Kaip pasidaryti paukstienos saltiena.Labai prasau parasykite,kuo skubiau
oj atsiprasau visu nemaciau,kad jau tokia tema yra.Kaip sakoma nevisi diena mato.
as visada tik ir darau is paukstienos isverdu kokias 2 slauneles ir kokius 4 sparnelius.tada viska nukauleju sussmulkinu ir i ta paty vandeny vel viska supilu.pritarkuoju morkos,daug cesnako,svogunu laisku kaip db yra,krapiuku.ir tadas istirpinu zelatino pokely stiklineja virinto vandens.supilu ivisa mase ir vsioo.kai atvesta supilstau i dubeneliu.labai skanu
aciu uz recepteli.reikes pamegint pasidaryti savaitgali
jau sestadieni,algiau savo pasigaminta,bet nika30 pasinaudojau receptu.buvo labai skanu.Aciu
as verdu labai paprasatai is kiaulienos
imu kojas,kokios liesos mesytes,galvos dali,gerai viska isplaunu imetu morka skusta ir verdu kol mesa nukrenta nuo kaulu...ta isgreibi supjaustai ar sumali viska,kaip kam patinka,perkosi skysti,kad nebutu kokiu kauliuku,sukratai mesa,idedi druskos,prieskoniu ir uzverdi,nu tikrsliau kaitinu ko druksa istirpsta...ir vsio supilstau i taras ir visada susitingsta
dar labai megstu is vistienos,bet as ja vadinu uzpiltine ir be zelatinos niekada nedarau...
imu kojas,kokios liesos mesytes,galvos dali,gerai viska isplaunu imetu morka skusta ir verdu kol mesa nukrenta nuo kaulu...ta isgreibi supjaustai ar sumali viska,kaip kam patinka,perkosi skysti,kad nebutu kokiu kauliuku,sukratai mesa,idedi druskos,prieskoniu ir uzverdi,nu tikrsliau kaitinu ko druksa istirpsta...ir vsio supilstau i taras ir visada susitingsta
dar labai megstu is vistienos,bet as ja vadinu uzpiltine ir be zelatinos niekada nedarau...
prisiskaičiau čia visokių receptėlių šaltienos, susigundžiau - šiandien ir aš jos pasigaminsiu...
Niekada dar nebandžius jos daryti, bet pasinaudojus jūsų patarimais, tikiuosi,kad viskas gerai pavyks...
Niekada dar nebandžius jos daryti, bet pasinaudojus jūsų patarimais, tikiuosi,kad viskas gerai pavyks...
o jums nesijaučia kai desat želatinos į šaltiena jos skonis? nes man kažkaip nelabai tai ryt virsim be žiūrėsim ar sustings...
labai puikiai viskas gavos ir be želatinos
verdant saltiena negalima uzdengti dangtcio,jei uzdengsit saltiena nebus skaidri.rasau is savo patirties,tad man visad gau.nasi labai skaidri,pabandykit.
0
0
As pasidariau saltienos is karkos (Isviriau ja per 4 val ), bet labai skaniai gavos.. tik dabar MB noretu ja valgyti su acto marinadu, o as tai gyvenime dar taip nevalgius gal zinote kas kaip ta marinada pasidaryti??
nu nezinau kas per marinatas cia gali buti ,mb kai valgo saltiena tai paprastai atskiedzia acta su virintu vandenuku ir pilasi ant saltienos,kiek zinau daug kas taip daro,ir as kartais taip valgau.man skanu.