QUOTE(Kriiste @ 2012 06 21, 16:27)
Tai as suprantu apie ka tu nori pasakyt, ir pati esu ne karta patyrus panasiu situaciju, ir man sirdi skaudejo - bet priimu taip, kaip yra, neprivalo mano vaikui visi pataikaut, tik del, kad ji kitokia, neprivalo ji patikt visiems ir su ja zaist - visko buna. Bet lygiai taip pat suprantu ir kita puse - nes maniske flegma, nemgstanti kitu demesio - ir daznai ja turiu apgint, nuo smarkesniu, judresniu vaiku - kad ir kaip ju mamom atrodo, kad nevertejo kistis
bet siaip ziurint, aplamai, ir budamas ne kitoks ne visiem patinki, ir ne su visais pats nori draugauti...
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 06 21, 23:07)
Lagūna, jūs šiauliečiai?
maniškis svaigsta, kad vėl nori važiuoti su traukiniu suptis (į saulės miestą). Gal kada pabandytume ten susitikti, jei bus įmanoma
Kitu atveju, bent picerijoj
persiprasau, o siuliuose ten kur suptis? kazkokios karusele ten ar kaip?
QUOTE(Kriiste @ 2012 06 21, 23:21)

, man irgi lengviau - ir pastebejau, kad poziuris keicias - tada ji nebera "bloga", nebera "neisaukleta", nebera "islepinta" ir pan - tada pradeda pastebet visus jos gebejimus ir dziaugias, kokia saunuole, nes autistai daugumos isivaizdavimu sedi, linguoja ir saukia, dar zaloja save ar kitus

, o jei nepasaki - gi suzino per bendrus pazystamus kokius ir pan - tada prasidea komentarai - va slepia, gedinas vaiko ir pan - to nepakesciau
arba linguoja, arba genijai, arba mada.
genijai tai turbu is to lietaus zmogus laiku, ir pan, jei zmogus labai gyvenime daug pasiekes, bilas geitsas, ar facebooko ikurejas, jie gi su puzles zenklu, mocartas ir pan., bet istikruju taip ir yra, tik ne visi autistai genijai...
pas mumis su tais zaidimais tai paprasta, kieme mano draugiu vaikai nuo kudikistes su mazium draugauja, tai ir zino kad berniukas blogai kalba, o siaip elgesys normalus, tik kad kartoja labai ka kiti daro, bet jiem tai netrukdo, kaip tik va drauge skambino i svecius prasesi su maziaus bendraamze, bet pas juos sloga, o mes dar tomatis lankom, tai nusprendem veliau tiktis, ir kartu su vaikais i kavines einam, ir i teatrus, ir i kina, nu neturiu problemu, jam kaip tik tu isteriju parduotuvej ar kitur, su drauge savo nebuna, sakau gal issinuomuoti man pas drauge ta mergaite

))
o buvom pas kitos drauges per mano atostogas mergytei metukai, tai jezus kaip jis graziai ja rupinosi, kad neliptu ant staiuko "lialia negmilia", ir dalinosi zaislais (darzelyje ismoko del ju mustis), nu bet kazkaip supranta kad lialia mazas ir neskriaudzia, aisku poto jam ta lialia atsibodo, tai multikus iurejo, siaip zaide.
Gryzta mazas vakar is lauko ir sako, muse prisisiojo lauke ant zolytes, muse geras.ant kimolio negalima muse sysioti

okie musu jau sudetingi sakinukai
o vakar su vyru vaziuoja su truliku ir tomacio, ir ant rankos kazkoks masaliukas, jis per ji su kita ranka trenkia ir sako: rimas trasko bite jeeee
aisku, kartais sako as, bet su sitais dalykais, oj dar kaip sunku.....