Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų žurnaliukai

QUOTE(Serinute @ 2012 08 14, 18:43)
Sveikos, nežinau kurioje temoje klausti, bet šita tema susijusi smile.gif
Kur gauti normalius vaflinius saldainius, kad būtų suvynioti ne į tą polietileninį maišelį, o į sviest pop. ir foliją??? Kažin ar dar yra iš vis tokių...

Extra saldainiai dar būdavo vyniojami į tą su folija,db jau irgi senokai mačiau,gal dar kur ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2012 08 14, 17:43)
Kur gauti normalius vaflinius saldainius, kad būtų suvynioti ne į tą polietileninį maišelį, o į sviest pop. ir foliją??? Kažin ar dar yra iš vis tokių...

va, va, ir man ta problema buvo iskilus, pusia Kauno apvariau, kol radau saldainiu, maximoj extriniu saldainiu jau nebera, sake negamina, tai radau norfoj saldainiai kolumbo, su tokiu rudu popieriuku, kilogramo kaina kazkas virs 12lt.jie i sviestini popieriu suvynioti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2012 08 16, 19:34)
va, va, ir man ta problema buvo iskilus, pusia Kauno apvariau, kol radau saldainiu, maximoj extriniu saldainiu jau nebera, sake negamina, tai radau norfoj saldainiai kolumbo, su tokiu rudu popieriuku, kilogramo kaina kazkas virs 12lt.jie i sviestini popieriu suvynioti thumbup.gif

Ačiū. Lėksim paieškoti tokių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2012 08 14, 15:43)

Jums tikriausiai jau paveluota informacija, bet gal kitoms pravers.

Norfoje yra labai skanių ir kokybiškų saldainių su folija ir sviestiniu popieriuku. Mėlyni, su kažkokiu žmogeliuku, nepamenu kaip vadinasi, bet rusiški jie 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ruosiuosi ir as krikstynoms, tad atlekiau pas Jus pasisemti ideju ir pagalbos smile.gif galbut kas darete seimos medi ir zinote kokia programele internete, kur butu galima susimaketuoti medi ir atspausdinti Krikstuke?
Atsakyti
QUOTE(SSerena @ 2012 08 23, 12:51)
Sveikutes smile.gif ruosiuosi ir as krikstynoms, tad atlekiau pas Jus pasisemti ideju ir pagalbos smile.gif galbut kas darete seimos medi ir zinote kokia programele internete, kur butu galima susimaketuoti medi ir atspausdinti Krikstuke?

as seimos medi dariau puslapyje imikimi.com, ten l.daug pavyzdziu yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SSerena @ 2012 08 23, 12:51)

Man tai buvo viena mamyte atsiuntus ir as su paprasciausiu wordu pasidariau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2012 08 23, 19:00)
as seimos medi dariau puslapyje imikimi.com, ten l.daug pavyzdziu yra  mirksiukas.gif

o kaip tu uzrasiai vardus,nes kiek bandziau imikimi uzrasyt man neleidzia vardo g.gif
Atsakyti
Sveikos. Noreciau jusu pagalbos 4u.gif gal kas turite pasizadejimo korteliu sablonu ar paciu korteliu "paskolinti", nes as baigiu "isproteti" be kankindama savo kompa smile.gif nu padariau laikrastuka, lankstinukus nu kaip sustojau prie korteliu taip sustojau doh.gif jei neturite tai gal papasakokite kaip darote? aciukas 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

ir aš noriu jungtis į Jūsų būrį. Prieš keletą metų krikštijau savo pirmą sūnų, tai visas šaunias idėjas pasisėmiau pas jus. Dabar laikas vėl viską prisiminti, nes krikštysiu antrąjį savo sūniuką.

Ką turėčiau padaryti, kad galėčiau žvilgtelėti į Jūsų krykštynukus? g.gif

Kadangi nesu kompiuterastė, tai dariau paprastai su wordu. Pati po to atspausdinau susegiau ir surišau. Bandysiu vėl kažką sukurt, su minimaliom išlaidom.
Atsakyti
labas mamytes 4u.gif bukit geros patarkit is patirties help.gif , nusipirkau vafliniu saldainiu bet jie !!!per mazi!!! mega_shok.gif ar taip gali but kad skiriasi saldainiu dydziai aggressive.gif nes popieriuku matmenys 8.5*10 (ismatavau- atitinka). kokius saldainius jus pirkote kad tiktu i popiereli? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Taurė27 @ 2012 08 28, 15:11)
Laba diena,

ir aš noriu jungtis į Jūsų būrį. Prieš keletą  metų krikštijau savo pirmą sūnų, tai visas šaunias idėjas pasisėmiau pas jus. Dabar laikas vėl viską prisiminti, nes krikštysiu antrąjį savo sūniuką.

Ką turėčiau padaryti, kad galėčiau žvilgtelėti į Jūsų krykštynukus? g.gif

Kadangi nesu kompiuterastė, tai dariau paprastai su wordu. Pati po to atspausdinau susegiau ir surišau. Bandysiu vėl kažką sukurt, su minimaliom išlaidom.

labukas, bandyk atidziau perziureti - tikrai daug mamyciu yra pasidalinusios ir mintimis ir sabloniukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forti @ 2012 10 02, 10:38)
labas mamytes  4u.gif  bukit geros patarkit is patirties help.gif , nusipirkau vafliniu saldainiu bet jie !!!per mazi!!! mega_shok.gif ar taip gali but kad skiriasi saldainiu dydziai aggressive.gif  nes popieriuku matmenys 8.5*10 (ismatavau- atitinka). kokius saldainius jus pirkote kad tiktu i popiereli?  g.gif
Papildyta:
labukas, bandyk atidziau perziureti - tikrai daug mamyciu yra pasidalinusios ir mintimis ir sabloniukais  thumbup.gif

sveika, kad man tiko visokie saldainiai. nes jie kazkaip vienodo dydzio smile.gif o tu pati dareis sablona saldainiu?
Atsakyti