Tikrai smagus, o kaip darete ant A4 formato ar A3? ant A3 atrodo ar ne? fona pati dejote? kokiu budu?
QUOTE(Saga 28 @ 2012 06 23, 16:25)
Nėra blogas Jūsų sugalvotas būdas, o kitą žinau tokį....gal kam parvers...
Jeigu reikia uždėti puslapiui kažkokį vienodos spalvos fomą: Page Layuot - Page Color - ir pasirenki reikiamą spalvą.
Jeigu nori uždėti dveijų ar keleto spalvų foną; Page Layuot - Page Color apačioje lentelės paspaudi Fill Effects... Grandient ....pačioje lentelėje pasirenki ar * Two colors (ten gali pasirinkti spalvų derinį)
arba * Preset ... čia spalvų deriniiai jau padaryti tik reikia pasirinkti norimą...
Jei nori fonui panaudoti paveiksliuką visa eiga kaip ir anksciau tik rinkis lentelėje Fill Effect mygtuką Pictures ir toliau apacijoje Select Pictures ir tada renkiesi iš savo kompo esantį paveiskliuką ... Insert ... Ok... ir paveiksliukas bus, kaip fonas.
Beja jo neina "tampyti", ir jeigu paveikslėlis didelės rezoliucijos jis kartais telpa ne visas.... o jei labai mažos rezoliucijos tai Word-as deda tuos paveikslėlius vieną šalia kito....
Čia su Word 2007
Jeigu reikia uždėti puslapiui kažkokį vienodos spalvos fomą: Page Layuot - Page Color - ir pasirenki reikiamą spalvą.
Jeigu nori uždėti dveijų ar keleto spalvų foną; Page Layuot - Page Color apačioje lentelės paspaudi Fill Effects... Grandient ....pačioje lentelėje pasirenki ar * Two colors (ten gali pasirinkti spalvų derinį)
arba * Preset ... čia spalvų deriniiai jau padaryti tik reikia pasirinkti norimą...
Jei nori fonui panaudoti paveiksliuką visa eiga kaip ir anksciau tik rinkis lentelėje Fill Effect mygtuką Pictures ir toliau apacijoje Select Pictures ir tada renkiesi iš savo kompo esantį paveiskliuką ... Insert ... Ok... ir paveiksliukas bus, kaip fonas.
Beja jo neina "tampyti", ir jeigu paveikslėlis didelės rezoliucijos jis kartais telpa ne visas.... o jei labai mažos rezoliucijos tai Word-as deda tuos paveikslėlius vieną šalia kito....
Čia su Word 2007
aciukas
sita buda ir as issisaugosiu, gal prireiks
o cia mano aprasytu budu darytas dukrytes krikstukas (man regis kazkur buvau ikelus )
tik lapu apacias teko truputeli nukarpyti, nes platesnes baltos juostos gavosi
o cia zodziai, jei kam reikes
idejau kelias nuotraukos, kuriose esam tik mudvi
Kūdikiai, sako, neramūs,
Vargo su jais nemažai.
Kokios laimingos mes, mamos,
Jeigu jie auga gražiai.
Mano dukryt, mano džiaugsme,
Mano saulele šviesi,
Nieks neapsakys šito jausmo
Kai tu ant rankų esi
Kalbins ji katiną rainą
Vaikiška savo šneka,
Prašys padainuoti jai dainą
Ir šnekučiuos ji kažką.
Kokia maža tu, paukštyte,
Kokia švelni ir gera.
Gera, oi gera mamytei
Auga mažoji dukra.
kelios nuotraukos, tik tetis su dukryte
Jei tik galėčiau,
Nuskinčiau mėnulį iš nakties tamsaus dangaus.
Jei tik galėčiau,
Nusegčiau visas žvaigždes, kurias patiesčiau tavo sapnuose.
Jei tik galėčiau,
Neščiau ant savo delnų tave per gyvenimo kelią, kurį deja,
Tau pačiai įveikt reikės, dukrele.
Teveliu zodis idejau kelias musu triju nuotraukytes
Nepaprasta ramybė Tavo atėjimas į mūsų gyvenimą atnešė vidinę pusiausvyrą ir gyvenimo prasmę. Toks pilnas ir spalvotas dabar atrodo mūsų pasaulis, ir mes jo be Tavęs NEBEĮSIVAIZDUOJAME
Tu dabar mažutė, kaip maži Tavo norai ir aplink supantis pasaulis. Dabar jame svarbiausi mes mamytė ir tėvelis. Tačiau Tau augant, augs ir Tavo pasaulis, jis vis didės ir didės, jame ims rastis nauji daiktai, pojūčiai, žmonės Dukryte, net ir tada kai jau Tu būsi didelė, o pasaulis mažas, mes su tėčiu norėtumėm būti Tau tokie pat svarbūs ir patys reikalingiausi.
Norime TAU palinkėti teisingų sprendimų, mielos Tavo širdelei veiklos, sielai artimų draugų, nuoširdaus rūpesčio Bet iki tol mieliausių žaislų, nepavydžių draugų smėlio dėžėje, minkštų kelių pasakos klausant.
Tu mūsų GYVENIMAS ir pats didžiausias mūsų STEBUKLAS!
Kriksto teveliu zodis ir nuotraukos su jais ir durkyte
Dovanojam Tau dvyliką žodžių. Priimk juos, išdėliok aplink save kaip brangiausius Tavo širdelei žaislus, o kai užaugsi pajusk, suprask Tegu tampa jie Tavo Gyvenimu, Tavo Malda
...Siela Jausmas Tyrumas Meilė Žodis Pagarba Išmintis Prasmė Tikėjimas Grožis Džiaugsmas Gėris
Paseksim pasaką žvaigždėtą
Atėjusiai iš ateities.
Nutiesim kelią Jai saulėtą,
Apgaubsim skraistėmis vilties.
Krikštynų puota Jos likimui -
Tai nuostabios lemties pradžia.
Šios šventės laukus nuo gimimo
Lai džiaugias mūsų dovana.
QUOTE(garbanota avyte @ 2012 06 23, 18:41)
Tikrai smagus, o kaip darete ant A4 formato ar A3? ant A3 atrodo ar ne? fona pati dejote? kokiu budu?
A4, dejau fona ant wordo, sablona is kazkur parsisiunciau, neatsimenu jau is kur
QUOTE(Deima_Di @ 2012 06 23, 17:41)
na dedu is naujo
O čia su namų spausdintuvu spausdinai ar kokioj nors spaustuvėj? Jei spaustuvėj, tai kur ir kokia kaina gavosi?
QUOTE(Raselija @ 2012 06 23, 18:46)
o cia mano aprasytu budu darytas dukrytes krikstukas
labai grazus
QUOTE(babyface @ 2012 06 23, 21:03)
O čia su namų spausdintuvu spausdinai ar kokioj nors spaustuvėj? Jei spaustuvėj, tai kur ir kokia kaina gavosi?
ne, ne namie, o spaustuvej, mazu tirazu spaustuve, www.spaustuve.net, cia kaune, bet kaip supratau jie ir siuncia.
uz 12 vnt kristuku po 8 lapus sumokejau 108 Lt. baltus krastus likusius apipjauste jie ir susege taip pat. kokybe tik siaip su jais bendraut sunku grieztai reikejo skambini - nekelia, rasai laiska - atraso, kad atspaudins tada ir tada ir dingsta.. na zo, tokie nekonkretus ir nerimti bendraujant, bet jau kai pagaliau padare tai
Mamytes, as gal ne i tema ... bet gal kas pagelbes.
Noriu krikstateviams dovanu magnetukus padaryti. Radau, kad magnetuko dydis 58x58 mm, kaip padaryt, jei didele foto, kad sumazintu iki magnetuko dydzio ... kad butu aisku, kas atsispausdins, Nes dabar bijau, kad uzdesiu uzrasiuka, o paskui kai spausdins, sukarpys man foto ... Gal galima iskarto reikiama dydi kazkaip nusireguliuoti?
Noriu krikstateviams dovanu magnetukus padaryti. Radau, kad magnetuko dydis 58x58 mm, kaip padaryt, jei didele foto, kad sumazintu iki magnetuko dydzio ... kad butu aisku, kas atsispausdins, Nes dabar bijau, kad uzdesiu uzrasiuka, o paskui kai spausdins, sukarpys man foto ... Gal galima iskarto reikiama dydi kazkaip nusireguliuoti?
QUOTE(Murinka @ 2012 06 24, 10:40)
O Jūs siūskite nuotraukėlę ir parašykite kokio pageidaujate užrašiuko. Prieš gaminant tegu atiunčia pavyzdėlį, ir jei kas netiktų paprašysite pakoreguoti
Gal galit pagelbeti, noriu padaryti kriksto dukrytei laikrastuka, ieskau, bet nerandu svarstykliu zenklui, mergaitei (vaikui) tinkamo horoskopo.
QUOTE(persikutis @ 2012 06 24, 13:40)
Gal galit pagelbeti, noriu padaryti kriksto dukrytei laikrastuka, ieskau, bet nerandu svarstykliu zenklui, mergaitei (vaikui) tinkamo horoskopo.
galite va cia paziureti
http://www.dienoshor...iku-horoskopas/
dar gal cia rasite ka tinkamo
http://www.mamosdien...skopas-550.html
Papildyta:
QUOTE(persikutis @ 2012 06 24, 13:40)
galite va cia paziureti
http://www.dienoshor...iku-horoskopas/
dar gal cia rasite ka tinkamo
http://www.mamosdien...skopas-550.html
Laba Na jungiuosi ir as cia perskaiciau kelias temas, prisirinkau info kuri man labiausiai patiko, liko maloniausias darbas tik va galvoju bandyt su fotosopu daryt, nesu su juo dirbusi, na bet laiko turiu, manau atrasiu ka su kuo naudot tik va niekaip neatsiuncia man jo gal kuri zinote kur ji rasti?
QUOTE(Murinka @ 2012 06 24, 11:40)
Reikia sumazinti pixelius...
man rodos sita programele padaro http://www.drpic.com/
http://www.efoto.lt/...age_resizer_1_2
kur nebrangiai padaro saldainiu poperelius
Papildyta:
ar galite man kas pagelbeti saldainiu maketa su nuotrauka krikstynoms padaryti? ir sampano etiketes/. aciū
Papildyta:
http://fotodovanos.b...saldainiai.html
kaip uzdeti ant tokiu nemokamu maketu nuotrauka?
Papildyta:
ar galite man kas pagelbeti saldainiu maketa su nuotrauka krikstynoms padaryti? ir sampano etiketes/. aciū
Papildyta:
http://fotodovanos.b...saldainiai.html
kaip uzdeti ant tokiu nemokamu maketu nuotrauka?