Jei reikia, 10 štai tokių fonų galite parsisųsti
iš čia
10_fonu.rar - 27.0 Mb
sveikutes
jungiuosi ir as i stresuojanciuju gretas liepos 21 krikstysime draugo sesers sunu ir busim kriksto tevais tad pradejau ziurinet ka cia grazaus sugalvot, nesinori tik sedet prie stalo taigi darau ir as krikstuka, jis jau prie pabaigos tik foto truksta (kurias gausim liepos pradzioj), todel noriu paklausti kur spausdinat visa sita grozi? pasiklausinejau ir ar 10lt+pvm yra normali kaina ar brangu? gal kas ka pasiulys?
dar vienas techninis klausimas - kaip visus psd failus sukelt i viena pdf? knisuos knisuos ir vistiek nemoku... na ir dar paklausiu. norejau spausdint ant A4 formato todel pas mane dabar lapas 210 x 297, bet pagalvojau kad durnai atrodys toks didelis tai nutariau spausdinsiu ant A5 (148×210) tai kaip cia man dabar daryt? ar viska perdaryt ar spaustuve pati susidelios ant vieno lapo kai kels 4 ?.. ar bus iziurima (nes vis del to pas mane viskas ant A4 sudeliota o cia juk mazinsis vaizas...)
jungiuosi ir as i stresuojanciuju gretas liepos 21 krikstysime draugo sesers sunu ir busim kriksto tevais tad pradejau ziurinet ka cia grazaus sugalvot, nesinori tik sedet prie stalo taigi darau ir as krikstuka, jis jau prie pabaigos tik foto truksta (kurias gausim liepos pradzioj), todel noriu paklausti kur spausdinat visa sita grozi? pasiklausinejau ir ar 10lt+pvm yra normali kaina ar brangu? gal kas ka pasiulys?
dar vienas techninis klausimas - kaip visus psd failus sukelt i viena pdf? knisuos knisuos ir vistiek nemoku... na ir dar paklausiu. norejau spausdint ant A4 formato todel pas mane dabar lapas 210 x 297, bet pagalvojau kad durnai atrodys toks didelis tai nutariau spausdinsiu ant A5 (148×210) tai kaip cia man dabar daryt? ar viska perdaryt ar spaustuve pati susidelios ant vieno lapo kai kels 4 ?.. ar bus iziurima (nes vis del to pas mane viskas ant A4 sudeliota o cia juk mazinsis vaizas...)
Perskaičiau visą temą ir ištyrinėjau visas nuorodas. Kažkodėl kur net keliose vietose įmestas mamyciuklubas.lt linkas nieko neatidaro Ar ten tik registruotiem rodo info?
Mes ruošiamės dvigubom krikšynom, todėl labai reikia ir mergaitiško, ir berniukiško maketų. Gal kas pasidalintų? elzesm@gmail.com
Papildyta:
dar maciau vis klausiama apie spausdinima. pries kokius 7m esu darius laikrastuka (ten kitaip progai), na tada as ten toki paprasta dariau, mazai mokejau tu programu. tai tada dariau su wordu, tik nustacius A3 formata. Ir viska deliojau taip, kad paskui atspausdinus ir perlenkus buvo kaip laikrastis. ir spausdinau tada ta pati lapa is abieju puse (nezinau ar kas supratot ka cia prirasiau , na zodziu gavosi keturiu lapu laikrastukas), kurio nereikejo irisineti, susegineti ar pan.
Gal kam tiks si mintis
Mes ruošiamės dvigubom krikšynom, todėl labai reikia ir mergaitiško, ir berniukiško maketų. Gal kas pasidalintų? elzesm@gmail.com
Papildyta:
dar maciau vis klausiama apie spausdinima. pries kokius 7m esu darius laikrastuka (ten kitaip progai), na tada as ten toki paprasta dariau, mazai mokejau tu programu. tai tada dariau su wordu, tik nustacius A3 formata. Ir viska deliojau taip, kad paskui atspausdinus ir perlenkus buvo kaip laikrastis. ir spausdinau tada ta pati lapa is abieju puse (nezinau ar kas supratot ka cia prirasiau , na zodziu gavosi keturiu lapu laikrastukas), kurio nereikejo irisineti, susegineti ar pan.
Gal kam tiks si mintis
Gal kuri zino, kur Kaune nebrangiai spausdina?
QUOTE(vilmutee @ 2012 04 30, 08:58)
.....
Prašome nerašyti šioje temoje savo elektroninių adresų!!!
Necituokite nuotraukų!!!
Prašome nerašyti šioje temoje savo elektroninių adresų!!!
Necituokite nuotraukų!!!
Merginos ši tema yra skirta tam, kad žmonės dalytusi idėjomis, ir savo darbeliais, patartų iškilus kažkokiems nesklandumams. Neterškite temos savo el. adresais, nes kitos mamytės kurios netingi pačios paieškoti info, turi bereikalo sugaišti daug laiko, skaitant spamines žinutes su Jūsų el. adresais.
Sveikos mamytės, kiek daug grožybių prisižiūrėjau Norėjau paprašyti, gal kas nors galėtų pamokyti kaip pagaminti tą laikraštuką?
Na atsiprasau labai, bet nezinau kaip ka daryt, todel sakau gal kam patogiau i gmail parasyt
QUOTE(<...Neringa...> @ 2012 06 19, 18:44)
Sveikos mamytės, kiek daug grožybių prisižiūrėjau Norėjau paprašyti, gal kas nors galėtų pamokyti kaip pagaminti tą laikraštuką?
Labas vakaras, o su kokia programa ruošiatės jį daryti? Nes yra mamyčių kurios dirba su wordu, paintu, photoshopu ir kitomis programėlėmis
Papildyta:
QUOTE(eevelina511 @ 2012 06 19, 23:08)
Na atsiprasau labai, bet nezinau kaip ka daryt, todel sakau gal kam patogiau i gmail parasyt
Pasiskaitykite ankstesnes temas, ten tikrai labai daug informacijos yra sukelta.
Aš pati kai nieko nemokėjau ir norėjau padaryti krikštynų laikraštuką savo dukrytei perskaičiau labai daug senų temų, iš ten susirinkau visą informaciją ir pradėjau darbuotis. Jei ko pritrūkdavo, ar nežinojau kaip sutvarkyti paveiksliukus padėjo SM mamytės.
QUOTE(<...Neringa...> @ 2012 06 19, 18:44)
Aš nesenai baigiau saviškį.Dariau wordu, kadangi su sudėtigom programom dirbt nemoku.Dukrytės nuotraukas apsikarpiau ir visaip kitaip apdirbau per http://www.loonapix.com/lt programą internete. Didžiąją dalį tekstų idėjų susirinkau šioje tamoje, bet šį tą pakoregavau, suasmeninau.
Pradžioje aprašiau krikštynų prasmę, įdėjau kriktynų tumpą programą.Po to keletą puslapių skyriau krykštukei.Surašiau jos dosje, vardo ir krikšto vardo reikšmes, likimo spėjimus pagal metus, gimimo mėnesį ir pan.Gimimo metų geriausų filmų, knygų dešimtukus, populiariausius vaikų vardus.Tą pačią dieną gimusius garsius žmones ir reikšmingus įvykius.
Po to po puslapį skyriau tėvelių, sesutės, krikšto tėvų ir senelių mintims ir palinkėjimams, įsakymams ir pareigoms.O gale svečių horoskopai ir juokingos vaikų mintys bei gyvenimo išmintis.
Paskutiniame puslapyje krykštukė dėkoja svečiams už dalyvavimą krikštynose, o tame žurnaliuke kur skirtas mažylei, palikta keletas lapų svečių palinkėjimams įrašytį.
Visas žurnaliukas iliustruotas įvairiai apipavidalintom nuotraukom ir vaikiškais paveikslėliais iš čia http://www.lenagold.ru/
Rašau jau žurnaliukas, nes gavosi 17 psl. .Bet visko nebūtina dėt.Čia man taip norėjosi.
QUOTE(vilmutee @ 2012 06 19, 22:16)
Labas vakaras, o su kokia programa ruošiatės jį daryti? Nes yra mamyčių kurios dirba su wordu, paintu, photoshopu ir kitomis programėlėmis
Darysiu su wordu, nes su kitomis nelabai moku, na čia jau daug patarimų prisieiškojau, jei ties kažkur suklupsiu rašysiu, gal pagelbės kas