uoj tada nzn, as pasirenku lapa, tada view - new guide pasizymiu kiek cm nusipjaut gali ir tada maketuoju ir stengiuos neperzengti tos linijos, galkitos labiau paaiskins kurios moka su ta programa daugiau gudrybiu
Norejau pasipuikuoti savo pirmu per prakaitus pagamintu krykstuko lapu, ale kad per radikal.ru neduoda su wordu darytu ikelti
Krikštynų šampano etiketė, jei kam reikia...
Papildyta:
linuteee82 nukopijuok savo word -inį puslapį su Print Screen mygtuku ir tada galėsi įkelt kaip paveiksliuką ir galėsi pasipuikuot
Papildyta:
QUOTE(linuteee82 @ 2012 06 28, 18:30)
Norejau pasipuikuoti savo pirmu per prakaitus pagamintu krykstuko lapu, ale kad per radikal.ru neduoda su wordu darytu ikelti
linuteee82 nukopijuok savo word -inį puslapį su Print Screen mygtuku ir tada galėsi įkelt kaip paveiksliuką ir galėsi pasipuikuot
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 06 28, 14:49)
yra el pastas ten daug maketu wordo tipo ( moderatorei parasykite) yra psl http://megstamiausias.ucoz.com/forum uzsiregistruokite ir ten daug pamokeliu kas susije su photoshopu, o jei kam reikia pagalbos parasykite kad reikia padėkiti kaip pasigaminti. Tikrai neatsakysim
yra pasirinkimo tikrai daug klipartų ir viso kito
QUOTE(Saga 28 @ 2012 06 28, 18:13)
tai kad tik uzrasus ikelia
QUOTE(neramune @ 2012 06 28, 15:39)
Taip, nes dabar kai pasiziuriu spausdinimą per savo printeri, tai pakrasciai balti 11mm, 6mm, 2mm Nupjaus 3mm, o kiti liks baltuoti negraziai
atspausdinus nupjaunama ne 3mm balto pakrascio, o visas baltas pakrastys (nesvarbu kiek jo ten yra), bet kartu nusipjauna ir spalvoto fono 3mm, todel darant laikrastuka reikia tureti omenyje kad 3mm nuo krasto nusipjaus. Teksta reikia atitraukt nuo krasto bent jau 1.5 cm, nes kai jis bus prie pat krasto nupjovus uzlaidas irgi negrazu.
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 06 28, 15:21)
Vilmutee as noreciau psd formatu ikelti o per radikl.ru leidzia taip?
PSD failą aš kažkada kėliau per " Failai.lt"
Noreciau jusu pagalbos Buvau radus kazkur nuorodele su animaciniais paveiksliukais, neissisaugojau kazkaiptai o dabar neberandu... Gal kas zinot kokiu puslapeliu, pagelbekit Is anksto dekoju
http://smiles.lc-pas...reich141_0.html
cia fainu angeliuku animacijos
cia fainu angeliuku animacijos
QUOTE(Floweeer @ 2012 06 29, 16:13)
Didelis dekui
Gal padesit ;
su Wordu darau laikrastuka,viskas ok fona uzdeti ismokau,teksta irgi surasau-o kaip jus pridedat paveikslelius visame lape (kur jum reikia) nes as kai bandau iterpti,tai pas mane juos iterpia tik virsui kampe/arba apacioj,neleidzia nei patempti i reikiama vieta cia nustatytumus koreaguoti,kur rast viska nes pas mane vordas lietuviskai
su Wordu darau laikrastuka,viskas ok fona uzdeti ismokau,teksta irgi surasau-o kaip jus pridedat paveikslelius visame lape (kur jum reikia) nes as kai bandau iterpti,tai pas mane juos iterpia tik virsui kampe/arba apacioj,neleidzia nei patempti i reikiama vieta cia nustatytumus koreaguoti,kur rast viska nes pas mane vordas lietuviskai
QUOTE(MonCheri @ 2012 07 02, 22:17)
Gal padesit ;
Nelabai supratau kame beda, bet manau kad reikia nustatyti kad paveiksliukas butu aplink teksta.. pas mane wordas angl, tai ten yra wrap text, kaip liet nezinau.. Cia kaip kai fonui naudojote nustatymus kad tekstas butu ant jo, tai ir cia nustatyti kad tekstas butu aplink ji, turetu normaliai pasideti kur reikia