Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų žurnaliukai

QUOTE(Murinka @ 2012 07 09, 09:55)
Paskaitykit ankstensi puslapi, viskas parasyta situo klausimu  rolleyes.gif

niu geda iki nukritimo pomidorai2.gif vakar kokius 5 kartus perverciau visa tem ir nepamaciau, nors svietes, kad kazkur lyg jau skaiciau ta problema...
et matyt naktinis darbas savo daro, aciu labai, ir atsiiprasau uz pasikartojima... blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif norejau paklausti, kur jus darot zurnaliukus? worde? 4u.gif
Atsakyti
As Worde smile.gif man ten funkciju pakanka biggrin.gif o nuotraukas patvarkau per picasa.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gal:) @ 2012 07 09, 22:37)
sveikos  4u.gif  norejau paklausti, kur jus darot zurnaliukus? worde?  4u.gif

As saviski word'e dariau, tikrai, kad funkciju uztenka ir galutinis rezultatas thumbup.gif Manau, kad jokio skirtumo su kokia programa daryti ... Viskas fantazijos ir pastangu reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekas taip ir neatsake i klausima, tad pasikartosiu ax.gif

QUOTE(garbanota avyte @ 2012 07 07, 13:44)
Mergaites, klausimas Jums, darau krikstuka su wordu, spausdinsiu paprastai copy1'ne, lapus darysiu su kazkokiu tai fonu,  tad iskilo klausimas ar teksta ir fona dedate i kiekviena lapa (ta prasme is abieju lapo pusiu, jei taip, tai ar nepersisviecia tekstai ir paveiksliukai ar tokiu atveju reikia spausdinti ant kiek storesnio popieriaus?
nes mastau, jei deti tik ant vienos lapo puses, tai kazkaip kvailai atrodys, viena puse su tekstu ir fonu, o antra lapo puse balta... ar tada deti vien fona ant tos puses, kad balta neliktu? g.gif
Patarkit, pasidalinkit kaip Jus darete... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2012 07 10, 23:24)
Niekas taip ir neatsake i klausima, tad pasikartosiu ax.gif

Aš spausdinau spaustuvėje ant 170gsm popieriaus, ant kiekvienos lapo pusės, kad susegus atrodytų kaip tikras žurnaliukas. Niekas nepersišviečia.
Manau, kad ir Copy 1 galima pasirinkt popieriaus gramatūrą.
Atsakyti
supratau, na jei ir negalima copy 1 pasirinkti popieriaus, tai ji juk visada galima nusinesti savo. Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanota avyte: 10 liepos 2012 - 23:11
Spaustuvėse savo popieriaus tikrai neštis nereikia,bent nebuvau susidūrusi.Ten jau jie turi kokio tik reikia nuo ploniausio iki storiausio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2012 07 11, 00:11)
supratau, na jei ir negalima copy 1 pasirinkti popieriaus, tai ji juk visada galima nusinesti savo. Aciu uz atsakyma.

COPY 1 galima spauzdinti ant visokiausio storio lapu http://www.copy1.lt/...ausdinimas.html
Atsakyti
QUOTE(kroupelyte @ 2012 07 11, 11:30)
COPY 1 galima spauzdinti ant visokiausio storio lapu http://www.copy1.lt/...ausdinimas.html

aciu uz info 4u.gif

Mergaites, o man iskilo dar vienas klausimukas.. cia kai kurios merginos raso, kad dare krikstukus worde, o po to kele i pdf, kam to reikia ir ar is vis reikia? aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Gal galite pasakyti kiek kainuoja vienas psl spaustuvėje
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2012 07 11, 09:49)
aciu uz info 4u.gif

Mergaites, o man iskilo dar vienas klausimukas.. cia kai kurios merginos raso, kad dare krikstukus worde, o po to kele i pdf, kam to reikia ir ar is vis reikia? aciu 4u.gif

Dazniausiai spaustuvese praso pdf formato.

Be to, perkelus i pdf formata ir atidarant dokumenta kitame kompiuteryje neissikraipo tekstas, parastes ir pan.

Papildyta:
QUOTE(Laura777 @ 2012 07 11, 15:30)
Sveiki smile.gif

Gal galite pasakyti kiek kainuoja vienas psl spaustuvėje
Ačiū smile.gif

Nezinau, turbut nuo spaustuves priklauso smile.gif Pvz., Kaune, buvau uzsakius Juozapaviciaus pr. mazu tirazu spaustuvej, tai uz 20 lapu zurnaliuka paprase 31 Lt ... Taciau laiku nesugebejo padaryti, teko ieskotis greit kitos spaustuves, tai Ozeskienes gatvej (Sirma berods vadinasi), uz ta pati zurnaliuka paprase 8 Lt ... Tai taip ir likau nesupratus, ar cia vieni labai brangus, o kiti labai pigus ax.gif Kokybes negaliu palygint ... Bet turimu rezultatu esu patenkinta thumbup.gif Tik tiek, kad Ozeskienes gatvej sake nelabai nori priimti mazu tirazu .. bet paverkiau, kad pavede kita spaustuve, tai apsieme ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murinka: 11 liepos 2012 - 19:50