QUOTE(salta @ 2008 12 08, 15:31)
o visa mesyte ar butina ismirkyti ar galima is karto, is parduotuves ir i puoda?
jei parsinesei karkute- pamirkyk ir paskutinek peiliu oda, nuplauk; mesyte tai reik pamirkyti, kad kraujas issitrauktu (saltam vandeny)... Paskui dek i puoda, graibyk putas, kai uzvirs ir pavirs pora minuciu- ta vandeni visai nupilk, uzpilk nauju ir tada jau 3 valandeles tegu verda... Bus skaidri skaidri
Atsinesu savo saltiena Pirma karta ja maliau ir galiu pasakyti jog man taip skaniausia taps
Zodziu issiemiau is kameros karkute,idejau i puoda ir nuviriau,vis putas nugraibydama.Tada nupyliau vandeni ir vel nauju uzpyliau.I puoda idejau svoguno galva, pora lauro lapeliu,pipiru ir druskos.Uzdengiau ir viriau 2,5val kol jau mesa nuo kaulo krito.Isemiau,sumaliau ir uzpylus perkostu nuoviru dar pora min pakaitinau bei paprieskoniavau.
Zodziu issiemiau is kameros karkute,idejau i puoda ir nuviriau,vis putas nugraibydama.Tada nupyliau vandeni ir vel nauju uzpyliau.I puoda idejau svoguno galva, pora lauro lapeliu,pipiru ir druskos.Uzdengiau ir viriau 2,5val kol jau mesa nuo kaulo krito.Isemiau,sumaliau ir uzpylus perkostu nuoviru dar pora min pakaitinau bei paprieskoniavau.
rasiau jau,neuzdenk dankcio ir saltiena bus visad skaidri. saltiena be drebuciu-man nesaltiena.megstam kai ju daug.
SAUNUOLE,DZIAUGIUOSI,KAD TAU PAVYKO . O TAVO SALTIENOS MIELAI SUVALGYCIAU,JAU SENOKAI VIRIAU,TAI DABAR SEILE ISTYSO..REIKS IR MAN ISIVIRT
neskaiciau visos temukes,bet ar imanoma is vistienos vien padaryt kokia saltiena?ir koks receptukas butu,is anksto aciu
Man skaniausia yra saltiena is vistos sparneliu.
Darau labai paprastai:
I puoda idedu sparneliu, ipilu vandens tiek, kad butu truputi virs sparneliu.
Uzvirinu, nubraukiu putas, pakeiciu vandeni.
Imetu tik morkytes.
Virt reikia ilgai, kol kantrybes turit Apie 2-3 val.
Tada isimt sparnelius, mesyte atskirt nuo kaulu ir idet i indelius.
Tada i nuovyra ispaust pora cesnaku grezineliu.
Nuovyru uzpilt mesyte, atvesint ir pastatyt i saldytuva
Labai paprasta, o svarbiausia labai naturalu. Labai skanu su bulvytem
Vyras mano nemegejas saltienu, bet sita valgo labai labai noriai
Darau labai paprastai:
I puoda idedu sparneliu, ipilu vandens tiek, kad butu truputi virs sparneliu.
Uzvirinu, nubraukiu putas, pakeiciu vandeni.
Imetu tik morkytes.
Virt reikia ilgai, kol kantrybes turit Apie 2-3 val.
Tada isimt sparnelius, mesyte atskirt nuo kaulu ir idet i indelius.
Tada i nuovyra ispaust pora cesnaku grezineliu.
Nuovyru uzpilt mesyte, atvesint ir pastatyt i saldytuva
Labai paprasta, o svarbiausia labai naturalu. Labai skanu su bulvytem
Vyras mano nemegejas saltienu, bet sita valgo labai labai noriai