Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų žurnaliukai

Gal kas turite horoskopu klipartus? ax.gif ne visus randu doh.gif arba parasykite kur galeciau rast
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 05 20, 12:30)
Gal kas turite horoskopu klipartus?  ax.gif  ne visus randu  doh.gif  arba parasykite kur galeciau rast

Prašom smile.gif
Galite parsiųsti įkėliau į
failai.lt
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2013 05 20, 16:06)
Prašom smile.gif
Galite parsiųsti įkėliau į
failai.lt

labai labai labai aciu
Atsakyti
merginos,kažkur mačiau raidelių nuoroda..tai yra man reikia raidės I su žvėrėliu..gal kuri turit ar žinote kur parsisiusti?ačiū laikas spaudžia neturiu laiko ieškoti sad.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(Farida2010 @ 2013 05 20, 20:42)
merginos,kažkur mačiau raidelių nuoroda..tai yra man reikia raidės I su žvėrėliu..gal kuri turit ar žinote kur parsisiusti?ačiū laikas spaudžia neturiu laiko ieškoti sad.gif ačiū

Pažiūrėkite čia daug raidžių, gal ką rasite sau smile.gif
Raidės
Atsakyti
SVEIKI,
gal kas turi graziu zodziu sesei? noriu padaryt remeli su mergyciu foto, reikia tam graziu zodziu, nerandu. Dekuj
Atsakyti
Sveikos darbštuolės, Jūs mane paskatinote daryti krikštuką smile.gif kadangi krikštynos jau ne už kalnų jau pradėjau darbuotis. Tačiau susiduriau su problema, nerandu šeimos-giminės medžio, kad galėčiau pasidaryti su reikimu žmonių išsidėstymu ir pan.
Būsiu dėkinga AČIŪ iš anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egidija88 @ 2013 06 14, 23:56)
Sveikos darbštuolės, Jūs mane paskatinote daryti krikštuką smile.gif kadangi krikštynos jau ne už kalnų jau pradėjau darbuotis. Tačiau susiduriau su problema, nerandu šeimos-giminės medžio, kad galėčiau pasidaryti su reikimu žmonių išsidėstymu ir pan.
Būsiu dėkinga AČIŪ iš anksto smile.gif

Į google įvesk "Family tree" ir išmes daug šeimos medžių: VA ČIA
Atsakyti
sveikutes gal kas dare krikstuka dviem vaikuciams is karto , ta prasme vienas laikrastukas, du krikstijami vaikuciai, gal kas pasidalintu blush2.gif
Atsakyti
labukas, busiu kriksto mama, tad darau kriksto albuma. jame bus siek tiek foto, kurias toliau gales pildyti teveliai, himnas meilei, krikstateviu pasizadejimai, sveciu palinkejimai. labai daug visokiu rasliavu ten nedejau, nors galima deti kazka apie horoskopa, vardo reiksme, apie krikstatevius ir pan. o atrodo stai taip (dar nebaigtas) user posted image
Atsakyti
QUOTE(spaicyy @ 2013 06 20, 16:58)

labai gražu ir skoninga thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlette @ 2013 06 21, 11:30)
labai gražu ir skoninga  thumbup.gif  smile.gif

labai aciu 4u.gif
Atsakyti