Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų žurnaliukai

O gal idesit kokiu graziu fonu (nes kol kas radau tik zydrus,tokius kaip tapetus) biggrin.gif
kazkada senoj temoj Saga28 buvo idejus tokio ryskiai zalio,bet va nebeleidzia parsisiusti to failo 4u.gif
Atsakyti
user posted image

10 fonų
turėtų atsiųsti:

http://www.failai.lt...10_fonu.rar.htm

jei apie tuos fonus kalbate MonCheri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga 28: 03 liepos 2012 - 07:09
labadiena,ir as ruosiuosi krikstynom,tik gal galit padet kaip man sumazinti foto kad ji tiktu wordo lapo fonui? blush2.gif
Atsakyti
kristinute24 as tai atsidarau per paint iskerpu tada copy o worde paste ir uz kampu poto tampau kiek man reik
jei kam reikia lankstinuko maketo rasykite i AZ su el. pastu, nes niekaip man cia neiseina ikelt verysad.gif

lankstinukas darytas su photoshop programa ax.gif
Atsakyti

Mergaites nesuprantu g.gif Worde kai ziuriu siaip lapas po lapo laikrastuka lyg ir viskas gerai,taciau jei paspaudziu RODYTI---SKAITYMAS VISAME EKRANE atvercia man kazkoki jovala doh.gif kur tekstas persipynes ir paveiksleliai vienas ant kito sulipe doh.gif Taip kaip pasitikrinti kaip jis ziurisi visas parasytas,ar tiesiog jei rodo Wordo lange normaliai,tai gal ir atsispaudins gerai ? g.gif

Pas mane dydis nustatytas a4,tai nieko perredaguoti nereikia,toks ir gausis,lapo nereikia apverst (dabar viskas vertikaliai surasyta)?
Ir kaip jus spausdinat viena lapa is abieju pusiu,taip ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Saga 28 @ 2012 07 03, 08:07)

jei apie tuos fonus kalbate MonCheri  smile.gif

nezinau, turbut biggrin.gif nes ten jus buvot idejusi viso laikrastuko sablona.Ir kazkas paprase is kur gauti toki zalia rysku fona,tai jus ir idejot ji,bet dabar siustis nebeleidzia (cia pora temu atgal biggrin.gif ).Bet aciu,pabandziau is to ka radau smile.gif
Atsakyti
sveikos darbstuoles, atejau su prasymu, darau laikrastuka ir reikia tokiu remeliu uzrasui, tiksliau net nezinau kaip vadinas, buna tokia " ale bantine juosta laiko balandziai" o i ja viduoj galima rasyti zodzius, na tikiuos sipratot.
Noriu graziai ireminti/ apipavidalint pavadinima, zodzius
gal kuri naudojo, ar matet, prasau pagelbekit man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_skl @ 2012 07 04, 03:19)
sveikos darbstuoles, atejau su prasymu, darau laikrastuka ir reikia tokiu remeliu uzrasui, tiksliau net nezinau kaip vadinas, buna tokia " ale bantine juosta laiko balandziai" o i ja viduoj galima rasyti zodzius, na tikiuos sipratot.
Noriu graziai ireminti/ apipavidalint pavadinima, zodzius
gal kuri naudojo, ar matet, prasau pagelbekit man  4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Gal kas tiks smile.gif
Atsakyti
taip aciu butent tokiu paveiksliuku ir reikia, gal dar kas gali ideti nuoroda kur daugiau ju galima pasirinkkt, ar bent kaip ji uzvadinti google paieskoje ?
Atsakyti
QUOTE(lina_skl @ 2012 07 04, 11:17)
taip aciu butent tokiu paveiksliuku ir reikia, gal dar kas gali ideti nuoroda kur daugiau ju galima pasirinkkt, ar bent kaip ji uzvadinti google paieskoje ?

http://lenagold.ru/f...art/k/kart.html 4u.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos.. darau zurnaliuka su wordu, viskas kaip ir tvarkoje, bet jei paspaudziu print, ismeta vaizdelį kaip jau isspauzdins (printerio neturiu tai nespausdina). Na ir lieka baltos parastes, bet kaip skaiciau jos ir liks? Ir tam jau spausdinimo variante tekstas is desines puses siek tiek "nukandamas". Niekaip nesugalvoju kaip cia padaryti g.gif gal kam teko susidurti?... help.gif
Atsakyti
QUOTE(Floweeer @ 2012 07 04, 13:24)
Reikia pagalbos.. darau zurnaliuka su wordu, viskas kaip ir tvarkoje, bet jei paspaudziu print, ismeta vaizdelį kaip jau isspauzdins (printerio neturiu tai nespausdina). Na ir lieka baltos parastes, bet kaip skaiciau jos ir liks? Ir tam jau spausdinimo variante tekstas is desines puses siek tiek "nukandamas". Niekaip nesugalvoju kaip cia padaryti  g.gif  gal kam teko susidurti?... help.gif

As dariau wordo formate, tik man perkelus i pdf formata virsuj liko baltas krastelis .. bet man ji spaustuvej nupjove, ir viskas gavosi thumbup.gif be jokiu baltu parasciu. O del teksto, tai manau, kad bandykit atitraukt toliau nuo krasto ir nenukas 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galit nuorodele kur galima formata pakeisti? pvz is wordo i pdf.. Aciu dideis is anksto 4u.gif
Atsakyti