Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų žurnaliukai

Labas vakarelis 4u.gif ar Jums veikia nuoroda raidziu nurodyta pirmame psl? esu naudojusi ju raidziu ir labai patiko o dabar neatidarau kazko.. gal kazkas pasikeite?
QUOTE(vilmutee @ 2012 04 30, 08:58)
Naudingos nuorodos[/size]

http://www.hiti.dk

gal turite info kur dar raidziu galima rasti? kazkada su anciukais buvau radusi, dabar nu niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2013 04 09, 23:32)
Labas vakarelis  4u.gif ar Jums veikia nuoroda raidziu nurodyta pirmame psl? esu naudojusi ju raidziu ir labai patiko o dabar neatidarau kazko.. gal kazkas pasikeite?

gal turite info kur dar raidziu galima rasti? kazkada su anciukais buvau radusi, dabar nu niekaip  doh.gif

Čia labai daug visokių raidžių
Atsakyti
sveiki. turiu krikstynu informacijos, galiu pasidalinti kam reikia. gal kas pasidalintu ir su manim krikstynu laikrastuku, nes viena esu darius, dar reiketu kazko naujo kitam berniukui. susirasom smile.gif
Atsakyti
labas rytas,

kas galetu man padeti? smile.gif noriu sukurti laikrastuka photoshop programa, taciau nezinau kaip man pasirinkti formata, kad paksui kai spausdinsiu, kad butu galima ji perlenkti ir atspausdinti kaip knygute tokia? reikia rinktis a4 ar a3 formata? ar gulscia lapa daryti ir ant jo daryti iskart du puslapius? pats laikrastukas noreciau kad butu a4 formato dydzio
Atsakyti
gal kas darėt krikštynų laikraštuką dvynukams? nesugalvoju, ar vieną abiems daryt ar kiekvienam atskirai doh.gif gerai pagalvojus, tai vistiek jie vienodi bus, tik kad vardai skirsis. bet nežinau... gal kas patirties turit šiuo klausimu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adiaVT @ 2013 04 28, 22:15)
gal kas darėt krikštynų laikraštuką dvynukams? nesugalvoju, ar vieną abiems daryt ar kiekvienam atskirai  doh.gif gerai pagalvojus, tai vistiek jie vienodi bus, tik kad vardai skirsis. bet nežinau... gal kas patirties turit šiuo klausimu?  blush2.gif

Man irgi dilema. Krikstiju abu, mergaite ir berniuka. Neturiu laiko kada uzsiiminet maketavimais.. tai irgi dilema ar viena bendra daryti ar du atskirus.. labiau linkstu link bendro smile.gif Ir tortus dabar uzsisakineju, rezervuojuos, galvoju ar viena dideli ar abiems atskira doh.gif
Atsakyti
pažįstama darė dvigubas krikštynas, tai jai dariau du atskirus lankstinukus ( vietoj žurnaliuko). ten buvo pusseserės, gražiai atrodė. bet jei tai yra tos pačios šeimos tai man gražiau būtų viename žurnaliuke viskas, nes vistiek kažką naujo sumastyti labai sunku o tą pati atskiruose žurnaluose rašyti kaškaip man nelabai, nebent va lankstinukus du atskirus daryt tada mažiau mastyti reiktu ka prirašyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 04 28, 23:45)
Man irgi dilema. Krikstiju abu, mergaite ir berniuka. Neturiu laiko kada uzsiiminet maketavimais.. tai irgi dilema ar viena bendra daryti ar du atskirus.. labiau linkstu link bendro smile.gif Ir tortus dabar uzsisakineju, rezervuojuos, galvoju ar viena dideli ar abiems atskira  doh.gif

Manau, kad ir laikraštukas ir tortas padarytas vienas dviem vaikams su fantazija ir kūryba bus žymiai originaliau nei du. Juk jie sesutė su broliuku visvien visur kartu ir nuotraukose laikraštuke ir prie torto biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
laikrastuka kaip ir susikurpiau bet vis vargstu su fono paveikslėliais...
Gal kas zinot kaip uzdėt fono paveikslėli 2007 worde (puslapio maketas-->puslapio spalva--> užpildo efektai...) kad butu per visa puslapi.
Nes man kai uzdeda, per perziura rodo gerai, o atspauzdinus fonas buna sudarytas iš 36 mazu fono paveikslėliu doh.gif atrodo viska isbandziau, bet niekaip padaryt fono paveiksliuko per visa lapa neiseina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2013 05 02, 08:10)
Laba diena,
laikrastuka kaip ir susikurpiau bet vis vargstu su fono paveikslėliais...
Gal kas zinot kaip uzdėt fono paveikslėli 2007 worde (puslapio maketas-->puslapio spalva--> užpildo efektai...) kad butu per visa puslapi.
Nes man kai uzdeda, per perziura rodo gerai, o atspauzdinus fonas buna sudarytas iš 36 mazu fono paveikslėliu doh.gif atrodo viska isbandziau, bet niekaip padaryt fono paveiksliuko per visa lapa neiseina verysad.gif

As kai worde darydavau tai dedavau kaip paveiksleli per visa lapo dydi, nes kitaip irgi nesigaudavo.. stai pvz kaip as darydavau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katcia: 03 gegužės 2013 - 09:44
QUOTE(katcia @ 2013 05 03, 10:43)
As kai worde darydavau tai dedavau kaip paveiksleli per visa lapo dydi, nes kitaip irgi nesigaudavo.. stai pvz kaip as darydavau

Labai ačiū aciuks.gif pabandžiau ir viskas gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 03 gegužės 2013 - 15:12
Sveikos mamos, žaliuoju su tuo laikraštuku. Niekaip neįkertu , kaip daryti su PowerPoint. Apšvieskit kas galit, gal kokią nuorodą įmeskit. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti