Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų žurnaliukai

QUOTE(Ingulyte @ 2012 07 20, 18:00)
Sveikos. Na ka ryt krikstynos, o as pasidariau lankstinuka. Beje ji spausdinau savo spalvotu spausdintuvu ir ant storesnio popieriaus.

Dariau su microsoft publisheriu. Jei kam reikes galesiu atsiust maketa, ant kurio galesite keisti.

Sveika,mano mazyliui ne uzkalnu irgi krykstynos ir man labai patiko tavo maketas, gal galetum man atsiusti, buciau dekinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2012 07 20, 20:21)
Mergaites, ar galetu kas padeti, prisisiunciau visokiu graziu remeliu png formate, bet nemoku i juos ikelti nuotraukyciu, bandziau photoshop online pagal kazkoki apamokele kitame forume daryt, bet man nepavyko, gal kas galetu pagelbet, ar pamokyt kaip reikia, ar kokia aiskia pamokele nurodyt.... ar dar gal kokiu variantu yra... buciau laaabai dekinga 4u.gif

aš irgi prisisiunčiau, ir nei velnio man niekas nesigavo. ir pasinaudojau šitam forume įkelta nuoroda thumbup.gif

http://www.loonapix.com/lt/framer/

Atsakyti
QUOTE(markse @ 2012 07 22, 00:07)
aš irgi prisisiunčiau, ir nei velnio man niekas nesigavo. ir pasinaudojau šitam forume įkelta nuoroda  thumbup.gif

http://www.loonapix.com/lt/framer/

taip ta puslapi as jau ziurejau, liuks jis, viskas su juo gerai, bet ten praktiskai visi remai kvadratiniai, ar staciakampiai su dar daug visko aplink, o as norejua tokiu iviaresniu formu ir ne staciakampiu, o kokiu apvaliu, ovaliu ir pan, bei kad fone nebutu dar papildomo vaizdo, beu norejau, kad butu galima sudeti kelis vaizdus i viena remeli... na zodziu, remeliu visokiu tokiu, ko noriu turiu, o ideti i juos foto nemoku cry.gif
padekit kas nors!!!!
Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2012 07 21, 23:02)
taip ta puslapi as jau ziurejau, liuks jis, viskas su juo gerai, bet ten praktiskai visi remai kvadratiniai, ar staciakampiai su dar daug visko aplink, o as norejua tokiu iviaresniu formu ir ne staciakampiu, o kokiu apvaliu, ovaliu ir pan, bei kad fone nebutu dar papildomo vaizdo, beu norejau, kad butu galima sudeti kelis vaizdus i viena remeli... na zodziu, remeliu visokiu tokiu, ko noriu turiu, o ideti i juos foto nemoku cry.gif
padekit kas nors!!!!

tai pirma, kas man šauna į galvą, tai su mano nurodyta programyte pasidaryti ovalus, apskritimus (ten paskutinė funkcija), o paskui juos gražiai dėkite ant viršaus savo turimo rėmelio smile.gif pati su nuotraukų koregavimo programomis nemoku dirbti, tai va taip elementariai ir išsisukinėjau. O su fono vaizdu, tai jau sudėtingiau, jau ten tikrai karpyt reikia smile.gif gal kuri išmananti padės smile.gif

Beje, ačiū šiam forumui, vakar per dieną susikurpiau krikštuką. Paprastutis, bet kažkaip mielas, nes pačios darytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 22 liepos 2012 - 08:31
Aciu visoms uz patarimus ir pasidalintas idejas 4u.gif ,as irgi nemoku dirbt su rimtom programom,tai viska bandau lipdyt su wordu ir papildomom pagalbinem priemonem smile.gif ,kuriu nuorodu radau cia.
Tik dabar iskilo problema,kai krikstukas lyg ir baigtas,norint atspausdint,kitam kompe man viskas issimeto doh.gif ,kaip issaugot ir padaryt (pvz.gal kokiam acrobat reader),kad jau niekas nebegaletu issimetyt g.gif ???
Atsakyti
Iš čia parsisiunčiau programėlę konvertavimui 4u.gif

http://www.dopdf.com/lt/
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2012 07 22, 10:24)
tai pirma, kas man šauna į galvą, tai su mano nurodyta programyte pasidaryti ovalus, apskritimus (ten paskutinė funkcija), o paskui juos gražiai dėkite ant viršaus savo turimo rėmelio  smile.gif pati su nuotraukų koregavimo programomis nemoku dirbti, tai va taip elementariai ir išsisukinėjau. O su fono vaizdu, tai jau sudėtingiau, jau ten tikrai karpyt reikia smile.gif gal kuri išmananti padės  smile.gif

Beje, ačiū šiam forumui, vakar per dieną susikurpiau krikštuką. Paprastutis, bet kažkaip mielas, nes pačios darytas  smile.gif

na taip cia gal ir vienas is variantu, bet va bandau, tai man gaunas kaip paveikslelis ant paveikslelio, ir islieka tik tas kuris virsutinis, jei ant remelio dedu nuotraukyte, tai ji ir lieka virsuj remelis dingsta apacioj... nezinau kaip cia dar kitaip padarius...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kroupelyte @ 2012 07 20, 06:37)
Tokio tikrai ne  verysad.gif

Mes pirkome ne Vilniuje 4u.gif Nežinau,kokio tiksliai iškot,bet daugumoje tokių parduotuvių turi specialaus/gražaus popieriaus.
Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2012 07 22, 17:25)
na taip cia gal ir vienas is variantu, bet va bandau, tai man gaunas kaip paveikslelis ant paveikslelio, ir islieka tik tas kuris virsutinis, jei ant remelio dedu nuotraukyte, tai ji ir lieka virsuj remelis dingsta apacioj... nezinau kaip cia dar kitaip padarius...... g.gif

Yra funkcija worde, kuri leidzia virsutini paveiksleli "pakist" po apatiniu ...
Tik apatinis remelis turi buti png formate.
As taip dariau su seimos medziu .. apacioj gavosi medis, o kur dejau ant virsaus paveiksleli yra funkcija "send to back", ji pakisa paveiksleli po remeliu 4u.gif Jei aiskiai surasiau .. bet man tokiu budu gavosi .. keliau foto ant baltu vietu remelio vietu ant medzio ir paskui dariau "send to back" ir man pakisdavo po remeliu. Pabandykit, jei aiskiai surasiau smile.gif
Atsakyti
Kadangi dabar kaip tik darausi laiksrastuka,tai radau senus uzrasus su info,gal kam pravers:

Kaip uzdeti norima paveiksleli kaip fona Word'e

Pasirenkam norima paveiksleli tame puslapy, kuriame norime, kad butu fonas.
tada paspaudziam du kartus ant paveiksliuko ir ismeta lentele Format picture.
Spaudziam skilti Layout ir tada pasirenkam Behind text.
paveiksliuka isttempiam per visa puslapi.
Galima ant jo rasyti ir uzdeti kitu paveiksliuku.
Jei paveiksliukas siek tiek per ryskus, paspaudziam du kartus vel ant to paties paveiksliuko, tada pasirenkam skilty picture ir sumazinam ryskumo procentus.
Atsakyti
aš kaip tik einus sukti popieriukų, nors krikštynos dar tolokai ax.gif ale kol įgudau vyniot doh.gif
Atsakyti
Turiu krikštynų saldainių maketukus: geltonas, rožinis, žydras (be veidukų), galėčiau permesti į el.paštą. Parašykit man į až 4u.gif
Atsakyti