutinė namo kvadratūra stipriai viršytų 100m2. Ir gyvena ir labai neblogai gyvena. kažkaip ten akcentuojami visai kiti dalykai ir žmogus vertinamas ne pagal materialinę pusę ir tuo labiau ne pagal namo dydį. Beje, labai panašus jausmas buvo apėmęs
besisvečiuojant kaimyninėje Estijoje. Gal atšiauresnis klimatas verčia stipriau pamąstyti apie eksploatacines sąnaudas šildymui?
ir dar. mano manymu tokia virtuvė yra nepatogi. Per ilga. ir sėdėti už valgomojo stalo priešais viryklę, kuri ūna ne visada gėlėmis puošta.
vėlgi visa tai yra labai subjektyvu
Na as tikrai zinau ir pati ten daznai bunu,zmons pasistate 10kv katilinej KK katila,ikise sklbianka ir dar dziovykle,vietos sociai tikrai dar lieka,o del smarves kas liecia drabuzius skalbiant,tai juk ten drabuziai nedziuna,juos imeta iskart i dziovykla 1 val laiko ir jie sausi,niekas ten nesmirda
dar reikia man padidint tambura ta atsikisima kur yra prie iejimo sulygint,kad nebutu kampo,pagalvosiu dar kur butu galima dusine iterpt,tuomet vonioje nedarytumem jos,jei bus imanoma kur nors nisa padaryt,nedidinant patalpu.Nors siaip paemus isvis galima apseit be jos,bus vonia galima virs jos pakabint dusa ir vsio
nu zodziu cia tiems kas duso nemegsta...
Papildyta:
QUOTE(Purpurine @ 2012 08 21, 14:25)
Na va jusu gana panasus i musu namuka..mes ir paisomes ir galo nera
bet jau apsistojome ties siuo..bendras plotas gavos 134kv. Masinai atskirai statysime pastoge kartu su sandeliuku salia namo, kad butu kur zoliapjove ir dviracius isimesti. Numatomas sildymas geoterminis, tad katelineje tilps ir skalbykla mano. Norejome namo, kad butu kuo paprastesnes konstrukcijos ir butu pigus jo pastatymas..nera nei vieno kampo, paprastas staciakmpis
..na nieko mandro tam musu name..tik daugumai turbut klius ilgas koridorius, bet jis mum tinka
beje, gal turit kas kokiu pastabu dar pridurti
Na taip panasus su musu kazkuom,tik as nedaryciau antros patalpos dusui,nes manau uztektu vietos ta dusa ispraust i ta pacia vonia,nereikia det duso su padu kai yra o tik daryt dusa su sienele,maziau tokia vietos uzima
palikciau toj vietoj kur dusine pas jus,tik wc ir kriauklyte,vsio,uztektu 2kv sociai;Ir duru galbut kolidoriaus gale nedaryciau,siaip mano galva viskas tvarkoj