Sveikos mamytes Musu krikstynos rugpjucio 17 d (kartu ir antasis gitadienis),tai pabaigiau daryti musu krikstuka Jame dejau daugiau nuotrauku,maziau visokiu tekstu:sudejau aprasyma apie Ūnę(zodiako zenklas,horoskopas,vardo reiksme,gimimo datos reiksme,bei kelias foto);mano tevai(nuotaukos keiksto tevu ir musu,bei aprasiau kiekviena is musu),palinkejimas Ūnei nuo tevu,padeka keiksto tevams,sveciams ir Mociutems; srinkau nuotraukas kur Ūnės pirmas kartas buvo(pvz:pirmos kaledos,pirmos gyvenimo akimirkos, pirmas gimtadienis, prma kelione,pirmos atostogos,pirma kose,pirmi zingsniai ir t.t.);sudejau nuotraukas is kvieno menesio,kaip mes pasikeitem per pirmuosius metus; nuotrauku galerija(kurioje stengiausi sudeti foto su visais sveciais kurie dalyvaus krikstynose ir jas pakometavau); kriksto sakramento reiksme (trumpai aprasiau) nu lyg ir viskas.... ymesiu foto,kaip atrodo musu krikstukas,gal kam nors praves mano idejos ]My Webpage[/URL]
Sveikutės,
Šiemet ir mūsų mažylio krikštynos, darau laikraštuką, ir iškyla tokių klausimų kaip:
1. Kiek jūs spausdinate kopijų? Visiems svečiams(porai) po vieną?
2. Kada įteikiate? Visiems svečiams ruošiu atsiminimo dovanėles, kurias įdėsiu į lininius maišelius. Kaip manote, ar tą laikraštuką prie visų dovanėlių dėti ir tarkim viską įteikti susirinkus prie stalo, ar kada. Kaip mamytės Jūs darote?
Labai laukiu patarimų...
Šiemet ir mūsų mažylio krikštynos, darau laikraštuką, ir iškyla tokių klausimų kaip:
2. Kada įteikiate? Visiems svečiams ruošiu atsiminimo dovanėles, kurias įdėsiu į lininius maišelius. Kaip manote, ar tą laikraštuką prie visų dovanėlių dėti ir tarkim viską įteikti susirinkus prie stalo, ar kada. Kaip mamytės Jūs darote?
Labai laukiu patarimų...
QUOTE(Serinute @ 2012 07 31, 11:51)
Sveikutės,
Labai laukiu patarimų...
Labai laukiu patarimų...
Sveika,
1. Šeimai po vieną.
2. Tiesiog manau galima padalinti jau susėdus prie stalo, po oficialios kalbos/išgėrus šampano/ tiesiog padėkoti, kad susirinko ir padalinti.
Serinute mes kai darem lanktinuka tai visiems po lekste buvom padeja tai visi atsisede pamate ir skaite, kai dariau zurnaliuka tai kai padekojom kad atvyko, pavalgem ir poilsiui davem paskaityti seimai po 1 zurnaliuka
QUOTE(emilijuxxs @ 2012 07 31, 14:08)
kas gali pasakyti kaip reikia daryti su wordu laikrastukus? aciu:)
Paprastai taip kaip dirbat įprastai worde, susikeliat tekstą, paveiksliukus ir dėliojat
Papildyta:
QUOTE(Serinute @ 2012 07 31, 13:51)
Sveikutės,
Labai laukiu patarimų...
Labai laukiu patarimų...
Aš asmeniškai tai visiems nespausdinau ... Padariau tik vieną egzempliorių, kad dukrytei prisiminimas būtų .. nes laikraštuką dariau būtent jai ir apie ją .. O svečiai tik pervertė prie stalo
sveiki,maciau kad kai kurie daro kaspinelius krikstynu,noreciau paklaust kada jus juos prisegat? prie stalo ar tiesiog kaip atvyksta is kart?
ausrele, w_ilt_e, Murinka ačiū už info. Nusprendėm spausdinti šeimai po vieną, o į mūsiškį tai į segti porą papildomų lapų su palinkėjimais ir pan.
Serinute,mes į saviškį taip pat įsegėm keletą papildomų lapų sveikinimams ir palinkėjimams
sveikos mamutes,
Norejau pasirteirauti gal kuri yra segusi krikstukus su tais skylamusiais, kur buna gelytes,angeliukai,ir t.t., noreciau pamatyti kaip atrodo taip susegtas krkikstukas, gal kuri gali ikelti foto ?
Nezinau koki pirkti ar paprasta ar toki koki , tik abejoju delto, kad jiebus labai platus na pvz sirdute, jinai plati tai ir ismus tokia skyle , nesjei jie dideli pramus teksta
Na nezinau mielosios laukiu Jusu patarimo?
Laba diena,
ačiū už idėjas ir informaciją
Darysiu ir aš savo dukrytei krikštuką... Laikraštį vestuvėms sėkmingai susimaketavau pati, tad tikiu, jog ir krikštuką pasidarysiu ne prastesnį Tik reikia prisiminti kaip dirbti su corel draw, nes būtent su tokia programa reikėjo dirbti, kad laikraštį spaustuvėje atspausdintų...
Šaunus tas Jūsų forumas, tik gaila, kad ta pati informacija, kur sudėta pirmame puslapyje kartojasi vos ne kiekviename puslapyje... Ir šiaip daug kas kartojasi... Na bet nieko nepadarysi, nes daug kas ankstesnių puslapių neskaito....
Truputį nukrypau į šoną
Mačiau, kad mamytės jau daro nebe laikraštukus, o žurnaliukus Va čia tai buvo man naujiena Reikės ir man pažaisti
Tik visų pirma reikia kompiuterį iki galo suinstaliuoti, nes trūksta net wordo, o apie sudėtingesnes programas net neklabu
Dabar "žvejoju" idėjas Jūsų forume
Dar kartą ačiū
Papildyta:
Tiesa, šita nuoroda iš pirmo puslapio jau nebeveikia
https://picasaweb.go...feat=directlink
ačiū už idėjas ir informaciją
Darysiu ir aš savo dukrytei krikštuką... Laikraštį vestuvėms sėkmingai susimaketavau pati, tad tikiu, jog ir krikštuką pasidarysiu ne prastesnį Tik reikia prisiminti kaip dirbti su corel draw, nes būtent su tokia programa reikėjo dirbti, kad laikraštį spaustuvėje atspausdintų...
Šaunus tas Jūsų forumas, tik gaila, kad ta pati informacija, kur sudėta pirmame puslapyje kartojasi vos ne kiekviename puslapyje... Ir šiaip daug kas kartojasi... Na bet nieko nepadarysi, nes daug kas ankstesnių puslapių neskaito....
Truputį nukrypau į šoną
Mačiau, kad mamytės jau daro nebe laikraštukus, o žurnaliukus Va čia tai buvo man naujiena Reikės ir man pažaisti
Tik visų pirma reikia kompiuterį iki galo suinstaliuoti, nes trūksta net wordo, o apie sudėtingesnes programas net neklabu
Dabar "žvejoju" idėjas Jūsų forume
Dar kartą ačiū
Papildyta:
Tiesa, šita nuoroda iš pirmo puslapio jau nebeveikia
https://picasaweb.go...feat=directlink
QUOTE(neringiuks @ 2012 08 02, 11:00)
Nezinau koki pirkti ar paprasta ar toki koki , tik abejoju delto, kad jiebus labai platus na pvz sirdute, jinai plati tai ir ismus tokia skyle , nesjei jie dideli pramus teksta
Mano nuomone geriausiai paaprastas skylamušis ir koks atlasinis kaspinėlis/juostelė