Įkraunama...
Įkraunama...

everything5pounds.com

QUOTE(brashke77 @ 2012 10 19, 10:56)
jei nemeluoju, rootha juos pirko  4u.gif

QUOTE(rootha @ 2012 10 19, 11:29)
dydi atitinka tikrai, siaip labai graziai pasiuti tik pacios gelytes netvirtai priklijuotos, o atrodo jie tikrai brangesni, nepasakytum, kad uz 30lt...

Aciukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o jei deviu 38.5 d., kazin 5 tiktu? Patogus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitatr @ 2012 10 19, 21:13)
Aciukas 4u.gif  4u.gif  4u.gif
o jei deviu 38.5 d., kazin 5 tiktu? Patogus? ax.gif

na abejoju.... 5dydis yr 38, tad kazin ar nebutu suspausta kojyte? siaip jie iseigininiai, tai jei koja linkusi i tinima nuo gerimu ar nuo nuovargio gal nerizikuokit, patogumo kiekvienam skirtingai, bet jie vieni is patogesniu (bent jau man) blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,

o Jūs mokate už siuntimą tuos visus pinigėlius ar kažkaip kooperuojatės? Nes ten gana brangu siųstis kiek žiūrėjau
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2012 09 27, 13:49)

Negaliu nepakomentuot, tuos juodus lakinius su blizgiais kulne, po 109 pardavineja. Raso vidus natur oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 10 21, 12:17)
Negaliu nepakomentuot, tuos juodus lakinius su blizgiais kulne, po 109 pardavineja. Raso vidus natur oda g.gif

Kur pardavinėja? Gali gal parodyti tiksliai?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 10 21, 12:17)

Daugelio batuku is sio tinklapio vidus odinis mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.facebook....5...e=3
jeigu nerodo, feisbuke susiraskit pelicana rubeliai. naujos prekes. ruduo kataloge. pataisykit jei klystu kad cia ne tie patys batai...
Papildyta:
ir daugiau radau is sios pard, kaip uz gera kaina biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 10 21, 13:41)
http://www.facebook....5...e=3
jeigu nerodo, feisbuke susiraskit pelicana rubeliai. naujos prekes. ruduo kataloge. pataisykit jei klystu kad cia ne tie patys batai...
Papildyta:
ir daugiau radau is sios pard, kaip uz gera kaina biggrin.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif idomu perka kas nors bigsmile.gif
Atsakyti
rodo jums?
siaip ne tu batu vidus nustebino bet kaina rolleyes.gif dar suknyciu maciau..zodziu kazka vasara nusiziurejus buvau bet taip ir susilaikiau. matyt ne veltui biggrin.gif
prie to paties pakl, gal kokius pirke esat ir nenusivyle batus aukstesniu aulu, na kad graziai prie timpu-tuniku atrodytu?
Atsakyti
Bet dabar galvoju, kad man tai pavyzdžiui nebūtų gaila mokėti kad ir 40-50 lt už tuos rūbus dukrai, jei žinočiau, kad man juos greitai pristatys ir kad galėsiu juos grąžint, jei jie netiks ar nepatiks. Nes dabar gaunasi, kad mokam mažai, bet jei netinka už grąžinimą atgal mokam tiek pat, kiek už prekę, na o jeigu nusprendžiam parduoti netikusią prekę tai:

1) Gaištam laiką
2) Galim neparduot už tą pačią kainą

Kaip jūs galvojat?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti