Įkraunama...
Įkraunama...

šaltiena

QUOTE(salta @ 2008 12 17, 13:16)
[O nuoviro su cesnaku uzvirti nereikia?

ne
Atsakyti
QUOTE(*ninia* @ 2008 12 17, 11:36)
Man skaniausia yra saltiena is vistos sparneliu.
Darau labai paprastai:
I puoda idedu sparneliu, ipilu vandens tiek, kad butu truputi virs sparneliu.
Uzvirinu, nubraukiu putas, pakeiciu vandeni.
Imetu tik morkytes.
Virt reikia ilgai, kol kantrybes turit  biggrin.gif Apie 2-3 val.
Tada isimt sparnelius, mesyte atskirt nuo kaulu ir idet i indelius.
Tada i nuovyra ispaust pora cesnaku grezineliu.
Nuovyru uzpilt mesyte, atvesint ir pastatyt i saldytuva

Labai paprasta, o svarbiausia labai naturalu. Labai skanu su bulvytem  rolleyes.gif

Vyras mano nemegejas saltienu, bet sita valgo labai labai noriai

nesu bandzius smile.gif
Atsakyti
pasiskaiciau per velai temuke sita blush2.gif dabar prasau pagalbos. Noriu padaryt vistienos uzpiltiniu, issiviriau vistiena bet vandens dapilynejau,nors jus maciau minejot kad nereik dapylinet, tai va vadinasi man nebesustings nes sultinio nemazai gavosi (planavau sriubyte kokia isvirti) g.gif , turiu namie zelatinos mastau su vistienos sultiniu sumaisyt kad sustingtu,bet neisivaizduoju kokiom proporcijom brinkinti ir kaip uzbaigt viska kad gautusi verysad.gif , kas galetumet patarima koki duoti. Zelatina turiu pakeliuose kur po 20 gr .
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2008 12 23, 20:24)
pasiskaiciau per velai temuke sita  blush2.gif  dabar prasau pagalbos. Noriu padaryt vistienos uzpiltiniu, issiviriau vistiena bet vandens dapilynejau,nors jus maciau minejot kad nereik dapylinet, tai va vadinasi man nebesustings nes sultinio nemazai gavosi (planavau sriubyte kokia isvirti) g.gif , turiu namie zelatinos mastau su vistienos sultiniu sumaisyt kad sustingtu,bet neisivaizduoju kokiom proporcijom brinkinti ir kaip uzbaigt viska kad gautusi  verysad.gif , kas galetumet patarima koki duoti. Zelatina turiu pakeliuose kur po 20 gr .

Vistienos drebuciai be zelatinos blogai stingsta ir buna skystoki,todel reikia jo deti ar dapylinejai ar ne,ant pokelio turetu buti parasyta kiek deti kokiam kiekiui,siaip imasi 6-8 sauksteliai litrui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 12 23, 21:41)
Vistienos drebuciai be zelatinos blogai stingsta ir buna skystoki,todel reikia jo deti ar dapylinejai ar ne,ant pokelio turetu buti parasyta kiek deti kokiam kiekiui,siaip imasi 6-8 sauksteliai litrui  mirksiukas.gif


aciu Neryte uz atsakyma 4u.gif , pas mane ant zelatinos pakelio kuris yra 20 gr parasyta kad skiedziama ant 400 ml vandens, bet ar gausis skanu vien su zelatina be sultinio ar as galiu tirpdyti zelatina 200 ml vandens kiekyje ir poto sumaisyti su 200 ml sultiniu , ar as cia nusigrybausiu doh.gif taip noriu padaryt kad gautusi, gaila butu jei neiseitu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*ninia* @ 2008 12 17, 14:36)
Man skaniausia yra saltiena is vistos sparneliu.
Darau labai paprastai:
I puoda idedu sparneliu, ipilu vandens tiek, kad butu truputi virs sparneliu.
Uzvirinu, nubraukiu putas, pakeiciu vandeni.
Imetu tik morkytes.
Virt reikia ilgai, kol kantrybes turit  biggrin.gif Apie 2-3 val.
Tada isimt sparnelius, mesyte atskirt nuo kaulu ir idet i indelius.
Tada i nuovyra ispaust pora cesnaku grezineliu.
Nuovyru uzpilt mesyte, atvesint ir pastatyt i saldytuva

Labai paprasta, o svarbiausia labai naturalu. Labai skanu su bulvytem  rolleyes.gif

Vyras mano nemegejas saltienu, bet sita valgo labai labai noriai


aciu uz receptuka,butinai bandysiu mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image


liezuvis, jautiena, kiaules koja, prieskoniai - cesnakai, pipirai- kartieji, kvapnieji, lauzo lapeliai, pipirai, druska, morkos petrazoles
pamarinuojam liezuvius, kojas numirkom, viska dedam i puoda, verdam kol viskas isvirs, nugraibom putas, ir vis dapilam isgaravusi vandeni, pries baigiant virti sumetam morkas, kad isvirtu, isvirusia mesa isimam, supjaustom, sulini perkosiam, i indelio apacia dedam pjaustytas morkas, petrazoles ir uzpilam mesos sultiniu, atvesus dedam i saldytuva ir laukiam kol sustings ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 30 gruodžio 2008 - 18:28
Neryte,uzklydau i sia temuke,ir patikek pamaciau toki vaizdeli,kad ,nezinau ka cia ir pasakyti.Labai jau graziai atrodo,bet ir skaniai.Na,kaip tenka pastebeti tu esi nuostabi kulinarijos asmenybe 4u.gif Saunuole 4u.gif
Kadangi savaitgaliui kilo gera mintis iskilo klausimelis,kieno liezuvis{kiaulytes,ar jaucio?}
Atsakyti
dekui uz pagyras, bet nesu tokia nuostabi seimininke, man dar mokytis ir mokytis...

o liezuvis kiaules ax.gif retai kada uzveza pas mus jaucio sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 30, 18:25)


Nu, šaltiena tai nuostabi 4u.gif su liežuviu tai iš vis thumbup.gif
Atsakyti
Neryte,zmogus mokinasi visa gyvenima.
Jis,kaip ir mazutis vaikelis,kiekviena diena kazka suzino ,ismoksta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 01 06, 21:15)
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 30, 18:25)


Nu, šaltiena tai nuostabi 4u.gif su liežuviu tai iš vis thumbup.gif

4u.gif dekui

QUOTE(regna @ 2009 01 07, 00:17)
Neryte,zmogus mokinasi visa gyvenima.
Jis,kaip ir mazutis vaikelis,kiekviena diena kazka suzino ,ismoksta. 4u.gif

tikra tiesa
Atsakyti