Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų žurnaliukai

QUOTE(Deima_Di @ 2012 05 11, 11:01)
nezinau kaip parodyti nes ne paveiksliukas, tai neikelsiu, jis wordinis  g.gif
nebent kai bus atspausdintas nufotkinsiu  4u.gif

Na tuomet lauksime jau atspausdinto laikraštuko wink.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Labai reikia gimines medzio paveiksliuko su vieta 5 nuotraukom. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif uz dvieju savaiciu krikstysim savo antra suneli.labai noreciau padaryti krikstuko laikrastuka(nes pirmam nedariau, buvau visai zalia) ir si kart noriu padaryti.bet net neisivaizduoju kaup tai padaryti, nuo ko pradeti, su kokia programele dirbti. Visam internete visaup ieskojau kazkokio pavyzdelio- maketo, ant kurio virsaus gakeciau perdaryt pagal save.labai prasau, kam negaila ir nesunku man pagelbet, gal galetumet kuri atsiust savo pavyzdeli,nes tikrai neisivaizduoju kaip daryt,o laikas bega:( buciau laaaabai jums dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kesana @ 2012 05 15, 23:13)
Sveikos mamytes 4u.gif 

Pasiskaitykit senesne tema
gal rasit ideju
Photoshop pamokos
Atsakyti
Skaiciau daug forumu, bet neesu kompiuteraste ir tikrai viena be pagalbos nepadarysiu sad.gif su PS isvis nemoku dirbti net neturiu jo unsure.gif

Labai prasau pagalbos, padekit, kas galit atsiuskit savo daryta, o as ant virsaus pakeisiu savaip 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos supermamaytės 4u.gif nusprendžiau ir aš padaryti dukrytei krikštuką - žurnaliuką, gaunasi šeip, bet labai noriu savo iš širdies daryto. ačiū labai vile201 už nuorodėles notworthy.gif notworthy.gif
dabar galvoju o kur atsispausdinti jau padarytą, kad būtų ir popieriukas gražus ir gautūsi kaip žurnaliukas? taip pat gal kas žino kur daromos nuotraukėlės lipdukai?
būčiau labai dėkinga už informaciją 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(♥ £eja ♥ @ 2012 05 16, 14:14)
Sveikos supermamaytės  4u.gif  nusprendžiau ir aš padaryti dukrytei krikštuką - žurnaliuką, gaunasi šeip, bet labai noriu savo iš širdies daryto. ačiū labai vile201 už nuorodėles  notworthy.gif  notworthy.gif
dabar galvoju o kur atsispausdinti jau padarytą, kad būtų ir popieriukas gražus ir gautūsi kaip žurnaliukas? taip pat gal kas žino kur daromos nuotraukėlės lipdukai?
būčiau labai dėkinga už informaciją  4u.gif  4u.gif

lauksim galutinio varianto, nepamirskit imest.smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vile201 @ 2012 05 16, 20:29)
lauksim galutinio varianto, nepamirskit imest.smile.gif ax.gif

nežinau net ar verta, čia tik širdžiai mielas blush2.gif net nelyginti su jūsų thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai irgi jau esu pradėjusi kurti krikštuką savo sūneliui ax.gif Jau išties nebedaug ir beliko, tik reik rast laiko prisėsti pabaigti. Bet išties, žiauriai daug laiko ir darbo atima laikraštuko kūrimas, bet man pačiai be galo miela kažką savo rankomis sukurti. Nors jaučiu, kad svečiai pervers kokį kartelį du ir viskas... Bet užtai man liks atsiminimui visam gyvenimui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2012 05 17, 09:13)
Aš tai irgi jau esu pradėjusi kurti krikštuką savo sūneliui ax.gif Jau išties nebedaug ir beliko, tik reik rast laiko prisėsti pabaigti. Bet išties, žiauriai daug laiko ir darbo atima laikraštuko kūrimas, bet man pačiai be galo miela kažką savo rankomis sukurti. Nors jaučiu, kad svečiai pervers kokį kartelį du ir viskas... Bet užtai man liks atsiminimui visam gyvenimui wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal galite padeti? - kaip i png formato remeli ideti foto?
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2012 05 17, 13:39)
gal galite padeti? - kaip i png formato remeli ideti foto?

Cia tikrai rasit
Atsakyti