Atkeliavo mano siuntinukas.
Ėmiau:šitą palaidinę, atrodo dailiai, siuvinėta smulkiais karoliukais ir spalvotom sagutėm, atrodo gražiai, kadangi turiu "lišnų" riebaliukų, gerai pamaskuoja, medžiaga minkšta, bet skysta, pilna išlindusių siulų galų
(ne bėda, apkarpysiu). Dydį atitinka
Patenkintašitą švarkelį,
prie švarkelio kelnės, medžiaga neskysta, tamposi, švarkas ties krutine
(nešioju 34B) truputį mažokas, rankovių ilgis geras.
Kelnės priglunda gražiai, kiek padidintos, bet užtad gelbėjimosi ratai nevirsta lauk, liemuo vidutinio aukščio, aplikacijos, kiek švarko, tiek kelnių, išsiuvinėtos tvarkingai. Kaip tokiai kainai, kokybė labai gera.
Patinkadžinsines kelnes, ėmiau 10-12 dydį, tai pamažintos, realiai atitinka 8 dydį, medžaga kietoka, nesitampo, vos įtilpau ties klubais, klynas užsisega sagomis, be to jos dar ir netvirtos, besimatuojant viena nukrito.
Gražinsiu, nepatikobateliai, ėmiau KHAKI spalvos, patogūs, minkšti, platforma kamštinės medžiagos imitacija, minkštumas labai artimas, viršus satininė medžiaga su blizgėsiu, suklijuota nelabai tvarkingai, bet matosi tik prikišus prie pat nosies. Atitinka dydį, savo nešiojamam 5-am, ėmiau 6-tą dydį, kiek didoki, bet vasara nuo ilgo vaiksčiojimo labai tinsta mano kojos, tai bus kaip tik.
Patikodukrai pižamą, ėmiau žydrą, medžiaga a-lia trikotažinė, bet ne labai minkšta, atrodo žaismingai.
Dukrai labai patiko, man šiaip sau.
Verdiktas: kokybė atitinka kainą, galima pirkti ir nešioti sezoną, paskui ir į konteinerį mesti negaila.