QUOTE(Jorie @ 2012 07 26, 22:12)
Sveiki,
Štai ir aš atsidūriau namo paišymo ir architekto ieškojimo stadijoje. Gal architektas mane paprotins, jei normalų rasiu, bet dabar niekaip neišsprendžiu vieno klausimo. Svetainė yra su dideliais langais pietų ir vakarų pusėse, įėjimas iš šiaurės vakarų kampo, man atrodo logiška foteliais ir sofom langų neužstatyti, t.y. juos dėti prie rytų ir šiaurės sienų. Klausimas - o kur gi tada kišti teliką? Ant lango gi nepakabinsi p.s. Svetainė stačiakampė 6 ant 5 m, 6 m. pietuose.
Ačiū už bet kokius komentarus
Štai ir aš atsidūriau namo paišymo ir architekto ieškojimo stadijoje. Gal architektas mane paprotins, jei normalų rasiu, bet dabar niekaip neišsprendžiu vieno klausimo. Svetainė yra su dideliais langais pietų ir vakarų pusėse, įėjimas iš šiaurės vakarų kampo, man atrodo logiška foteliais ir sofom langų neužstatyti, t.y. juos dėti prie rytų ir šiaurės sienų. Klausimas - o kur gi tada kišti teliką? Ant lango gi nepakabinsi p.s. Svetainė stačiakampė 6 ant 5 m, 6 m. pietuose.
Ačiū už bet kokius komentarus
Sveiki, telikas tai tik vienas klausimas, o dar buna konkuruojantis su juo zidinys, o ir kokia nors vitrina ar indauja kuriai reikia sienos atkarpos, o dar minksti baldai gali tureti istraukiama miegama dali sveciams kas taip pat iveda isdestymo ypatumus, ir taip toliau ir taip toliau... begale niuansu kurie paskui iskyla jei apie juos nepagalvota laiku.
Mano patarimas - norint pasistatyti gerus namus - reikia pradeti projektuoti interjera iskarto lygiagreciai su namo projektu, dar nepastacius namo. Gal skamba keistai, bet tai vienintelis teisingas kelias. Jei jusu architektas tuo uzsiima, tegul apgalvoja ir isdesto viska iskarto, kas kur ir kaip bus viduje (kuo detaliau, tuo geriau), paskui maziau teks perdarineti arba gyventi susitaikius su nepatogumais.
;-)