Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų žurnaliukai

Nezinau kam ta laikrastuka isvis daryti jei bet kaip nuo bet ko nukopijuoji. Man atrodo kad svarbiauia laikrastuko prasme - prisiminimas vaikui. O jei tik sudesi nuotraukas i kazkoki salona.. Nezinau, as dariau laikrastuka is sirdies, sudejau viska ko jam linkiu, ka noreciau jam pasakyti tuo laikrastuku ir kas noreciau kad liktu jam prisiminimui  cool.gif

Pritariu drinks_cheers.gif , aš irgi dariau individualų.Net tekstus, kuriuos radau ir buvo į temą, suasmeninau būtent savo dukrytei.O gale dar palikau vietos svečių linkėjimams.Taip pat įklijavau voką, kur sudėjau spėjimus , kas ji bus užaugus.
O pirmąją dukrytę kai krikštijom, tai laiko laikraštukui daryt neturėjau, tai išviso nedariau. Bet pasirodo padarė krikšto mama wub.gif , labai mielas siurprizas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Floweeer @ 2012 07 13, 14:02)

Papildyta:
Nezinau kam ta laikrastuka isvis daryti jei bet kaip nuo bet ko nukopijuoji. Man atrodo kad svarbiauia laikrastuko prasme - prisiminimas vaikui. O jei tik sudesi nuotraukas i kazkoki salona.. Nezinau, as dariau laikrastuka is sirdies, sudejau viska ko jam linkiu, ka noreciau jam pasakyti tuo laikrastuku ir kas noreciau kad liktu jam prisiminimui  cool.gif

Na, cia turbut kaip kas nori, taip tas daro .., Ne visi gi turi laiko sedeti ir daryti, tai manau, kad nereiketu smerkti tu mamu, kurios deda i sablonus. Be to, turbut daugiau i sablonus visgi linkusios deti kriksto mamos, kurios nori padaryti staigmena ir galbut neturi laiko sedeti ir delioti viska nuo .. iki ..
Nors is esmes sutinku, kad toks dalykas turetu buti daromas kiekvienam individualiai, is sirdies rolleyes.gif As saviskei zurnaliuka apie puse metu maketavau ... vis to truputi prisedant, pataisant ir pan. Visgi nemazai laiko ir pastangu toks dalykas kainuoja smile.gif Bet uztai dabar zinau, kad niekas tokio antro netures ir kad tai buvo is sirdies vaikui padaryta dovana, o ne tai, kad visi turi .. ir man reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2012 07 13, 16:05)
Radau, bet man kažkaip negražiai apsikerpa. Ir kai įsikeliu kitur foto, lieka tuščia vieta  verysad.gif

Paveiksleli kuri kerpat reikia isdidinti, tada atsargiai iskirpineti wink.gif
QUOTE(Murinka @ 2012 07 13, 17:11)
Na, cia turbut kaip kas nori, taip tas daro .., Ne visi gi turi laiko sedeti ir daryti, tai manau, kad nereiketu smerkti tu mamu, kurios deda i sablonus. Be to, turbut daugiau i sablonus visgi linkusios deti kriksto mamos, kurios nori padaryti staigmena ir galbut neturi laiko sedeti ir delioti viska nuo .. iki ..
Nors is esmes sutinku, kad toks dalykas turetu buti daromas kiekvienam individualiai, is sirdies  rolleyes.gif As saviskei zurnaliuka apie puse metu maketavau ... vis to truputi prisedant, pataisant ir pan. Visgi nemazai laiko ir pastangu toks dalykas kainuoja smile.gif Bet uztai dabar zinau, kad niekas tokio antro netures ir kad tai buvo is sirdies vaikui padaryta dovana, o ne tai, kad visi turi .. ir man reikia smile.gif

As nieko nesmerkiu. O kas del laiko, tai man max savaite uzime, po kelias val kasdien pasededavau ir padariau wink.gif Aisku kad kiekvieno reikalas kaip daryti, gal kriksto mamos nukopijuotas sablonas mamai grazus pasirodys.. bet as bent jau tokia esu kad arba daryti 100proc arba nedaryti isvis rolleyes.gif
Atsakyti
o kaip pvz kokius nelygumus užkišti, tarkim už debesies, ar gėlės. Nes mačiau, daug kur yra taip padaryta. Yra kažkokia tai funkcija?
Atsakyti
parsisiunciau ir as ta programa ax.gif tik niekaip nerandu, kur ten ka spaust norint nuotrauka apkirpti g.gif Floweeer gal gali padet ir nupasakot kaip ten ka daryt blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinot nuoroda, kur galeciau parsisiusti fotoremeli - seimos medis 4 asmenims? Kazkur buvau pavyzdeli macius, bet neberandu...
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2012 07 03, 10:52)
Mergaites nesuprantu  g.gif Worde kai ziuriu siaip lapas po lapo laikrastuka lyg ir viskas gerai,taciau jei paspaudziu RODYTI---SKAITYMAS VISAME EKRANE atvercia man kazkoki jovala  doh.gif kur tekstas persipynes ir paveiksleliai vienas ant kito sulipe  doh.gif Taip kaip pasitikrinti kaip jis ziurisi visas parasytas,ar tiesiog jei rodo Wordo lange normaliai,tai gal ir atsispaudins gerai ? g.gif

Pas mane dydis nustatytas a4,tai nieko perredaguoti nereikia,toks ir gausis,lapo nereikia apverst (dabar viskas vertikaliai surasyta)?
Ir kaip jus spausdinat viena lapa is abieju pusiu,taip ? g.gif

kartoju klausima 4u.gif
na gal reikia bandyt tadaperkonvertuoti i pdf formata g.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2012 07 14, 22:03)
parsisiunciau ir as ta programa  ax.gif  tik niekaip nerandu, kur ten ka spaust norint nuotrauka apkirpti g.gif Floweeer gal gali padet ir nupasakot kaip ten ka daryt  blush2.gif  4u.gif

Kaireje puseje staciai yra irankiu juosta, ten paspaudus antra mygt pasirenkate laso tool, ir padedate pele ten nuo kur kirpsite ir atsargiai apvaziuojate visa paveiksleli. Baigus kirpti paspaudziat du kartus mirksiukas.gif

O del to kaip "pakisti paveiksleli" as nezinau.. cia jau gal kita programa reikalinga rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(MonCheri @ 2012 07 15, 20:16)
kartoju klausima  4u.gif 
na gal reikia bandyt tadaperkonvertuoti i pdf formata  g.gif

jei padarau skaitymas visame ekrane man irgi iskraipo, bet manau del to kad isdidina ji wink.gif padarykit print (tada juk rodo kaip spausdins) ir turetu buti viskas gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linuteee82 @ 2012 07 15, 16:05)
Gal kas zinot nuoroda, kur galeciau parsisiusti fotoremeli - seimos medis 4 asmenims? Kazkur buvau pavyzdeli macius, bet neberandu...
Aciu smile.gif

as seimos medi dariau puslapyje imikimi.com ten yra labai daug remeliu, nuo 4, iki 12 asmenu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Floweeer @ 2012 07 15, 18:45)
Kaireje puseje staciai yra irankiu juosta, ten paspaudus antra mygt pasirenkate laso tool, ir padedate pele ten nuo kur kirpsite ir atsargiai apvaziuojate visa paveiksleli. Baigus kirpti paspaudziat du kartus  mirksiukas.gif

O del to kaip "pakisti paveiksleli" as nezinau.. cia jau gal kita programa reikalinga  rolleyes.gif
Papildyta:

labai aciu, jau isejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2012 07 15, 20:06)
as seimos medi dariau puslapyje imikimi.com ten yra labai daug remeliu, nuo 4, iki 12 asmenu

Aciu, labai grazus remeliai smile.gif Bet kazkaip ar as nemoku parsisiust, ar as netaip kazkaip darau? Jei galima patikslink kaip ten ta foto isidet?? smile.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuteee82 @ 2012 07 15, 19:33)
Bet kazkaip ar as nemoku parsisiust, ar as netaip kazkaip darau? Jei galima patikslink kaip ten ta foto isidet?? smile.gif Aciu smile.gif

ten reikia pirma uzsiregistruoti, ir tada isikelt foto i remelius ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal dar turit kas krykstukams oru ir horoskopu jumoro forma? Aciu smile.gif
Atsakyti