Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų žurnaliukai

QUOTE(Murinka @ 2012 07 11, 21:48)
Dazniausiai spaustuvese praso pdf formato.

Be to, perkelus i pdf formata ir atidarant dokumenta kitame kompiuteryje neissikraipo tekstas, parastes ir pan.
Papildyta:

aaa, apie issikraipyma nepagalvojau... tikrai juk buna, kad i kita kompiuteri perkelus viskas "susivelia"... gerai, kad pasiklausiau, reiks ir man tikriausiai taip padaryt, kad neusipratimu spausdinant nekiltu,
aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanota avyte: 12 liepos 2012 - 00:25
Gal kas nors zinote kur galima isigyti grazaus popieriaus (pvz kvietimams)? Kazkur seniau maciau nuoroda buvo ikelta parduotuveles, kuri tokiais visokiais popieriais prekiauja, bet nebeatrandu kur verysad.gif Buciau dekinga, jei ikeltumete, jei zinote 4u.gif
Atsakyti
Kazkada internete skraide sis laikratsukas, kam patinka sabloniniai 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ar Worde įmanoma sukelti foto vaikučio, į tam tikras vietas. Nes man kažkaip neišeina?

Kaip tarkime ant tokio fono, man įdėti savo foto
http://www.fwallpape...llpaper-49.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura777: 12 liepos 2012 - 16:56
QUOTE(Laura777 @ 2012 07 12, 17:40)
Ar Worde įmanoma sukelti foto vaikučio, į tam tikras vietas. Nes man kažkaip neišeina?

pagal mane, visu pirma reikia iskirpti vaikucio konturus, su vordu nzn kaip, bet su gimp, photoshop eina
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2012 07 12, 18:40)

cia vien su wordu taip nepadarysi, reikia kitokios programos. As turiu programa PhotoImpact, ten taip galima daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Floweeer @ 2012 07 12, 19:31)
cia vien su wordu taip nepadarysi, reikia kitokios programos. As turiu programa PhotoImpact, ten taip galima daryti  ax.gif

Ją laisvai galima parsisiųsti?
Ir ar sudėtinga naudotis?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gal galetumet kas patarti ar padeti kaip galima i ta duota sablona ideti nuotrauka? Isikeliu ta sablona i worda ir kaip ikelt? labai labai buciau dekinga... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2012 07 12, 22:48)
Ją laisvai galima parsisiųsti?
Ir ar sudėtinga naudotis?
Ačiū  4u.gif

na net nezinau, man svogeris per skype imete blush2.gif o naudotis tai nera sunku.. ax.gif panagrinejau as ten pora valandu ir radau kaip ka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Floweeer @ 2012 07 12, 22:34)
na net nezinau, man svogeris per skype imete  blush2.gif o naudotis tai nera sunku..  ax.gif  panagrinejau as ten pora valandu ir radau kaip ka  blush2.gif

Jau parsisiunčiau, bet dar neįkertu kaip tą foto įkelti. Pvz, kaip vaikutį pasodinti ant sūpynių?
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2012 07 12, 23:38)
Jau parsisiunčiau, bet dar neįkertu kaip tą foto įkelti. Pvz, kaip vaikutį pasodinti ant sūpynių?

Ten yra funkcija iskirpti nuotraukai, taigi iskerpate savo vaikucio foto ir uzdedate ant to fono. Galima pvz iskirpti savo vaiko galva ir iklijuoti ja i ta paveiksleli ax.gif nors as manau kirpciau visa vaikuti ir ikomponuociau ji ten mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(VASTA75 @ 2012 07 13, 01:08)
Sveikutės, gal kuri galėtų man atsiusti krikštynų laikraštuko šabloninį maketą mergaitei, nes jau tikrai nespėsiu pati pasidaryti. Bučiau labai dėkinga asta.valskiene@gmail.com

Nezinau kam ta laikrastuka isvis daryti jei bet kaip nuo bet ko nukopijuoji. Man atrodo kad svarbiauia laikrastuko prasme - prisiminimas vaikui. O jei tik sudesi nuotraukas i kazkoki salona.. Nezinau, as dariau laikrastuka is sirdies, sudejau viska ko jam linkiu, ka noreciau jam pasakyti tuo laikrastuku ir kas noreciau kad liktu jam prisiminimui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Floweeer @ 2012 07 13, 15:02)
Ten yra funkcija iskirpti nuotraukai, taigi iskerpate savo vaikucio foto ir uzdedate ant to fono. Galima pvz iskirpti savo vaiko galva ir iklijuoti ja i ta paveiksleli  ax.gif  nors as manau kirpciau visa vaikuti ir ikomponuociau ji ten  mirksiukas.gif
Papildyta:
Nezinau kam ta laikrastuka isvis daryti jei bet kaip nuo bet ko nukopijuoji. Man atrodo kad svarbiauia laikrastuko prasme - prisiminimas vaikui. O jei tik sudesi nuotraukas i kazkoki salona.. Nezinau, as dariau laikrastuka is sirdies, sudejau viska ko jam linkiu, ka noreciau jam pasakyti tuo laikrastuku ir kas noreciau kad liktu jam prisiminimui  cool.gif

Radau, bet man kažkaip negražiai apsikerpa. Ir kai įsikeliu kitur foto, lieka tuščia vieta verysad.gif
Atsakyti