Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų žurnaliukai

QUOTE(neringiuks @ 2012 08 02, 14:00)
sveikos mamutes,
Norejau pasirteirauti gal kuri yra segusi krikstukus su tais skylamusiais, kur buna gelytes,angeliukai,ir t.t., noreciau pamatyti kaip atrodo taip susegtas krkikstukas, gal kuri gali ikelti foto ? g.gif
Nezinau koki pirkti ar paprasta ar toki koki , tik abejoju  delto, kad  jiebus labai platus na pvz sirdute,  jinai plati tai ir ismus tokia skyle g.gif, nesjei jie dideli pramus teksta doh.gif
Na nezinau mielosios laukiu Jusu patarimo? g.gif

mums spaustuveje padarė skylutes, kaip buna lapai irišti plastikine spirale. laikraštuka suvarsteme atlasine plona juostele, tarsi supyneme, rezultatu likau tikrai patenkinta. Gaila, kad foto neturiu
Atsakyti
Sveikos mergaites mirksiukas.gif As kaip ir dauguma is jusu ruosiuosi krikstynom, tik va susiduriau su problemele smile.gif krikstukas padarytas, bet.... gal ir kartosiuosi su siuo klausimu tai is kart sorry 4u.gif
* kaip padaryti kai paspaudi jau ant spausdinimo kad rodytu background'a? man del kazkokiu priezasciu jo nerodo
* kaip sumazinti dydi nes pas mane dydis tai gigantiskas ax.gif kai paspaudi ant spausdinimo puse krikstuko terodo. Kaip padaryti tas 5mm parastes? kad rodytu normalu vaizda?
Aciu iskart uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitukas80 @ 2012 08 07, 12:47)
mums spaustuveje padarė skylutes, kaip buna lapai irišti plastikine spirale. laikraštuka suvarsteme atlasine plona juostele, tarsi supyneme, rezultatu likau tikrai patenkinta. Gaila, kad foto neturiu

kokios kainos tokio susegimo?
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2012 08 07, 17:15)
kokios kainos tokio susegimo?

spaustuve nemokamai padarė skylutes, o juostelė nėra brangi, nepamenu tiklsiai, bet 1 m - iki 1,5 lito kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Matrioske @ 2012 08 07, 16:05)
Sveikos mergaites  mirksiukas.gif As kaip ir dauguma is jusu ruosiuosi krikstynom, tik va susiduriau su problemele smile.gif krikstukas padarytas, bet.... gal ir kartosiuosi su siuo klausimu tai is kart sorry  4u.gif
* kaip padaryti kai paspaudi jau ant spausdinimo kad rodytu background'a? man del kazkokiu priezasciu jo nerodo
* kaip sumazinti dydi nes pas mane dydis tai gigantiskas  ax.gif kai paspaudi ant spausdinimo puse krikstuko terodo. Kaip padaryti tas 5mm parastes? kad rodytu normalu vaizda?
Aciu iskart uz pagalba  4u.gif

Del fono, tai cia rasit parasyta fono nustatymai

O del dydzio tai jei su wordu daret, nusistatykit parastes per Page Layout - Margins 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murinka: 08 rugpjūčio 2012 - 11:26
Sveikos mamytes man reikia graziu raideliu kad galeciau uzrasyti mergytes varda ar masinytemis puostos gal zinot is kur gauti kokia nuoroda galit imesti ar man i asmenine zinute parasykit aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(ngabrielyte @ 2012 08 10, 14:21)
Sveikos mamytes man reikia graziu raideliu kad galeciau uzrasyti mergytes varda ar masinytemis puostos gal zinot is kur gauti kokia nuoroda galit imesti ar man i asmenine zinute parasykit aciu labai.

Traukinukas ir kt.

cia yra daug grazios raides ir skaiciai.

cia ivedus teksta, padaro raides grazios raides

cia irgi suvedus teksta virsuje duoda pasirinkti daug sriftu, yra ir su masinytem, ir su zvereliais ir t.t.
idomesni sriftai tekstui

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murinka: 10 rugpjūčio 2012 - 16:19
Sveikos mamytes,

Pries pora metu dariau laikrastuka suneliui, tai jetus kaip viskas pasikeite, pasirodo jau viska ir nusipirkt galima sad.gif

na dabar reikia laikrastuko broliukui, naujo, su beveik nesikartojancia informacija doh.gif

gal galite pagelbeti su ta medziaga, kuri buna skirta broliukui ir nuo broliuko, isakymai, palinkejimai ir pan.

labiausiai buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fruttini @ 2012 08 14, 14:21)
Sveikos mamytes,

Pries pora metu dariau laikrastuka suneliui, tai jetus kaip viskas pasikeite, pasirodo jau viska ir nusipirkt galima sad.gif

na dabar reikia laikrastuko broliukui, naujo, su beveik nesikartojancia informacija  doh.gif

gal galite pagelbeti su ta medziaga, kuri buna skirta broliukui ir nuo broliuko, isakymai, palinkejimai ir pan.

labiausiai buciau dekinga  4u.gif

10 įsakymų sesutei (broliukui)
1. Besąlygiškai mylėti ir gerbti mane.
2. Niekada neatsisakyti su manimi pažaisti.
3. Ginti mane nuo kiemo vaikų, jei jie atiminės iš manęs žaislus ar kitaip įžeidinės.
4. Padėti susitvarkyti man kambarį, kad tėveliai nebartų dėl netvarkos.
5. Neatiminėti žaislų ir saldainių, kai norėsiu pats (pati) duosiu.
6. Nepykti, jei ne vietoje paliktai Bratz lėlei bus išsuktos rankos ar kojos(mašinai bus nusukti ratai).
7. Pabūti su manimi, kai tėveliai norės kur nors išeiti.
8. Kai eisiu į mokyklą, padėti ruoši pamokas, kartai ir už mane jas padaryti.
9. Nepykti, kai per mano šventes visas dėmesys bus skirtas man.
10. Neišduoti mano patikėtų paslapčių.

10 įsakymų broliui (žymiai vyresniam)
1. Besąlygiškai mylėti ir gerbti mane.
2. Niekada neatsisakyti su manimi pažaisti.
3. Ginti mane nuo kiemo vaikų, jei jie atiminės iš manęs žaislus ar kitaip įžeidinės.
4. Sutvarkyti mano žaislus, kai per juos nebus galima praeiti.
5. Perduoti savo jaunų dienų patirtį.
6. Nieko nesakyti, jei ne vietoje paliktas mobilus telefonas bus išardytas.
7. Pabūti su manimi, kai tėveliai norės kur nors išeiti.
8. Kai eisiu į mokyklą, padėti ruoši pamokas, kartai ir už mane jas padaryti.
9. Nepykti, kai merginų dėmesys bus nukreiptas daugiau į mane.
10. Nereikšti nepasitenkinimo, kai iškvepinsiu naujausius prancūziškus kvepalus.

Na čia tie tradiciniai biggrin.gif kur sklando visur internete, gal tiks...
Atsakyti
Aciu Sagai 28 mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, nežinau kurioje temoje klausti, bet šita tema susijusi smile.gif
Kur gauti normalius vaflinius saldainius, kad būtų suvynioti ne į tą polietileninį maišelį, o į sviest pop. ir foliją??? Kažin ar dar yra iš vis tokių...
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2012 08 14, 19:43)
Sveikos, nežinau kurioje temoje klausti, bet šita tema susijusi smile.gif
Kur gauti normalius vaflinius saldainius, kad būtų suvynioti ne į tą polietileninį maišelį, o į sviest pop. ir foliją??? Kažin ar dar yra iš vis tokių...

Nelabai seniai mačiau "Norfoj, atrodo "Kolumbo saldainiai" vadinosi, ir dar mačiau "Rūtos" fabriko saldainiai buvo nepamenu tik kaip vadinosi. Gal reikėtų pažiūrėti kur pardavinėja "Rūtos " saldainius tai gal ten būtų, o šiaip tai jau sunku tokių rast...
Atsakyti