Gal kas turite horoskopu klipartus? ne visus randu arba parasykite kur galeciau rast
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 05 20, 12:30)
Gal kas turite horoskopu klipartus? ne visus randu arba parasykite kur galeciau rast
Prašom
Galite parsiųsti įkėliau į
failai.lt
QUOTE(Saga 28 @ 2013 05 20, 16:06)
labai labai labai aciu
merginos,kažkur mačiau raidelių nuoroda..tai yra man reikia raidės I su žvėrėliu..gal kuri turit ar žinote kur parsisiusti?ačiū laikas spaudžia neturiu laiko ieškoti ačiū
QUOTE(Farida2010 @ 2013 05 20, 20:42)
merginos,kažkur mačiau raidelių nuoroda..tai yra man reikia raidės I su žvėrėliu..gal kuri turit ar žinote kur parsisiusti?ačiū laikas spaudžia neturiu laiko ieškoti ačiū
Pažiūrėkite čia daug raidžių, gal ką rasite sau
Raidės
SVEIKI,
gal kas turi graziu zodziu sesei? noriu padaryt remeli su mergyciu foto, reikia tam graziu zodziu, nerandu. Dekuj
gal kas turi graziu zodziu sesei? noriu padaryt remeli su mergyciu foto, reikia tam graziu zodziu, nerandu. Dekuj
QUOTE(Egidija88 @ 2013 06 14, 23:56)
Sveikos darbštuolės, Jūs mane paskatinote daryti krikštuką kadangi krikštynos jau ne už kalnų jau pradėjau darbuotis. Tačiau susiduriau su problema, nerandu šeimos-giminės medžio, kad galėčiau pasidaryti su reikimu žmonių išsidėstymu ir pan.
Būsiu dėkinga AČIŪ iš anksto
Būsiu dėkinga AČIŪ iš anksto
Į google įvesk "Family tree" ir išmes daug šeimos medžių: VA ČIA
sveikutes gal kas dare krikstuka dviem vaikuciams is karto , ta prasme vienas laikrastukas, du krikstijami vaikuciai, gal kas pasidalintu
labukas, busiu kriksto mama, tad darau kriksto albuma. jame bus siek tiek foto, kurias toliau gales pildyti teveliai, himnas meilei, krikstateviu pasizadejimai, sveciu palinkejimai. labai daug visokiu rasliavu ten nedejau, nors galima deti kazka apie horoskopa, vardo reiksme, apie krikstatevius ir pan. o atrodo stai taip (dar nebaigtas)
QUOTE(spaicyy @ 2013 06 20, 16:58)
labai gražu ir skoninga